http://www.tupperware.lt/16.htm
QUOTE(graži gėlė @ 2013 09 03, 16:00)
Tai kur tas naujas katalogas
QUOTE(vilsva @ 2013 09 11, 22:02)
NAUJIENOS:
kamščiatraukis 99,-
bulvių dėže 115,-
crystalwave indeliai mokrobangei/rinkinys 149,-
duoninė 139,-
sviestinė 30,-
šluostė optikai 17,-
bei kai kurie gaminiai pakeitę spalvas
QUOTE(Ulitka @ 2013 08 07, 11:25)
Mergaites SOS
Pasakykite man prasom gal zinote ar keicia silikoninius Tupperwarinius menteles...mano is COSMO rinkinio...susidevejo kazkaip tai visai.. o as be jos kaip be ranku
Pasakykite man prasom gal zinote ar keicia silikoninius Tupperwarinius menteles...mano is COSMO rinkinio...susidevejo kazkaip tai visai.. o as be jos kaip be ranku
ir mano per 2metus suplyšo, gal joms nėra garantijos 100(
Aš tai pati įsitikinau, kad Tuperware garantija tikrai galioja, jei kas dvejoja
-
Platintoja paėmė ir gavau pakeistą apie 8-9 metus naudotą silikoninę mentelę - buvo įtrūkus- suplyšus ir sumuštinių indelį, kuriam nuo atidarinėjimo įplyšo ta laikančioji dalis.
Galiu pasakyti- kad jei ne tavoji kaltė neteisingo naudojimo- tikrai pakeičia į naują gaminį
-
Platintoja paėmė ir gavau pakeistą apie 8-9 metus naudotą silikoninę mentelę - buvo įtrūkus- suplyšus ir sumuštinių indelį, kuriam nuo atidarinėjimo įplyšo ta laikančioji dalis.
Galiu pasakyti- kad jei ne tavoji kaltė neteisingo naudojimo- tikrai pakeičia į naują gaminį
Sveikos.Ar as cia viena negaunu 37sav.uzsakymo?
QUOTE(Dusetelle @ 2013 09 25, 14:25)
As irgi dar laukime
aš ir negaunu 37 sav. tai kam tada tokius tempus diktuoja, kad patys nespėja su pristatymais....
Turiu kelis klausimus apie česnakų spaustuką.
Gal galite parašyti atsiliepimus, ar patogus naudoti? Ar patogu plauti? Ar vertas dėmesio gaminys.....?
Esu vieną turėjus, tai vos rankoje tilpo, nežinau kaip šis
Gal galite parašyti atsiliepimus, ar patogus naudoti? Ar patogu plauti? Ar vertas dėmesio gaminys.....?
QUOTE(murce @ 2013 09 26, 16:44)
Turiu kelis klausimus apie česnakų spaustuką.
Sveiki, as is savo nedideles patirties, nes nelabai seniai nusipirkau, bet labai labai patiko, plauti labai patogu, isspausti lengva, o del dydzio cia jau nuo rankos priklauso tubut, bet man patogus ranko jis labai sakyciau
QUOTE(dovmoo @ 2013 09 26, 20:01)
labai labai patiko
po tokio gražaus aprašymo susigundžiau aš pirkti
Česnakų spaustukas tik 55 Lt vietoj 80 Lt.