Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyniai ir svarstyklės

As esu svarstykles. Manau dvyniu ir svarstykliu sajunga yra tobula - idealiai vienas kita papildo ir padeda atsiskleisti dar labiau - visos mano draugystes su dvyniais - stoga raunancios, kupinos romantikos, veiksmo, juoko, ilgu pokalbiu telefonu netveriant kuo greiciau susitikti po darbo ir t.t. bigsmile.gif
Atsakyti
As-svarstykles,draugas-dvynys.Nu nezinau,nezinau..Draugais gal ir galima buti,bet kazkuo daugiau,tai sunkiai..
Atsakyti
Sveikutes, ar yra Supermamoje tokiu poru? Jei taip, butu idomu, kaip sekasi bendrauti siu zenklu zmonems.
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2012 08 11, 20:12)
Sveikutes, ar yra Supermamoje tokiu poru? Jei taip, butu idomu, kaip sekasi bendrauti siu zenklu zmonems.

Dvyniai ir svarstyklės – tobulas derinys. Aš svarstyklės, tai iš patirties sakau smile.gif
Beje, greičiausiai tokia tema jau yra.
Atsakyti
As svarstykles,mano vyras dvynys,kartu esam beveik 8m.,tai turbut sutariam,jei vis dar esam kartu lotuliukas.gif .
Atsakyti
As dvyniai,vyras-svarstykles.Mes irgi puikiai sutariam.Nezinia ar horoskopas,ar charakteriai sulipo teisingai. smile.gif
Atsakyti
Aš esu svarstyklės, kaip kažkas sakė su skorpiono uodega biggrin.gif bet laikau save 95 procentais savrstyklėmis ax.gif o mano Vyras dvynys wub.gif Kito vyro prie savęs neįsivaizduoju, kartu mylim, svajojam, kuriam, tikim wub.gif iš tikrųjų aš didelė svajoklė ir svajojau, būtent apie tokį vyrą, nuo pat pauglystės laikų blush2.gif draugės man dažnai sako, kad pavydi baltu pavydu, kad man taip pasisekė rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dincce: 06 gruodžio 2012 - 12:45