Ką galima daryti su Chop Collector ? Koks jo tūris?
O aš pykstu ant TW - kodėl neįmanoma įsigyti atsarginių dalių, pvz. dangtelių įvairiems dubenėliams. Jei pati sugadinau, kodėl turiu pirkti vėl visą naują daiktą? Juk kainuoja ne centus ir senuko juk neišmesi, gaila
QUOTE(Arita:) @ 2013 08 26, 21:53)
O aš pykstu ant TW - kodėl neįmanoma įsigyti atsarginių dalių, pvz. dangtelių įvairiems dubenėliams. Jei pati sugadinau, kodėl turiu pirkti vėl visą naują daiktą? Juk kainuoja ne centus ir senuko juk neišmesi, gaila 
Va tas tikrai gaila
Sia savaite
Karališkoji silikono forma (keksui, duonai, pyragui kepti, desertui, ledams, šaltienai formuoti)
Juodas Kolumbas
Žalia duoninė
Didieji trynukai
Silikoninė forma 7 keksiukai
Karališkoji silikono forma (keksui, duonai, pyragui kepti, desertui, ledams, šaltienai formuoti)
Juodas Kolumbas
Žalia duoninė
Didieji trynukai
Silikoninė forma 7 keksiukai
QUOTE(Raginute @ 2013 07 31, 19:41)
O as gundausi isigyti naujaji galastuva, nes jis tinkamas banguotiems peiliams, norejau paklausti naudojanciu kaip jis? gal turite palyginimu su senuoju?
Aciu uz atsakymus.
Aciu uz atsakymus.
vis laukiu... gal kas pakomentuos?
QUOTE(Vaivos juosta @ 2013 08 26, 18:50)
Ką galima daryti su Chop Collector ? Koks jo tūris?
Jame galima laikyti darzoves ,vaisius,.. .Galima pasikabinti ant stalciaus ir naudoti gaminant valgyti kaip surinkeja...Jo turis yra 2.5l.Siaip visai idomus gaminukas
QUOTE(diasaja @ 2013 08 20, 21:41)
Indas bulvėms Potato Smart 5,5 l+ indas svogūnams ir česnakams 3l tik 171 Lt
Kas is turinciuju Ultra Pro puodus gali patarti - 3 asmenu seimai uztenka 2 l ar geriau 3.5 l puodas? Neapsisprendziu kuri pirkti
QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 08 31, 16:38)
Kas is turinciuju Ultra Pro puodus gali patarti - 3 asmenu seimai uztenka 2 l ar geriau 3.5 l puodas? Neapsisprendziu kuri pirkti 
Visada geriau didesnis
QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 08 31, 16:38)
Kas is turinciuju Ultra Pro puodus gali patarti - 3 asmenu seimai uztenka 2 l ar geriau 3.5 l puodas?
3,5 l.
QUOTE(Raginute @ 2013 08 29, 17:59)
Na, aš turiu tik seną. Labai juo patenkinta. Lengva pasigaląsti aštriai peilius. Aš neturiu dantytų peilių.
Papildyta:
QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 08 31, 15:38)
Pritariu