Sveikos, mamytės. Suprantu kaip sunku rasti auklytę savo vaikučiui, kaip sudėtinga įsileisti žmogų, kuris nuolat užsiims su jūsų vaiku, bet neretai tenka ieškoti tokio žmogaus, tad jis turi kelti pasitikėjimą. Šiuo metu esu studentė, studijuoju specialiają pedagogiką(logopediją), baiginėju pirmą kursą. Kaip sakoma,mokytojas turi turėti 2 prigimtines savybes: mylėti vaikus bei būti pakantus. Turiu šias savybes, taip pat esu labai empatiška bei mėgstu vaikus. Veikla su vaikais man teikia daug džiaugsmo, nes nuolat pasisemiu teigiamų emocijų. Patirties su vaikais turiu, esu prižiūrėjusi tiek berniukus, tiek mergaites, mokyklose atlikinėjau praktiką su įvairiais vaikais bei užsiėmiau savanoriška veikla mokykloje, kurioje prisidėjau prie vaikų ugdymo. Savo ateitį sieju su vaikais, nes kitur savęs neįsivaizduoju. Esu labai komunikabili bei lanksti asmenybė, tad greitai reaguoju į tam tikras situacijas bei greitai sumąstau išeitį. Jeigu ieškote savo vaikučiui auklės, galite kreiptis į mane, manau, jog aprašymas apie mane pasako tik labai mažą dalį.

Dėl kitų dalykų galime sutarti ir pabendravusios