Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(diasaja @ 2013 03 27, 18:24)
kai nusipirkau vieną, tai ir antros prireikė biggrin.gif labai esu patenkinta  thumbup.gif

AŠ TAIP PAT JAS DVI TURIU thumbup.gif
Atsakyti
turiu irgi dvi dezutes clap.gif norisi daugiau, idomu, kur rasti? kaip suprantu, paprastam prekybos centre ju nerasi...
Atsakyti
QUOTE(ziviliuk @ 2013 04 05, 15:36)
turiu irgi dvi dezutes  clap.gif norisi daugiau, idomu, kur rasti? kaip suprantu, paprastam prekybos centre ju nerasi...

apie ką jūs čia?
Atsakyti
Noreciau tokio salotu indo : maziausiai kokiu 3,5 ltr,kad galeciau jame ismaisyti salotas,jei liko salotu padeti i saldytuva(ne i saldykli) ir sandariai uzdengti,jei kartais i kokia iskyla reiktu pasiimti.Man grazus tas permatomas,ar jis atitinka mano norus?Ar jis tvirtas ir ar nesusibraizys laikui begant,aisku,nemaisant su kokiais astriais irankiais?Ar geriau toks nepermatomas ir truputi brangesnis?
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2013 04 06, 09:20)
Noreciau tokio salotu indo : maziausiai kokiu 3,5 ltr,kad galeciau jame ismaisyti salotas,jei liko salotu padeti i saldytuva(ne i saldykli) ir sandariai uzdengti,jei kartais i kokia iskyla reiktu pasiimti.Man grazus tas permatomas,ar jis atitinka mano norus?Ar jis tvirtas ir ar nesusibraizys laikui begant,aisku,nemaisant su kokiais astriais irankiais?Ar geriau toks nepermatomas ir truputi brangesnis?

Gal galite nuotrauka ar nuoroda imest apie koki permatoma inda jus kalbate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2013 04 06, 09:20)

O gal tiktų salotų centrifūga? Joje ne tik laikyti, maišyti galėtumėt, bet labai patogi plovimui ir nusausinimui thumbup.gif
Va čia FILMUKAS
Ji dabar kataloge tokios spalvos:
user posted image

Dar labai gerų dydžių yra Samba dubenėliai: 1,3 l, 2,5 l ir 4,3 l
Aš naudoju jau 5 metus, bet atrodo kaip nauji ir spalvos wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 04 06, 09:56)
O gal tiktų salotų centrifūga? Joje ne tik laikyti, maišyti galėtumėt, bet labai patogi plovimui ir nusausinimui  thumbup.gif
Va čia FILMUKAS

Dar labai gerų dydžių yra Samba dubenėliai: 1,3 l, 2,5 l ir 4,3 l

Man centrifūga ir 4,3 l Samba nepamainomi salotu klausimais biggrin.gif
Atsakyti
As mau, ji galvoja apie prabangos dubenis - jie skaidrus. Salotu darymui ir transportavimui jie labai tinka ir iskyloje patiekti graziai atrodys. Yra sandarus, as net ir torta jame pagal atitinkama dydi laikau (apvertusi). Tik salotos juose taip gerai ir ilgai neissilaiko, kaip bet kuriame kitame gaminimui skirtame. 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal galite paaiškinti kuo turbo chef skyriasi nuo extra chef? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kas jau išbandėt MandoChef ? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2013 04 08, 10:00)
Merginos gal galite paaiškinti kuo turbo chef skyriasi nuo extra chef? Ačiū  4u.gif

Dizainu ir dangteliais, turbo chef turi paprasta dangteli 1 dideli ir neturi papildomo piltuvelio, o extra chef naujas, patobulintas dvigubas dangtelis, kuri ir ant maziaus galima deti, piltuveli turi, na visiskai naujos kartos kaip didysis quick chef su piltuveliu.
Paziurekite filmukus apie juos ir pamatysite skirtumus:

Extra Chef filmukas

Turbo chef filmukas
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2013 04 09, 19:49)
Dizainu ir dangteliais, turbo chef turi paprasta dangteli 1 dideli ir neturi papildomo piltuvelio, o extra chef naujas, patobulintas dvigubas dangtelis, kuri ir ant maziaus galima deti, piltuveli turi, na visiskai naujos kartos kaip didysis quick chef su piltuveliu.
Paziurekite filmukus apie juos ir pamatysite skirtumus:

Extra Chef filmukas

Turbo chef filmukas

Ačiū 4u.gif
Atsakyti