Sūrinėje tik daktarišką dašrą kartu su sūriu dedu
Rūkytus mėsos gaminius, lašinukus aš laikau daržovių inde Fridgesmarte, puikiai laikosi.
QUOTE(murce @ 2013 10 28, 15:21)
Rūkytus mėsos gaminius, lašinukus aš laikau daržovių inde Fridgesmarte, puikiai laikosi.
O fridgesmartas,tai čia tas indas su 2 ventiliacinėm angom,kur atsidaro ,užsidaro su knopkutėm?
ar "negliaumija" ir nepelija jame
QUOTE(supermamce @ 2013 10 28, 16:21)
O fridgesmartas,tai čia tas indas su 2 ventiliacinėm angom,kur atsidaro ,užsidaro su knopkutėm?
Va man sūrinėje lašinukai nori "gliaumieti" apsinešti tokia kibia plėvele... Tai labai idomu kaip tame inde
QUOTE(dovmoo @ 2013 10 28, 16:55)
Va man sūrinėje lašinukai nori "gliaumieti" apsinešti tokia kibia plėvele... Tai labai idomu kaip tame inde 
Laikau ir aš, ir mano giminaitė. Tai ji man ir užrodė. Jie kaime gyvena, savo gyvuliukus augina, tai ji sakė, tie lašinukai ne tokie laikant šaldytuve, todėl ji didžiajame Fridgesmarte ir laiko. Jame skylutės yra, kurias pravėrus ne tik daržovės, bet ir mėsa vėdinasi. Ir šaldytuvė nėra kvapų.... Ir tų visokių negerumų man nebuvo
Žiemą tiek daržovių neturiu, tai jame ir laikau, o ji pastoviai laiko
QUOTE(murce @ 2013 10 28, 17:11)
Laikau ir aš, ir mano giminaitė. Tai ji man ir užrodė. Jie kaime gyvena, savo gyvuliukus augina, tai ji sakė, tie lašinukai ne tokie laikant šaldytuve, todėl ji didžiajame Fridgesmarte ir laiko. Jame skylutės yra, kurias pravėrus ne tik daržovės, bet ir mėsa vėdinasi. Ir šaldytuvė nėra kvapų.... Ir tų visokių negerumų man nebuvo 
Ačiū už informacija
Sveikos
artejant Kaledoms
noriu savo draugems-seimininkes,dovanu iteikti is TW po koki maza nykuti susipazinimui.Ka pasiulytumete?
artejant Kaledoms
QUOTE(Nanita @ 2013 11 04, 09:11)
artejant Kaledoms
grūstuvę, skustuką, indelį iš trio ar ketvertuko.
Esu dovanojusi po mažą indelį.
sveikos
gal galite parasyti kuom skiriasi zalia nuo raudonos darzoviu dziovykles?
gal galite parasyti kuom skiriasi zalia nuo raudonos darzoviu dziovykles?
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 11 07, 07:26)
Spalva tik
Sveikutes, vis gundausi pirkti bulviu deze, bet ar ne per maza ji
Kazkaip pagalvojau paziurejus parduotuveje i siuksliadezes
, nes tos mazosios 10L ir labai jau mazos, o cia bulviu deze 5L
, tai manau seimai labai nepraktiska ir mazyte
ar ne
Pasidalinkit patirtim kas turit, nes noreciau as jos, bet jei per maza, tai neverta manau
Kaip manot jei padarysiu i forma sesi keksiukai zele,ar po to ja isprasysiu is ten lauk
?