Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

reiškias nieko doro tie buteliai, gerai, kad tik 2 pirkau vaikams į m-klas, planavau dapirkt dar kelis doh.gif gaila pinigų, nes vaikams tikrai neduosiu naudotis schmoll.gif
geras pastebėjimas - tą pelėsį labai sunku nugramdyt, tarytum į plastiką įsigeria unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia9 @ 2015 09 30, 14:52)
reiškias nieko doro tie buteliai, gerai, kad tik 2 pirkau vaikams į m-klas, planavau dapirkt dar kelis  doh.gif

bet keista, maniškis naudoja tuos butelius nuo pirmos klasės (dabar jis šeštokas), iš mažesnių (puslitriniai turbūt pas mus) nei vienas niekada nėra turėjęs pelėsio... o litrinis pasigavo labai greitai, ir naudoju ne kasdien... ir tikrai nestovėjo uždarytas, kad nesivėdintų g.gif įdomu, kaip su ta TW garantija yra? g.gif
Atsakyti
Turim 3 apvalius buteliukus (ne gertuves) - ir puslitrinių, ir didesnių. Pelėsiu apsineša visi vienodai. Blogiausia, kad išvalyti praktiškai neįmanoma. Aš tik su medicininiais instrumentais šiaip netaip į tuos griovelius įlendu. Be jų - be šansų išvalyti doh.gif
Atsakyti
Naudojam visi šeimoje buteliukus ne pirmi metai. Vienąsyk buvau palikus mašinoje dviem savaitėm vandens kažkiek, tai paskui lyg kvapas ir buvo. Bet šiaip kasdien išplaunam prieš pildami šviežią vandenį ir nepelyja nei vienas. O jei nenaudojamas kuris tai atsuktą laikom, aš darbe savaitgaliui išpilu nepanaudootą vandenį visad ir palieku neužsuktą. Tikrai nepelyja.
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2015 09 30, 14:49)
Naudojam visi šeimoje buteliukus ne pirmi metai. Vienąsyk buvau palikus mašinoje dviem savaitėm vandens kažkiek, tai paskui lyg kvapas ir buvo. Bet šiaip kasdien išplaunam prieš pildami šviežią vandenį ir nepelyja nei vienas. O jei nenaudojamas kuris tai atsuktą laikom, aš darbe savaitgaliui išpilu nepanaudootą vandenį visad ir palieku neužsuktą. Tikrai nepelyja.

Lygiai tai pat darom - ir kasdieną plaunam, ir atsuktus džiovinam, o apsineša tais juodais taškeliais nors tu ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 30 rugsėjo 2015 - 15:16
Pradėjau galvoti, gal išimtinai tik vandeniui skirti tie buteliukai. Pasirodo galima ir kitus gaivius gėrimus pilti, net sultis. Tai kaip ir naudojimo taisyklių nepažeidžiam g.gif

user posted image

Kaži, ar pas mus įmanoma gauti tokių šepetėlių:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 30 rugsėjo 2015 - 17:07
Sveikos.Per savo visa Tupperware karjera turiu uzsigyvenus sesis skirtingu dydziu puodus ir keptuve.Puodai tikrai geri net minciu nekyla gaminant kad tai pigi produkcija.Bet man tik dabar kilo vienas klausimas g.gif. .Zurnaluose raso,kad pagaminti 18/10 medicininio metalo .Tai kodel ant ju dugno nera tokio zenklinimo?

Papildyta:
O del eco buteliu,tai ir pas mane jie nepelyja.Piluosi paprasta vandeni,paskui praskalauju ir jei tuscias,palieku neuzsukta :-)
Gal kam pelyja,reiktu susirupinti geriamu vandeniu .Kokiu dar ten yra medziagu,kad sukelia pelesi g.gif
Atsakyti
Sveiki,

reikia nuomonės- patarimo dėl visų ryžių, makaronų ir pan. virimo indelių mikrobanginėje. Omleto turėjau, bet nepatiko schmoll.gif kiaušinis kažkoks beskonis ir guminis gaunasi, O vat visokias košes ir makaronus labai mėgstu. tai mano pagrindinis maistas. Taip atsitiko, kad išsikraustau ir dar 2 savaites visai neturėsiu nei virtuvės nei viryklės. tik mikrobanginę. tai ir galvoju gal verta kažką įsigyti? Tik nebežinau kurį. Iš pricipo jie visi turbūt vienodi. bet ar košė ir makaronai netampa guminiai?
Atsakyti
ar dažnai naudojat kas turit quick chefą su virvele? verta pirkti? kam dažniausiai naudojat?
Atsakyti
Sveikos,
mane domina pjaustymo lentelė ir gremžtukas mašinos langams „Ledo žuvis“. Gal naudojate ir galite pareikšti savo nuomonę?
Atsakyti
QUOTE(tylioji @ 2015 11 13, 00:56)
Sveikos,
mane domina pjaustymo lentelė ir gremžtukas mašinos langams „Ledo žuvis“. Gal naudojate ir galite pareikšti savo nuomonę?

Labuka. Lentelė kaip ir lentelė, patogu kai po duonine montuojasi. Ledo gremžtukas "žuvis" man tai super !!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Sigule @ 2015 11 13, 13:13)
Labuka. Lentelė kaip ir lentelė, patogu kai po duonine montuojasi. Ledo gremžtukas "žuvis" man tai super !!!!!!!

Kadangi nieko neturiu iš TW, duoninės taip pat, tai įdomu, ar ta lentelė kažkuom ypatingesnė už paprastą platikinę iš PC? Dėl gremžtuko padėjote apsispręsti smile.gif Ačiū.
Atsakyti