Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(*Drugeliai* @ 2015 06 06, 10:32)
Asmeniškai man jis nepasiteisino,nėra toks stebuklas,kaip apie jį rašo...

O aš kompotą jame gaminu biggrin.gif atėjus vasarai nepamainomas reikalas thumbup.gif
Ir žiemą šaldiklyje visada uogyčių yra,tad neperkame jokių sulčių ir limonadų.
Pridedu vaisių ,uogų,užpilu truputį cukriuko ir užplikinu vandeniu,už valandos galima gerti šiltą arba atšaldyti ir gaivintis šaltu gėrimu .Dažniausiai tą darau iš vakaro,o ryte jau paruošta smile.gif
Taip gaminant išlieka daugiau vitaminų,nei verdant.
Šiuo metu gaminu iš rabarbarų,tuoj prasidės braškės,serbentai,vyšnios...mniam niam biggrin.gif
Pabandykite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 05 06, 11:56)
tikrai ne, turiu siuos indelius ir kandys tikrai ne pamirštas reikalas  schmoll.gif kandys pamirštas reikalas yra užsukamuose stikliniuose stiklainiuose, tuo jau įsitikinau, taip kad kandys į šiuos indukus patenka be problemų  ax.gif

ne Į indukus, o SU kruopomis patenka 4u.gif

QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2015 06 06, 11:30)
O aš kompotą jame gaminu  biggrin.gif atėjus vasarai nepamainomas reikalas  thumbup.gif
Ir žiemą šaldiklyje visada uogyčių yra,tad neperkame jokių sulčių ir limonadų.
Pridedu vaisių ,uogų,užpilu truputį cukriuko ir užplikinu vandeniu,už valandos galima gerti šiltą arba atšaldyti ir gaivintis šaltu gėrimu .Dažniausiai tą darau iš vakaro,o ryte jau paruošta smile.gif
Taip gaminant išlieka daugiau vitaminų,nei verdant.
Šiuo metu gaminu iš rabarbarų,tuoj prasidės braškės,serbentai,vyšnios...mniam niam  biggrin.gif
Pabandykite  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif nerealus dalykas, ir kompotai, ir makaronai, ir šparagai gaminami, ir karštį išlaiko, ir t.t., ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salinga @ 2015 06 06, 21:11)
drinks_cheers.gif  nerealus dalykas, ir kompotai, ir makaronai, ir šparagai gaminami, ir karštį išlaiko, ir t.t., ir t.t. smile.gif

Makaronus blink.gif man būtų labai aktualu g.gif pakomentuokite prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2015 06 06, 23:26)
Makaronus  blink.gif man būtų labai aktualu g.gif pakomentuokite prašau  4u.gif

tai kad nėra ką komentuoti daug biggrin.gif sudedate makaronus, užpilate karštu vandeniu, pasūdote ir paliekate uždengtą. Paskui nupilate vandenį ir makaronai paruošti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salinga @ 2015 06 06, 21:11)
ne Į indukus, o SU kruopomis patenka 4u.gif
drinks_cheers.gif  nerealus dalykas, ir kompotai, ir makaronai, ir šparagai gaminami, ir karštį išlaiko, ir t.t., ir t.t. smile.gif

sutinku, bet ne viskas biggrin.gif aš i vieną iš indų dedu maltus džiuvesėlius (norėčiau atkreipti dėmesį, kad džiuvesėlių neperku iš parduotuvės, o susimalu pati wink.gif) ir nežinia iš kur atsiranda nepageidaujamų svečių šiuose indukuose, taip kad jie tikrai nėra tokie sandarūs, kad kandžių reikalas būtų pamirštas, o ir kaina, kaip ir kitų TW gaminių nėra maža g.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie aliejine?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 06 08, 10:00)
sutinku, bet ne viskas biggrin.gif aš i vieną iš indų dedu maltus džiuvesėlius (norėčiau atkreipti dėmesį, kad džiuvesėlių neperku iš parduotuvės, o susimalu pati wink.gif) ir nežinia iš kur atsiranda nepageidaujamų svečių  šiuose indukuose, taip kad jie tikrai nėra tokie sandarūs, kad kandžių reikalas būtų pamirštas, o ir kaina, kaip ir kitų TW gaminių nėra maža  g.gif

na nežinau, nesiginčysiu 4u.gif tiesiog pas mane pakliuvę į TW dėžutę iš jos neišlysdavo biggrin.gif tai, manau, ir įlysti nelabai gali biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2015 06 08, 15:02)
Kokie atsiliepimai apie aliejine?

aliejinė kaip aliejinė 4u.gif bent jau man gerai tuom, kad nusipirkus pilstomą aliejų, yra kur į normalią talpą susipilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 06 08, 10:00)
sutinku, bet ne viskas biggrin.gif aš i vieną iš indų dedu maltus džiuvesėlius (norėčiau atkreipti dėmesį, kad džiuvesėlių neperku iš parduotuvės, o susimalu pati wink.gif) ir nežinia iš kur atsiranda nepageidaujamų svečių  šiuose indukuose, taip kad jie tikrai nėra tokie sandarūs, kad kandžių reikalas būtų pamirštas, o ir kaina, kaip ir kitų TW gaminių nėra maža  g.gif

Aš tai išvis nesuprantu apie ką kalbat. Per visą savo gyvenimą nesu mačiusi jokių kandžių pas save. Nesvarbu kokiuose induose laikyčiau. O TW sandarius indukus, be to, reikia mokėti gerai uždaryti, nes jei nedaspaudėt, tai ir nesandaru tada smile.gif
Atsakyti
Gal kas žinot,kokia naujo centrifūgo talpa? g.gif
Atsakyti
Klausimelis: kaip is gertuves kvapa isneikint? Prirugo netyciom man pienas ten, ir plovikliu isplovus bjaurus kvapas vis tiek lieka
Atsakyti
QUOTE(FejaBeja @ 2015 06 13, 18:06)
Klausimelis: kaip is gertuves kvapa isneikint? Prirugo netyciom man pienas ten, ir plovikliu isplovus bjaurus kvapas vis tiek lieka

Įpilkit porą šaukštų ryžių,pripilkite vandens nedaug ir užsukusi stipriai pakratykite ,turėtų išsiplaut smile.gif
Po to perplautą atsuktą įmeskite į šaldiklį kelioms valandoms,turėtų pagelbėt mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(agrastėlė @ 2015 06 14, 19:25)
Įpilkit porą šaukštų ryžių,pripilkite vandens nedaug ir užsukusi stipriai pakratykite ,turėtų išsiplaut smile.gif
Po to perplautą atsuktą įmeskite į šaldiklį kelioms valandoms,turėtų pagelbėt  mirksiukas.gif

skamba kaip abra kadabra biski:) beit einu bandyt, nes kitaip kvapas laikosi...
Atsakyti