Klausimas buvo kuo jis geresnis už elektrinį (iš to seka, kam du prietaisus turėti, jei elektrinis viską padaro - tiek smulkiai tiek stambiai - aukščiau aprašiau, man išeina visoks stambumas, kokio tik noriu; kam neišeina ar plaktuvas taip nedaro tai reikia dviejų prietaisų).
Čia man panašus klausimas kyla ir su tuo kombainu rankiniu - tiesiog tas produktas turi savo pirkėją, o kas turi galingus el. kombainus, tai to rankinio sliūlymas netenka prasmės.
QUOTE(raar @ 2013 04 29, 13:48)
spėju perka tie, kurie neturi elektrinio plaktuvo 
o vaikams tai nerealus smagumas tos virvelės patampymas
suaugusiems irgi 

o vaikams tai nerealus smagumas tos virvelės patampymas

as turiu ir kombaina kenwod,ir braun,bet vistiek dazniausiai naudoju tupperwre.Su kenwodu tai ti mieline tesla maisau. O irkles man nuluo ties rankena.
QUOTE(raar @ 2013 04 30, 19:29)
Klausimas buvo kuo jis geresnis už elektrinį (iš to seka, kam du prietaisus turėti, jei elektrinis viską padaro - tiek smulkiai tiek stambiai - aukščiau aprašiau, man išeina visoks stambumas, kokio tik noriu; kam neišeina ar plaktuvas taip nedaro tai reikia dviejų prietaisų).
Čia man panašus klausimas kyla ir su tuo kombainu rankiniu - tiesiog tas produktas turi savo pirkėją, o kas turi galingus el. kombainus, tai to rankinio sliūlymas netenka prasmės.

QUOTE(dovmoo @ 2013 05 13, 09:13)
Labas, norėjau patarimu, kaip sakote ar jei nuo greitkražio nusitrynė beveik visi žymėjimai, o jis panaudotas dar tik kelis sykiu čia brokas yra ir ar keistu jį? Ar visų greitkračių tas žymėjimas greit nusivalo?

Sita broka keicia be klausimu

QUOTE(laurindre @ 2013 05 13, 10:25)
O kur kreiptis dabar?
Pas savo konsultante arba i sandeli

QUOTE(laurindre @ 2013 05 13, 10:34)
Ačiū labai už atsakymą ir pagalba

Noriu patarimo
Labai patiko allegro dubenys, gal kas galetu pasidalint atsiliepimais apie juos? Kokius dydzius labiausia naudojat? aciu 

Laba diena,
kiek maždaug laiko išlaiko 100% sandarus termo puodelis šilumą, tik valandą, kaip rašo ar ilgėliau, gal kas išbandėte?
kiek maždaug laiko išlaiko 100% sandarus termo puodelis šilumą, tik valandą, kaip rašo ar ilgėliau, gal kas išbandėte?

Merginos, kokiame inde galima daiginti sėklas? Jei servofixe, tai ar jis tinka smulkioms sėkloms? Ar nėra panašaus mažesnio TW indo?