Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

doh.gif o gos pasaku pasakos ir be galo,kai sulauksiu savos parasysiu drinks_cheers.gif nusiunciau klientu adresus ir telefonu numerius darbo sutarti galvojau paskambis patikrins viska ir nieko doh.gif gal buna ir sutarciu kokiu padirbtu jai jie taip nepasitiki g.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 03 20, 20:46)
@milla@,esu as mates toki laiska, kur del tribunal appeal,taciau jame ejo kalba ir apie papildomu dokumentu pateikima-keli variantai: siunti papildomus dokus ir tesi appeal; nutrauki appeal;eini i tribunal appeal su dideliu laukimo periodu. Siust lyg i belfasta reikejo.beda ta,kad kartu su visais dokumentais teko ir ta laiska jiems atgal siust,nes ten reikejo paraso,o ant jo buvo tiesioginis nr,kur skambint.gal netycia ji turi?kam tu skambinai del doku gavimo?i belfasta? Pasidalink,jei tokia info turi kur 4u.gif

Pirmam laiske apie tribunal appeal man buvo tik 2pasirinkimo variantai-nutraukti arba tribunal su min. 9men laukimo. rolleyes.gif
Antram, grynai kaip aprasei, 3variantai. O numeri Belfasto turiu, nes vakar gi atsiunte ta pacia kopija su tais paciais N punktu reikalingu dokumentu, nes neva vi dar negavo is musu dokumentu.

02890505489
8.45-16.00
Monday to Friday 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kize @ 2013 03 19, 23:13)
Sveikos mamytes , na ir teveliai  mirksiukas.gif  Turiu toki klausimuka ax.gif  Gyvenu cia Jau beveik 3 metus, dirbu, moku mokescius, gaunu CT ir CB. Auginu mergyte, esu jos globeja (globa man paskyre Lietuvoje). Gaunu is Lietuvos globejo pasalpa. Snd isgirdau anliu pokalbi, kad joms globejoms irgi moka pasalpas ir daug didesnes nei man is Lietuveles, bet niekur nerandu apie tai. Turbut nemoku googlinti  biggrin.gif  Gal kas susidurete ? Buciau labai dekinga uz bet kokia informacija  4u.gif

kiek as zinau,nemoka cia jokiu tokiu pasalpu.jei turit globejos statusa,reiskia vaikas skaitosi jusu seimos narys,faktiskai kaip jusu vaikas,taigi ir pasalpas gaunat tokias pat,kaip ir visos-child benefit,child tax credit ir t.t.,jei dar kazkas priklausys pagal pajamas.atskiru pasalpu globejoms,mano ziniomis, nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salunja: 21 kovo 2013 - 11:26
@milla@, aciu labai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Norejau Jusu pasiteirauti-anksciau dirbau per savaite 16 val ir neikad neatskaiciuodavo taxu. O dabar vat pasididinau iki 20 valandu ir nuskaiciuoja taxus g.gif Kiek valandu reikai isdirbti,kad neatskaiciuotu taxai g.gif
Dekui labai 4u.gif
Atsakyti
Suma atskaiciuoja maza taxsu.Neverta pergyvent.Ar tik norit imt,bet nieko neduot?
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2013 03 21, 17:19)
Suma atskaiciuoja maza taxsu.Neverta pergyvent.Ar tik norit imt,bet nieko neduot?

jo,as tik norejau pasiteirauti ax.gif o nelabai supratau apie koki jus cia imima ir davima kalbat g.gif Musu seima negauna isvis jokiu benefitu. As pati dirbu savaitgali,tai tik norejau pasiteiraut ar neivyko kokia klaida,kad man atskaiciavo taxus.
Atsakyti
Taxus skaiciuoja jei uzdirbat daugiau nei neapmokestinama minimuma, apie £8000 i metus.
Pataisykit, jei klistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2013 03 21, 18:45)
jo,as tik norejau pasiteirauti ax.gif o nelabai supratau apie koki jus cia imima ir davima kalbat g.gif Musu seima negauna isvis jokiu benefitu. As pati dirbu savaitgali,tai tik norejau pasiteiraut ar neivyko kokia klaida,kad man atskaiciavo taxus.

neivyko.atskaiciuoja tax'us kai tik jus esate isdirbusi daugiau,nei 16val.jei nuskaiciavo nuo 16val-tai klaida,pinigus privalo grazint.
Atsakyti
Taxsus,skaiciuoja ne nuo valandu,o nuo uzdirbtos sumos.
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2013 03 21, 23:37)
Taxsus,skaiciuoja ne nuo valandu,o nuo uzdirbtos sumos.

iki £100,tiksliau atidirbus 16 valandu,tax'u neisskaiciuoja.
Atsakyti
http://www.hmrc.gov....etax/basics.htm
Atsakyti