Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Dusetelle @ 2013 07 22, 22:58)
Taip iseina tiktai "nulaizyti"nuo sieneliu likucius.

silikoninemis mentelemis galima maisyti,vartyti karstus kepinius. Silikonas juk tinkamas naudoti su karstu maistu. Puikiai tiks tiems indams kuriems reikia naudoti nebraizancius irankius. Tarkim kepdama blyneliu keptuveje as naudojuosi tik silikoninemis mentelemis-tuomet esu garantuota,kad keptuve tikrai bus nepazeista.
Atsakyti
QUOTE(rucike @ 2013 07 06, 09:42)
ką manote apie MandoShef pjaustykle ? Ar kas nors bandėte ?

Man tai jis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau išgirsti nuomonę apie peilių galastuvą anksčiau ėjusi, kas turite ar geras pasiteisina, ne tupperware peiliams, o kitokios firmos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2013 07 31, 15:53)
Sveikos, norėjau išgirsti nuomonę apie peilių galastuvą anksčiau ėjusi, kas turite ar geras pasiteisina, ne tupperware peiliams, o kitokios firmos?  ax.gif

As esu labai patenkinta senuoju galastuvu, su juo issigalandau visus savo senus peilius, taip, kad pjauna oho! nes tupperware peiliu istikruju nelabai daug ir turiu.

O as gundausi isigyti naujaji galastuva, nes jis tinkamas banguotiems peiliams, norejau paklausti naudojanciu kaip jis? gal turite palyginimu su senuoju?
Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Raginute @ 2013 07 31, 19:41)
As esu labai patenkinta senuoju galastuvu, su juo issigalandau visus savo senus peilius, taip, kad pjauna oho! nes tupperware peiliu istikruju nelabai daug ir turiu.

O as gundausi isigyti naujaji galastuva, nes jis tinkamas banguotiems peiliams, norejau paklausti naudojanciu kaip jis? gal turite palyginimu su senuoju?
Aciu uz atsakymus.

Ačiū už atsakymą, o dar norėjau pasiteirauti dėl sūrinės kokio dydžio patogesnė gal, kurios kelis dydžius išbandė ir gali pasidalinti ir ar nieko tokio jei didžioje sūrinėje laikyčiau ir mėsos gaminius ir sūrį? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2013 08 01, 14:41)
Ačiū už atsakymą, o dar norėjau pasiteirauti dėl sūrinės kokio dydžio patogesnė gal, kurios kelis dydžius išbandė ir gali pasidalinti ir ar nieko tokio jei didžioje sūrinėje laikyčiau ir mėsos gaminius ir sūrį?  rolleyes.gif

Na vėl aš Jums parašysiu biggrin.gif nes laukiu atsakymo apie galąstuvą.

Aš turėjau nusipirkusi dar senai labai didžiąją sūrinę ir mano šeimai ji per didelė buvo (keturiu asmenų), mes tiek sūrių nevalgėm, man ji tik šaldytuve vietą užėmė (puse lentynos), atidaviau giminaitei ir nusipirkau vidutinę. O ir ta stovi tvarkingai spintelėje nebenaudojama, nes šeimoje sūrius valgau tik aš viena, o įsigijus naują šaldytuvą atsirado lentyna spec.sūriams doh.gif tai galvoju reik parduoti, gal kas nupirktų. Jūs pagalvokite kiek sūriu valgote, pelėsinių negalima dėti su kitais, tai tada arba tuos arba tuos reikia laikyti. Mėsytę ir kumpelius galima laikyti kartu su sūriu, išsilaiko labai gerai, bet reikia nulupti visas plastmases ir visokius maišiukus kurie būna ant mėsiškų gaminių, mano giminaitė neturi sviestinės, tai didžiojoje sūrinėje, šalia visų gaminių dar ir sviestą laiko kartu ir yra labai patenkinta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2013 07 31, 15:53)
Sveikos, norėjau išgirsti nuomonę apie peilių galastuvą anksčiau ėjusi, kas turite ar geras pasiteisina, ne tupperware peiliams, o kitokios firmos?  ax.gif

Turiu, tikrai labai geras ir naudojamas thumbup.gif Dar ir mamai nuvežu peilius pagaląsti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(dovmoo @ 2013 08 01, 14:41)
Ačiū už atsakymą, o dar norėjau pasiteirauti dėl sūrinės kokio dydžio patogesnė gal, kurios kelis dydžius išbandė ir gali pasidalinti ir ar nieko tokio jei didžioje sūrinėje laikyčiau ir mėsos gaminius ir sūrį?  rolleyes.gif

Turiu vidutinę ir mažąją. Naudoju abi, priklausomai nuo sūrių kiekio smile.gif Vidutinėje dar telpa ir dešrytės gabaliukas. Į vidutinę visada dedu varškės sūrį, kai tik turiu, mėgstu mažesnius, todėl joje telpa puikiai. O į mažąją puikiai tinka sūrio dešrelės ar visokie kiti maži "galiukai". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2013 08 02, 15:27)
Turiu, tikrai labai geras ir naudojamas  thumbup.gif  Dar ir mamai nuvežu peilius pagaląsti  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Turiu vidutinę ir mažąją. Naudoju abi, priklausomai nuo sūrių kiekio smile.gif Vidutinėje dar telpa ir dešrytės gabaliukas. Į vidutinę visada dedu varškės sūrį, kai tik turiu, mėgstu mažesnius, todėl joje telpa puikiai. O į mažąją puikiai tinka sūrio dešrelės ar visokie kiti maži "galiukai".  4u.gif

Aciu labai uz komentarus, galastuva jau turesiu, o del surines galvosiu dar 4u.gif
Atsakyti
Mergaites SOS wub.gif

Pasakykite man prasom gal zinote ar keicia silikoninius Tupperwarinius menteles...mano is COSMO rinkinio...susidevejo kazkaip tai visai.. o as be jos kaip be ranku wub.gif
Atsakyti
karštomis vasaros dienomis gelbėja vanduo, citrina, ledukai ir šie pagalbininkai:

user posted image

ir eco buteliukai, kuriems šią savaitę puikios nuolaidos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 08 07, 10:25)
Mergaites SOS  wub.gif

Pasakykite man prasom gal zinote ar keicia silikoninius Tupperwarinius menteles...mano is COSMO rinkinio...susidevejo kazkaip tai visai.. o as be jos kaip be ranku wub.gif

Jei Vilniuje- nuneškite į ofisą, aš keičiau ir ne vieną.
Atsakyti
QUOTE(graži gėlė @ 2013 08 09, 09:43)
Jei Vilniuje- nuneškite į ofisą, aš keičiau ir ne vieną.

aciu labai uz atsakyma ..bukit gerute, parasykite prasom kur ofisas randasi - Kaukysos g. 18 ?? O i sandeli ar i ofisa eiti??Ir ar dirba sestadieniais) blush2.gif ax.gif
ACIU!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 09 rugpjūčio 2013 - 09:42