Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Rūkytus mėsos gaminius, lašinukus aš laikau daržovių inde Fridgesmarte, puikiai laikosi.
Sūrinėje tik daktarišką dašrą kartu su sūriu dedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2013 10 28, 15:21)
Rūkytus mėsos gaminius, lašinukus aš laikau daržovių inde Fridgesmarte, puikiai laikosi.
Sūrinėje tik daktarišką dašrą kartu su sūriu dedu  ax.gif

O fridgesmartas,tai čia tas indas su 2 ventiliacinėm angom,kur atsidaro ,užsidaro su knopkutėm? g.gif
ar "negliaumija" ir nepelija jame rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamce @ 2013 10 28, 16:21)
O fridgesmartas,tai čia tas indas su 2 ventiliacinėm angom,kur atsidaro ,užsidaro su knopkutėm? g.gif
ar "negliaumija" ir nepelija jame rolleyes.gif

Va man sūrinėje lašinukai nori "gliaumieti" apsinešti tokia kibia plėvele... Tai labai idomu kaip tame inde g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2013 10 28, 16:55)
Va man sūrinėje lašinukai nori "gliaumieti" apsinešti tokia kibia plėvele...  Tai labai idomu kaip tame inde   g.gif

Laikau ir aš, ir mano giminaitė. Tai ji man ir užrodė. Jie kaime gyvena, savo gyvuliukus augina, tai ji sakė, tie lašinukai ne tokie laikant šaldytuve, todėl ji didžiajame Fridgesmarte ir laiko. Jame skylutės yra, kurias pravėrus ne tik daržovės, bet ir mėsa vėdinasi. Ir šaldytuvė nėra kvapų.... Ir tų visokių negerumų man nebuvo schmoll.gif
Žiemą tiek daržovių neturiu, tai jame ir laikau, o ji pastoviai laiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 28 spalio 2013 - 16:13
QUOTE(murce @ 2013 10 28, 17:11)
Laikau ir aš, ir mano giminaitė. Tai ji man ir užrodė. Jie kaime gyvena, savo gyvuliukus augina, tai ji sakė, tie lašinukai ne tokie laikant šaldytuve, todėl ji didžiajame Fridgesmarte ir laiko. Jame skylutės yra, kurias pravėrus ne tik daržovės, bet ir mėsa vėdinasi. Ir šaldytuvė nėra kvapų.... Ir tų visokių negerumų man nebuvo  schmoll.gif
Žiemą tiek daržovių neturiu, tai jame ir laikau, o ji pastoviai laiko  ax.gif

Ačiū už informacija wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
artejant Kaledoms wub.gif noriu savo draugems-seimininkes,dovanu iteikti is TW po koki maza nykuti susipazinimui.Ka pasiulytumete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 11 04, 09:11)

artejant Kaledoms  wub.gif noriu savo draugems-seimininkes,dovanu iteikti  is TW po koki maza nykuti susipazinimui.Ka pasiulytumete? ax.gif

grūstuvę, skustuką, indelį iš trio ar ketvertuko.
Atsakyti
Esu dovanojusi po mažą indelį. smile.gif
Atsakyti
sveikos

gal galite parasyti kuom skiriasi zalia nuo raudonos darzoviu dziovykles? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 11 07, 07:26)
sveikos

gal galite parasyti kuom skiriasi zalia nuo raudonos darzoviu dziovykles?  4u.gif

Spalva tik smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, vis gundausi pirkti bulviu deze, bet ar ne per maza ji g.gif Kazkaip pagalvojau paziurejus parduotuveje i siuksliadezes biggrin.gif , nes tos mazosios 10L ir labai jau mazos, o cia bulviu deze 5L blink.gif , tai manau seimai labai nepraktiska ir mazyte blink.gif ar ne doh.gif Pasidalinkit patirtim kas turit, nes noreciau as jos, bet jei per maza, tai neverta manau blush2.gif
Atsakyti
Kaip manot jei padarysiu i forma sesi keksiukai zele,ar po to ja isprasysiu is ten lauk 4u.gif ?
Atsakyti