Gal kas naudoja inda suriui laikyti (kur dangtelyje daug skyluciu), ar pasiteisina? kokie atsiliepimai butu?
Sveiki,
Gal kas naudoja inda suriui laikyti (kur dangtelyje daug skyluciu), ar pasiteisina? kokie atsiliepimai butu?
QUOTE(Alexita @ 2015 06 15, 19:46)
Sveiki,
Man taip pat idomus atsiliepimai apie surine.
QUOTE(FejaBeja @ 2015 06 15, 19:25)
skamba kaip abra kadabra biski:) beit einu bandyt, nes kitaip kvapas laikosi...
jokia cia abra kadabra, dar su ryziai idekit kavos sauksleli ir viska gerai paplakite. Po to perplaukit su actu ir vandenuku ir viskas susitvarkys. Ne karta taip dariau :-)
QUOTE(Šokoladė @ 2015 06 08, 10:00)
sutinku, bet ne viskas
aš i vieną iš indų dedu maltus džiuvesėlius (norėčiau atkreipti dėmesį, kad džiuvesėlių neperku iš parduotuvės, o susimalu pati
) ir nežinia iš kur atsiranda nepageidaujamų svečių šiuose indukuose, taip kad jie tikrai nėra tokie sandarūs, kad kandžių reikalas būtų pamirštas, o ir kaina, kaip ir kitų TW gaminių nėra maža 
Į tuos indus patenka ne suaugę kandys, o kandžių kirmėliukai.
QUOTE(doruta @ 2015 06 15, 20:19)
Puikus produktas, laikau ir sūrį, ir dešrą
QUOTE(Alexita @ 2015 06 15, 19:46)
Sveiki,
atsiliepimai geri
QUOTE(laukinuke* @ 2015 06 16, 12:57)
Ar galima ultrapro induose kepti dujineje orkaiteje?gal kas bande?
galima
QUOTE(libraja @ 2015 06 16, 13:02)
Ir suris nepelyja? Nes paliktas maiselyje daznai palieka pelesiu.
Kokio dydzio geriausio pirkti?
QUOTE(doruta @ 2015 06 16, 13:25)
Ir suris nepelyja? Nes paliktas maiselyje daznai palieka pelesiu.
surines dydis, manau, priklauso nuo seimos dydzio ir kaip labai seima megsta suri
Sveikos mergaites
turiu klausimeli ir as apie TW indus
buvau nusipirkus hermetiniu indu komplektuka tai buvo pagaminti is PP5 plastiko kaip ir nieko, dabar pirkau Ultra Pro kepimo inda parasyta ,kad is OTHER 7 plastiko ,kai pagooglinau tai nieko doro apie si plastika neraso
ar tas indas is vis tinka naudojimui?
QUOTE(doruta @ 2015 06 15, 20:19)
Turiu keliu dydziu surines, seimynine ir mazesne, tai man jos patinka. Laikau desra, suri, lasinius, darzoves. Kartais daug skirtingu produktu vienu metu, patinka kad kvapai nepersiduoda. Tik atkreipiau demesi, kad jei kokias kelias dienas pastovi maistas tame indelyje atsiranda lasai susikaupe, tai juos nuvalau ir tiek. Maistas laikosi daug ilgau nei galetu siaip laikytis.
Sveikos merginos, sakykit, ar dar imanoma nusipirkti TW duonine, ne tokia kaip dubeni, bet tikros duonines gormos, anksciaujos buvo baltos spalvos su melynu priekiu, paskui su geltonu. Dabar as jos niekur kataloge neberandu.