Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Klausimas buvo kuo jis geresnis už elektrinį (iš to seka, kam du prietaisus turėti, jei elektrinis viską padaro - tiek smulkiai tiek stambiai - aukščiau aprašiau, man išeina visoks stambumas, kokio tik noriu; kam neišeina ar plaktuvas taip nedaro tai reikia dviejų prietaisų).

Čia man panašus klausimas kyla ir su tuo kombainu rankiniu - tiesiog tas produktas turi savo pirkėją, o kas turi galingus el. kombainus, tai to rankinio sliūlymas netenka prasmės.
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2013 04 29, 13:48)
spėju perka tie, kurie neturi elektrinio plaktuvo smile.gif
o vaikams tai nerealus smagumas tos virvelės patampymas smile.gif suaugusiems irgi hihihi.gif

as turiu ir kombaina kenwod,ir braun,bet vistiek dazniausiai naudoju tupperwre.Su kenwodu tai ti mieline tesla maisau. O irkles man nuluo ties rankena.
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2013 04 30, 19:29)
Klausimas buvo kuo jis geresnis už elektrinį (iš to seka, kam du prietaisus turėti, jei elektrinis viską padaro - tiek smulkiai tiek stambiai - aukščiau aprašiau, man išeina visoks stambumas, kokio tik noriu; kam neišeina ar plaktuvas taip nedaro tai  reikia dviejų prietaisų).

Čia man panašus klausimas kyla ir su tuo kombainu rankiniu - tiesiog tas produktas turi savo pirkėją, o kas turi galingus el. kombainus, tai to rankinio sliūlymas netenka prasmės.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu išbandžiau aš savo naujajį Micro Gourment, šaunu, thumbup.gif tikrai ne veltui gyrė kas turėjo, labai patiko thumbup.gif Pirkiniu labai patenkinta.
Atsakyti
Labas, norėjau patarimu, kaip sakote ar jei nuo greitkražio nusitrynė beveik visi žymėjimai, o jis panaudotas dar tik kelis sykiu čia brokas yra ir ar keistu jį? Ar visų greitkračių tas žymėjimas greit nusivalo? g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2013 05 13, 09:13)
Labas, norėjau patarimu, kaip sakote ar jei nuo greitkražio nusitrynė beveik visi žymėjimai, o jis panaudotas dar tik kelis sykiu čia brokas yra ir ar keistu jį? Ar visų greitkračių tas žymėjimas greit nusivalo?  g.gif user posted image

Sita broka keicia be klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2013 05 13, 10:25)
Sita broka keicia be klausimu 4u.gif

O kur kreiptis dabar?
Atsakyti
Pas savo konsultante arba i sandeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2013 05 13, 10:34)
Pas savo konsultante arba i sandeli 4u.gif

Ačiū labai už atsakymą ir pagalba 4u.gif
Atsakyti
Noriu patarimo ax.gif Labai patiko allegro dubenys, gal kas galetu pasidalint atsiliepimais apie juos? Kokius dydzius labiausia naudojat? aciu 4u.gif

Atsakyti
Laba diena,
kiek maždaug laiko išlaiko 100% sandarus termo puodelis šilumą, tik valandą, kaip rašo ar ilgėliau, gal kas išbandėte? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kokiame inde galima daiginti sėklas? Jei servofixe, tai ar jis tinka smulkioms sėkloms? Ar nėra panašaus mažesnio TW indo?
Atsakyti