Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Montera @ 2013 04 23, 12:25)
Noriu jau i balkona juos greiciau nu bet kaip neatsyla normaliai taip neatsyla.
Dabar per menesi turiu viska sureguliuoti persodinti ka dar reikia.. nes paskui nezinau kas bus su mano darzu... geguzes 22 turesiu operacija tai po jos busiu koki menesi neveiksni  doh.gif  negalesiu nei tampyti nei per daug vaikscioti  doh.gif

Salotos, svogūnai šalnų nebijo, gali nešti. Mano salotos, ridikėliai, žirniai, žemuogės ir braškės nestiklintam balkone jau gyvena savaitę. Pradžioje laikiau savo šiltnamėlyje, o šiandien paliksiu atdarą, nes lauke ir naktį bus nešalta. Tegul pratinasi, laikas ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 23, 19:00)
Salotos, svogūnai šalnų nebijo, gali nešti. Mano salotos, ridikėliai, žirniai, žemuogės ir braškės nestiklintam balkone jau gyvena savaitę. Pradžioje laikiau savo šiltnamėlyje, o šiandien paliksiu atdarą, nes lauke ir naktį bus nešalta. Tegul pratinasi, laikas  ax.gif .

pas mane cia vejai nenormalus.. as isnesus vazoneli spinatu ir viena bliuda su salotom ir svogunais.. bet pleso tiesiog salotu lapus. Spinatu jau kiek lapu nulauze doh.gif Nebent reiks jau tvarka daryt ir ta mini siltnami tempti i balkona ir i ji salotas kraut.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 04 23, 19:03)
pas mane cia vejai nenormalus.. as isnesus vazoneli spinatu ir viena bliuda su salotom ir svogunais.. bet pleso tiesiog salotu lapus. Spinatu jau kiek lapu nulauze doh.gif Nebent reiks jau tvarka daryt ir ta mini siltnami tempti i balkona ir i ji salotas kraut.

Negerai, kai vėjai schmoll.gif . Tie šiltnamiukai labai gerai - kartu ir balkone ir užuovėjoj thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 23, 20:05)
Negerai, kai vėjai  schmoll.gif . Tie šiltnamiukai labai gerai - kartu ir balkone ir užuovėjoj  thumbup.gif .

bent vienas is dvieju balkonu butu uzdaresnis o dabar abieju krastai grotiniai tai kiaurai traukia. Nu dar mazesniam biskuti geriau nes anais metais pritvirtinom plastiko lakstus. Mano tas namas tokioj atviroj erdvej is vienos puses nuosavi namai o is kitos plynas laukas tai ir vejai labai jaucias..
Atsakyti
[quote=runchikas,2013 04 23, 09:33]
Gal čia ką rasite. Visai nieko staipsniukas su iliustracijomis.

Aciu, manau, kad radau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 22, 13:44)
O siaip geriausia butu nufotografuoti ir cia parodyti, gal butu aiskiau merginoms kas ir kaip su tais lapais  g.gif ir patarimu greiciau gautumet

QUOTE(runchikas @ 2013 04 23, 10:33)
Gal čia ką rasite. Visai nieko staipsniukas su iliustracijomis.

Aciu, idomus straipsnis, tik as neatrenku, kuo toliau ziuriu, tuo i visas panasu.. doh.gif
Nufotografuosiu, parodysiu siandien smile.gif
Atsakyti
Štai kaip džiūsta apatiniai lapeliai..
Atsakyti
Vis mastau kada cia tuos pomidorus jau i nuolatinius vazonus sodint g.gif
gal kas turi iliustraciju kokio dydzio jau sodinot? maniskiai panasu kad jau tuoj zydes, bet kiek skaiciau persodinejat ir zydincius, ania?
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 04 24, 13:06)
Vis mastau kada cia tuos pomidorus jau i nuolatinius vazonus sodint g.gif 
gal kas turi iliustraciju kokio dydzio jau sodinot? maniskiai  panasu kad jau tuoj zydes, bet kiek skaiciau persodinejat ir zydincius, ania?

Pernai sodinau pakankamai mažus (išskyrus tie didieji tai čia black-cheriai). Šiemes galvoju sodinti šiek tiek labiau paaugusius vien tam kad apkarpyti apatines šaknis. Kažkur skaičiau kad reikia nukirpti tą augančia žemys centrinę šaknį kad kitos plestūsi į šonus. Tiesa pasakius pernai rudenį kai išmetinėjau jau pomidorus lauk, labai nustebau kad žemėse šaknų nėra pilna, nors vazonai nedideli. Kažkaip anksčiau pamenu, kad visą vazoną šaknynas užimdavo o pernai tai vien žemė buvo, o šaknis tik toks kumščio dydžio gumulas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo runchikas: 24 balandžio 2013 - 12:49
QUOTE(LoveIs @ 2013 04 24, 12:33)

jei dar nebuvot uzsukit paklaust ir i pomidoru tema smile.gif Ten gal greiciau atrasys ir daugiau zinanciu bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2013 04 24, 11:33)

Aš taip vienus numarinau doh.gif manau kad žemė buvo per gera(nudegė šaknys),buvau sodinusi į specialiai pomidorams skirta substrata.dabar kitus pasodinau i kitą žemę(dalis substrato,kelios dalys durpiu ir iš daržo pasėmiau dar)auga ir nevysta.toliau matysiu kas bus.
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2013 04 24, 11:33)

Matau viena labai istysusi pomidora, persodinkit greiciau i didesne tara, o jie bus i siltnami perkelti, ar balkone augs? Betkokiu atveju, tara ryskiai per maza jau tokiam daigui.
Del tu lapeliu tikrai, gal paklauskit pomidoru temoj smile.gif
Atsakyti