Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Sveiki,

Gal kas naudoja inda suriui laikyti (kur dangtelyje daug skyluciu), ar pasiteisina? kokie atsiliepimai butu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexita @ 2015 06 15, 19:46)
Sveiki,

Gal kas naudoja inda suriui laikyti (kur dangtelyje daug skyluciu), ar pasiteisina? kokie atsiliepimai butu?  ax.gif

Man taip pat idomus atsiliepimai apie surine. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FejaBeja @ 2015 06 15, 19:25)
skamba kaip abra kadabra biski:) beit einu bandyt, nes kitaip kvapas laikosi...

jokia cia abra kadabra, dar su ryziai idekit kavos sauksleli ir viska gerai paplakite. Po to perplaukit su actu ir vandenuku ir viskas susitvarkys. Ne karta taip dariau :-)
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 06 08, 10:00)
sutinku, bet ne viskas biggrin.gif aš i vieną iš indų dedu maltus džiuvesėlius (norėčiau atkreipti dėmesį, kad džiuvesėlių neperku iš parduotuvės, o susimalu pati wink.gif) ir nežinia iš kur atsiranda nepageidaujamų svečių  šiuose indukuose, taip kad jie tikrai nėra tokie sandarūs, kad kandžių reikalas būtų pamirštas, o ir kaina, kaip ir kitų TW gaminių nėra maža  g.gif

Į tuos indus patenka ne suaugę kandys, o kandžių kirmėliukai.
Atsakyti
Ar galima ultrapro induose kepti dujineje orkaiteje?gal kas bande?
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2015 06 15, 20:19)
Man taip pat idomus atsiliepimai apie surine.  4u.gif

Puikus produktas, laikau ir sūrį, ir dešrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexita @ 2015 06 15, 19:46)
Sveiki,

Gal kas naudoja inda suriui laikyti (kur dangtelyje daug skyluciu), ar pasiteisina? kokie atsiliepimai butu?  ax.gif

atsiliepimai geri smile.gif laikau ir sūrį, ir mėsytes, ir krabų lazdeles...

QUOTE(laukinuke* @ 2015 06 16, 12:57)
Ar galima ultrapro induose kepti dujineje orkaiteje?gal kas bande?

galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libraja @ 2015 06 16, 13:02)
Puikus produktas, laikau ir sūrį, ir dešrą smile.gif

Ir suris nepelyja? Nes paliktas maiselyje daznai palieka pelesiu.
Kokio dydzio geriausio pirkti?
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2015 06 16, 13:25)
Ir suris nepelyja? Nes paliktas maiselyje daznai palieka pelesiu.
Kokio dydzio geriausio pirkti?

surines dydis, manau, priklauso nuo seimos dydzio ir kaip labai seima megsta suri smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif turiu klausimeli ir as apie TW indus ax.gif buvau nusipirkus hermetiniu indu komplektuka tai buvo pagaminti is PP5 plastiko kaip ir nieko, dabar pirkau Ultra Pro kepimo inda parasyta ,kad is OTHER 7 plastiko ,kai pagooglinau tai nieko doro apie si plastika neraso g.gif ar tas indas is vis tinka naudojimui?
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2015 06 15, 20:19)
Man taip pat idomus atsiliepimai apie surine.  4u.gif

Turiu keliu dydziu surines, seimynine ir mazesne, tai man jos patinka. Laikau desra, suri, lasinius, darzoves. Kartais daug skirtingu produktu vienu metu, patinka kad kvapai nepersiduoda. Tik atkreipiau demesi, kad jei kokias kelias dienas pastovi maistas tame indelyje atsiranda lasai susikaupe, tai juos nuvalau ir tiek. Maistas laikosi daug ilgau nei galetu siaip laikytis. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, sakykit, ar dar imanoma nusipirkti TW duonine, ne tokia kaip dubeni, bet tikros duonines gormos, anksciaujos buvo baltos spalvos su melynu priekiu, paskui su geltonu. Dabar as jos niekur kataloge neberandu.
Atsakyti