Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Sveiki, idomu butu isgirsti nuomone, atsliepimus apie mando pjaustykle.
Ar verta ja isigyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2015 11 12, 09:49)
ar dažnai naudojat kas turit quick chefą su virvele? verta pirkti? kam dažniausiai naudojat?

Sveiki. Turiu Turbo Chef (tą vidutinį) su virvele.
Naudoju kasdien viskam. Smulkinu: mėsytę leliukui, svogūnus, žuvytę, kiaušinius, žalius prieskonius, morkytes (kai reikia sriubai ar padažiukui), obuolius, riešutus, sausainius ir ką tik sugalvoju. O dar yra ten toks plakikliukas, tai labai gerai padažiukams suplakti.
Nepamainomas daiktas. thumbup.gif Turėjau pradžioje mažiuką chefuką. Bet jau mažoka man jo buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2015 12 11, 00:40)
Ar verta ja isigyti?  smile.gif

Tikrai verta, jei reikia pjaustyti riekelėmis, šiaudeliais - pasidarysite reikiamo storio, saugus naudoti, pvz. citrinos tokiais vienodais permatomais griežinėliais vargu ar su kuo daugiau supjaustysite... smile.gif Taip pat pjausto ir banguotai, jei norite čipsų...
Atsakyti
QUOTE(libraja @ 2015 12 30, 15:40)
Tikrai verta, jei reikia pjaustyti riekelėmis, šiaudeliais - pasidarysite reikiamo storio, saugus naudoti, pvz. citrinos tokiais vienodais permatomais griežinėliais vargu ar su kuo daugiau supjaustysite... smile.gif Taip pat pjausto ir banguotai, jei norite čipsų...

Galiu tik pritarti,kad tai išties vykęs tw gaminys!
Atsakyti
http://www.tupperwar...2/Ziedoforma15l

Kas turit ar patenkintos? Lengvai issiima zele tortas?
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2016 01 15, 14:42)

aš turiu ir taip, patenkinta - tortas tikrai lengvai išsiima, tiesiog nuimi didįjį dangtį, tada mažąjį ir tortas, galima sakyt, atsikabina nuo kraštų ir iškrenta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2016 01 15, 15:42)

Turiu kelis, labai lengvai.
Atsakyti
Sveiki,ar kas turit TW tortu dekoravimo maiseli? labai idomus atsiliepimai,planuoju isigyti,idomu ar verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2016 02 07, 12:42)
Sveiki,ar kas turit TW tortu dekoravimo maiseli? labai idomus atsiliepimai,planuoju isigyti,idomu ar verta  smile.gif

Laba,
visos labai giria kiek is man zinomu moteru naudoja, tik girdejau vieninteli komentara, kad galetu formavimo galiukai buti plonesni, nes neina labai plonai kazka padekoruoti. Visi labai storai daro. Visa kita tik pliusai. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
dėl dekoravimo maišelio. Labai fainas dalykas, nes talpus, lengvai keičiasi antgalis. Tik taip didokos skylutės, jei reikia ką smulkiai dekoruoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia9 @ 2015 09 30, 15:52)
reiškias nieko doro tie buteliai, gerai, kad tik 2 pirkau vaikams į m-klas, planavau dapirkt dar kelis  doh.gif  gaila pinigų, nes vaikams tikrai neduosiu naudotis  schmoll.gif
geras pastebėjimas - tą pelėsį labai sunku nugramdyt, tarytum į plastiką įsigeria  unsure.gif

naudoju pora skirtingu talpu, vargo nera. karts nuo karto nuvirinus arbatini su acto/vandens tirpalu, too paciu karstu skysciu isskalauju ir eco buteliukus.
Papildyta:
QUOTE(tylioji @ 2015 11 13, 01:56)
Sveikos,
mane domina pjaustymo lentelė ir gremžtukas mašinos langams „Ledo žuvis“. Gal naudojate ir galite pareikšti savo nuomonę?

manau labausiai pasiteisino lankscios plonos pjaustymo lenteles, o ne plastikines
Papildyta:
QUOTE(geggle @ 2016 01 15, 16:42)

zele formas rekomenduociau visas (yra 5 skirtingu talpu, formu)
Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2015 11 30, 18:16)
Nusipirkau silikoninę princesės formą ir po ilgesnio laiko naudojimo, ji plyšo. Paiklausiau pas konsultantę, ar galima pakeisti, juk 30 metų garantija. Pasakė, kad ne. Taigi galiu teigti ta garantija, tai apgavystė...

man plysusia "princese" taip pat pakeite-bandykit ir jus
Papildyta:
QUOTE(sssaule @ 2015 12 08, 21:56)
Jeigu duoninėje laikoma duona be maišiuko,  šalia batoną galima laikyti?

duoninese visus kepinius laikyt reiketu be maiseliu
Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2015 12 11, 00:40)
Ar verta ja isigyti?  smile.gif

Turiu, labai patenkintą. Pirmą kartą kai pjausčiau kopūstą, neužsidėjau apsaugos, įsipjoviau į pirštą, tad tikrai labai aštri ji smile.gif Paskui vyras sakė kai aš atostogavau užsienyje pas brolį, jis irgi pamėgino salotas pasipjaustyti, irgi nukentėjo pirštai. lotuliukas.gif Tad tikrai labai aštri.
Man labai patinka, kopūstus pjaustyti, labai plonai gaunais, labai skanios salotos išeina. Obuolį lygiom plonom juostelėm pjaustau, vaikui patinka taip valgyti. Pati kaliaropę taip pjaustai ir valgau smile.gif Aš labai patenkinta šiuo savo pirkiniu

QUOTE(geggle @ 2016 01 15, 15:42)

Aš dar tik vakar nusipirkau, žiūrėsim kaip ten. Labai ilgai norėjau, dabar reikia sulaukti savaitgalio, ir išmėginti smile.gif
Atsakyti