Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

hi.gif Domina universalus peilis, ar geras gaminys? Turiu lukoil lipdukus galvojau gal ten pasiimti delimano, bet kad akcijiniai dažniausiai būna š... Būsiu dėkinga jei kas pasidalins informacija apie šį peilį 4u.gif
Atsakyti
Ką galima daryti su Chop Collector ? Koks jo tūris?
Atsakyti
O aš pykstu ant TW - kodėl neįmanoma įsigyti atsarginių dalių, pvz. dangtelių įvairiems dubenėliams. Jei pati sugadinau, kodėl turiu pirkti vėl visą naują daiktą? Juk kainuoja ne centus ir senuko juk neišmesi, gaila blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2013 08 26, 21:53)
O aš pykstu ant TW - kodėl neįmanoma įsigyti atsarginių dalių, pvz. dangtelių įvairiems dubenėliams. Jei pati sugadinau, kodėl turiu pirkti vėl visą naują daiktą? Juk kainuoja ne centus ir senuko juk neišmesi, gaila  blush2.gif

Va tas tikrai gaila g.gif
Atsakyti
Sia savaite bigsmile.gif

Karališkoji silikono forma (keksui, duonai, pyragui kepti, desertui, ledams, šaltienai formuoti)
Juodas Kolumbas
Žalia duoninė
Didieji trynukai
Silikoninė forma 7 keksiukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita 35: 28 rugpjūčio 2013 - 16:58
QUOTE(Raginute @ 2013 07 31, 19:41)
O as gundausi isigyti naujaji galastuva, nes jis tinkamas banguotiems peiliams, norejau paklausti naudojanciu kaip jis? gal turite palyginimu su senuoju?
Aciu uz atsakymus.

vis laukiu... gal kas pakomentuos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 08 26, 18:50)
Ką galima daryti su  Chop Collector ? Koks jo tūris?

Jame galima laikyti darzoves ,vaisius,.. .Galima pasikabinti ant stalciaus ir naudoti gaminant valgyti kaip surinkeja...Jo turis yra 2.5l.Siaip visai idomus gaminukas smile.gif As ji jau turiu ir naudoju,jei sudomins parasykite, galesiu nufotografuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita 35: 30 rugpjūčio 2013 - 21:01
QUOTE(diasaja @ 2013 08 20, 21:41)
kokia kaina?
Papildyta:

Indas bulvėms „Potato Smart“ 5,5 l+ indas svogūnams ir česnakams 3l tik 171 Lt
Atsakyti
Kas is turinciuju Ultra Pro puodus gali patarti - 3 asmenu seimai uztenka 2 l ar geriau 3.5 l puodas? Neapsisprendziu kuri pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 08 31, 16:38)
Kas is turinciuju Ultra Pro puodus gali patarti - 3 asmenu seimai uztenka 2 l ar geriau 3.5 l puodas? Neapsisprendziu kuri pirkti  biggrin.gif

Visada geriau didesnis mirksiukas.gif ,mes esame trijų asmenų šeima,tai mums tas 2 l mažokas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 08 31, 16:38)
Kas is turinciuju Ultra Pro puodus gali patarti - 3 asmenu seimai uztenka 2 l ar geriau 3.5 l puodas?

3,5 l.
Atsakyti
QUOTE(Raginute @ 2013 08 29, 17:59)
vis laukiu... gal kas pakomentuos? 4u.gif

Na, aš turiu tik seną. Labai juo patenkinta. Lengva pasigaląsti aštriai peilius. Aš neturiu dantytų peilių. ax.gif . Jei tokių turite- tai įsigykite naują, jums tiks ir tiems ir tiems. Tik turiu pasakyti, kad galąstuvas netinka keraminiams peiliams.

Papildyta:
QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 08 31, 15:38)
Kas is turinciuju Ultra Pro puodus gali patarti - 3 asmenu seimai uztenka 2 l ar geriau 3.5 l puodas? Neapsisprendziu kuri pirkti  biggrin.gif

Pritariu smile.gif , kad jums tiktų tik 3,5 ltr.
Atsakyti