QUOTE(whitey @ 2013 03 20, 20:46)
@milla@,esu as mates toki laiska, kur del tribunal appeal,taciau jame ejo kalba ir apie papildomu dokumentu pateikima-keli variantai: siunti papildomus dokus ir tesi appeal; nutrauki appeal;eini i tribunal appeal su dideliu laukimo periodu. Siust lyg i belfasta reikejo.beda ta,kad kartu su visais dokumentais teko ir ta laiska jiems atgal siust,nes ten reikejo paraso,o ant jo buvo tiesioginis nr,kur skambint.gal netycia ji turi?kam tu skambinai del doku gavimo?i belfasta? Pasidalink,jei tokia info turi kur 
Pirmam laiske apie tribunal appeal man buvo tik 2pasirinkimo variantai-nutraukti arba tribunal su min. 9men laukimo.
Antram, grynai kaip aprasei, 3variantai. O numeri Belfasto turiu, nes vakar gi atsiunte ta pacia kopija su tais paciais N punktu reikalingu dokumentu, nes neva vi dar negavo is musu dokumentu.
02890505489
8.45-16.00
Monday to Friday
QUOTE(Kize @ 2013 03 19, 23:13)
Sveikos mamytes , na ir teveliai
Turiu toki klausimuka
Gyvenu cia Jau beveik 3 metus, dirbu, moku mokescius, gaunu CT ir CB. Auginu mergyte, esu jos globeja (globa man paskyre Lietuvoje). Gaunu is Lietuvos globejo pasalpa. Snd isgirdau anliu pokalbi, kad joms globejoms irgi moka pasalpas ir daug didesnes nei man is Lietuveles, bet niekur nerandu apie tai. Turbut nemoku googlinti
Gal kas susidurete ? Buciau labai dekinga uz bet kokia informacija 
kiek as zinau,nemoka cia jokiu tokiu pasalpu.jei turit globejos statusa,reiskia vaikas skaitosi jusu seimos narys,faktiskai kaip jusu vaikas,taigi ir pasalpas gaunat tokias pat,kaip ir visos-child benefit,child tax credit ir t.t.,jei dar kazkas priklausys pagal pajamas.atskiru pasalpu globejoms,mano ziniomis, nera.
@milla@, aciu labai!!!
Labas
Norejau Jusu pasiteirauti-anksciau dirbau per savaite 16 val ir neikad neatskaiciuodavo taxu. O dabar vat pasididinau iki 20 valandu ir nuskaiciuoja taxus
Kiek valandu reikai isdirbti,kad neatskaiciuotu taxai
Dekui labai
Norejau Jusu pasiteirauti-anksciau dirbau per savaite 16 val ir neikad neatskaiciuodavo taxu. O dabar vat pasididinau iki 20 valandu ir nuskaiciuoja taxus
Dekui labai
Suma atskaiciuoja maza taxsu.Neverta pergyvent.Ar tik norit imt,bet nieko neduot?
QUOTE(*Anila* @ 2013 03 21, 17:19)
Suma atskaiciuoja maza taxsu.Neverta pergyvent.Ar tik norit imt,bet nieko neduot?
jo,as tik norejau pasiteirauti
Taxus skaiciuoja jei uzdirbat daugiau nei neapmokestinama minimuma, apie £8000 i metus.
Pataisykit, jei klistu
Pataisykit, jei klistu
QUOTE(~aura~ @ 2013 03 21, 18:45)
jo,as tik norejau pasiteirauti
o nelabai supratau apie koki jus cia imima ir davima kalbat
Musu seima negauna isvis jokiu benefitu. As pati dirbu savaitgali,tai tik norejau pasiteiraut ar neivyko kokia klaida,kad man atskaiciavo taxus.
neivyko.atskaiciuoja tax'us kai tik jus esate isdirbusi daugiau,nei 16val.jei nuskaiciavo nuo 16val-tai klaida,pinigus privalo grazint.
Taxsus,skaiciuoja ne nuo valandu,o nuo uzdirbtos sumos.
QUOTE(*Anila* @ 2013 03 21, 23:37)
Taxsus,skaiciuoja ne nuo valandu,o nuo uzdirbtos sumos.
iki £100,tiksliau atidirbus 16 valandu,tax'u neisskaiciuoja.