Įkraunama...
Įkraunama...

Dvyniai ir svarstyklės

QUOTE(kornelija.k @ 2008 03 13, 22:54)
as svarstykle, o vyras dvynys. vede 5 metai, turim dvi dukrytes  wub.gif esam absoliuciai skirtingi zmones, todel vienas kita papildom as manau. tiesa pasakius, tai neisivaizduoju geresnio vyro  ax.gif  wub.gif o dar kai tokius vaikus grazius ir gerus daro, tai is viso  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Apie dvynukus (mergaites ir berniukus) TIK geros nuomones gathering.gif
Atsakyti
as istisai svarstau g.gif , bet neatitrukstu nuo realybes, o vyras padebesiais skrajoja bigsmile.gif istisai ivairius planus rezga,kartais man taip ir norisi jam tuos rozinius akinius nuimti, o jis pyksta ,siausias ir sako, kad esu nepataisoma pesimiste tongue.gif bet neziurint i tai,poziuriai i daugeli dalyku sutampa.Buna pasibaram, buna ir pasibuciuojam mirksiukas.gif
Atsakyti
Nera namu be dumu 4u.gif Reikia ir indu padauzyti,ir galiausiai pasibuciuoti... wub.gif
Atsakyti
teoriskai viskas ok. O va praktiskai .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(inqusiux @ 2008 04 11, 22:00)
as istisai  svarstau g.gif , bet  neatitrukstu nuo realybes, o vyras padebesiais skrajoja  bigsmile.gif istisai ivairius planus rezga,kartais man taip ir norisi jam tuos rozinius akinius nuimti, o jis pyksta ,siausias ir sako, kad esu nepataisoma pesimiste tongue.gif bet neziurint i tai,poziuriai i daugeli dalyku sutampa.Buna pasibaram, buna ir pasibuciuojam  mirksiukas.gif

pas mane lygiai taip pat biggrin.gif ,tik dar prideciau,kad panasumu turim daugiau,nei trukumu tai labai nesutariam doh.gif
Atsakyti
mano mamytė ir tėvelis tokia pora. Štai jau 26 metus gražiai gyvena. Tik jau jeigu ką planuoja, tai svarstymai, pliusų ir minusų dėliojimai gali iki pasaulio pabaigos užtrukti... O šiaip, rimtai barantis, pykstantis kažkaip neteko nei matyti, nei girdėti, na būna, paburba, paburba, o paskui puikiai kompromisą suranda. Pykčio ilgai nelaiko, nėra labai užsispyrę... tongue.gif
Na, šiaip tai man mano tėvai - poros idealas bigsmile.gif
Atsakyti
Aš svarstyklės, o vyras dvynys, rudenį jau bus 12 metų kaip susituokę, tai iki šiol rimtų konfliktų nebuvo. Mes papildom vienas kitą, niekas manęs taip nesupranta kaip MB.
Mūsų vaikai-svarstyklės ir vandenis, žodžiu visi šeimoje esam taip vadinami oro ženklai.Tiesa kartais vyrą reikia pristabdyti, nes energijos ir idėjų tai per kraštus, tada jaučiuosi lyg turėčiau tris vaikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kvailiuke @ 2006 12 11, 00:43)
oi as svarstykles o jis dvynys... dvyniai yra dviveidziai savanaudziai zmones. (cia as apie vyriska gimine) mylejau oi kaip mylejau, bet nebeistveriau ... db laksto paskui... db gailisi... bet traukinys jau nuvaziavo... as daug kartu buvau iskaudinta... bet svarstykles  pasveria ir nusprendzia kaip geriau ... o dvyniai kadangi yra savanaudziai tuo naudojasi...

friends.gif kvailiuke, pritariu... esu Svarstyklės, o mano buvęs draugas - Dvynys.. bash.gif iki šiol skaudu prisiminti, kaip su manimi žaidė, kaip tyčiojosi... gun_rifle.gif ir negaliu patikėt, kad buvau tooooooookia durna fool.gif kad juo tikėjau... net ir skirtis normaliai nesugebėjo... o galų gale paaiškėjo, kad smileysex.gif su manimi, o tuo pat metu tampėsi su kita pana... verysad.gif dviveidis kokių reta... cry.gif
Atsakyti
na as svarstykle drauge dvynys tai sutarem gerai ir atrodo kad nera nieko kito su kuo taip sutarciau tik aisku jai ne lb patinka mano svarstykliu bruozai kai svarstau mastau, plius dar uzdaras esu tai sunku jai su manim bet kazkaip judam i prieki as bandau keistis (kiek tai imanoma) ji maziau junge savo dvynio pykcio nuotaikeles va taip ir gyvenam ...
Atsakyti
QUOTE(rriimas @ 2009 05 14, 00:10)
na as svarstykle drauge dvynys tai sutarem gerai ir atrodo kad nera nieko kito su kuo taip sutarciau tik aisku jai ne lb patinka mano svarstykliu bruozai kai svarstau mastau, plius dar uzdaras esu tai sunku jai su manim bet kazkaip judam i prieki as bandau keistis (kiek tai imanoma) ji maziau junge savo dvynio pykcio nuotaikeles va taip ir gyvenam ...

Na as esu dvynys, o draugas svarstykles. Mums irgi yra toks artumo jausmas, gerai sutariam. Tik labai sunku ka nors spresti su svarstyklemis. Ilgai galvoja, ka galvoja nesako. schmoll.gif As megstu greitai viska nuspresti ir igyvendinti thumbup.gif
Atsakyti
as svarstykles.o vyras- dvynys.tai mes jau 14 metu kartu.sutariam gerai.buna pasibaram,bet nerimtai.tai net neisivaizduoju geresnes santuokos. biggrin.gif
Atsakyti