Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Laba diena,
Man reikia indo ar asocio vandeniui(1-2l talpos), bet kad butu visiskas uzsidarymas, kad nebutu salycio su oru kai uzdengi. Ar Asotis Samba pilnai uzsidaro ar ten lieka plyselis prie snapelio? KAzkada buvo panasus indelis kaip greitkratis kur uzsidaro, bet nerandu ax.gif
Aciu jei padesit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2013 05 24, 09:11)
Laba diena,
Man reikia indo ar asocio vandeniui(1-2l talpos), bet kad butu visiskas uzsidarymas, kad nebutu salycio su oru kai uzdengi. Ar Asotis Samba pilnai uzsidaro ar ten lieka plyselis prie snapelio? KAzkada buvo panasus indelis kaip greitkratis kur uzsidaro, bet nerandu  ax.gif
Aciu jei padesit  4u.gif

Samba asotyje nelieka jokio plyšelio.
Naudoju jau kelis metus pienukui ar gaivai laikyti, tai negaliu atsidžiaugti. Ir kas labai gerai- telpa šaldytuvo durelėse.
Atsakyti
Sveikos , mamytes smile.gif Gal kuri naudoja Tchefseries puodus,keptuves ax.gif Labai svarbi butu Jusu nuomone apie siuos indus,ar verti jie tu pinigu? Busiu dekinga uz Jusu nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(#### @ 2013 05 24, 14:15)
Sveikos , mamytes smile.gif Gal kuri naudoja Tchefseries puodus,keptuves ax.gif Labai svarbi butu Jusu nuomone apie siuos indus,ar verti jie tu pinigu? Busiu dekinga uz Jusu nuomone mirksiukas.gif

Labas, na aš turiu tris puodus 1l, 2,5l ir 3,6l lygtai taip, tai man jie labai patinka, mama naudoja Zeptter tai skirtumo nematau tikrai tarp jų tik dizainas kitoks, čia man taip atrodo, o labiausiai mielas yra pats mažiausia man jis toks simpatiškas, o ir labai smagus pvz.: ryte koše išvirti ar kiaušinius ax.gif
O ar verti ar ne, tai sunku pasakyti čia jau skonio reikalas, kokybė gera, bet nemaža pinigų suma manau priklauso ir už dizainą...
Atsakyti
Aciu, dovmoo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2013 05 24, 10:11)
Laba diena,
Man reikia indo ar asocio vandeniui(1-2l talpos), bet kad butu visiskas uzsidarymas, kad nebutu salycio su oru kai uzdengi. Ar Asotis Samba pilnai uzsidaro ar ten lieka plyselis prie snapelio? KAzkada buvo panasus indelis kaip greitkratis kur uzsidaro, bet nerandu  ax.gif
Aciu jei padesit  4u.gif

Kaip tik šį mėn. yra tam užsukamam , dideliam, greitkračiui nuolaida thumbup.gif , galite vandenį laikyti ir ecopure 2l butelyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2013 05 26, 12:03)
Kaip tik šį mėn. yra tam užsukamam , dideliam, greitkračiui nuolaida thumbup.gif , galite vandenį laikyti ir ecopure 2l butelyje thumbup.gif

O yra 2 l buteliai?
Atsakyti
Siandien suzinojau,kad po Nauju Metu,menteliu ir skustuku nebekeicia doh.gif .Tada tokiu atveju,galetu buti pardavime ir skustuku asmenys atskirai. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Koki indeli patartumete pirmokui susideti i mokykla uzkandzius? Kad butu ne gilus, bet talpus,sandarus ir nesunkiai atsidarytu. Na ir kad kuo maziau vietos kuprinej uzimtu. Na ir kad siluma palaikytu minimaliai.

Ar nepredaug noru biggrin.gif blush2.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2013 05 30, 21:49)
Siandien suzinojau,kad po Nauju Metu,menteliu ir skustuku nebekeicia  doh.gif  .Tada tokiu atveju,galetu buti pardavime ir skustuku asmenys atskirai.  g.gif

Ir tai vadinasi - garantija 30 metu blink.gif . Perkant sako viena, o po pusmecio jau kita. Dar uz pusmecio sugalvos, jog kokiom formelem ar irankiam garantijos nebetaiko. Pasitikejimo visai nekelia tokie dalykai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2013 06 14, 09:51)
Ir tai vadinasi - garantija 30 metu blink.gif . Perkant sako viena, o po pusmecio jau kita. Dar uz pusmecio sugalvos, jog kokiom formelem ar irankiam garantijos nebetaiko. Pasitikejimo visai nekelia tokie dalykai schmoll.gif

Idomu ar cia tik LT tokie dalykai vyksta ar ir uzsienio salyse? g.gif
Atsakyti
Del menteliu sutinku, thumbup.gif sake, kad negalima miltu teslos maisyti, ji lužta, tai ir naudokim teisingai ir problemu nebus, as naudoju mentele 7 metai ir puikiai tarnauja thumbup.gif, o del savo klaidu ir negaunam garantijos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapolas: 14 birželio 2013 - 18:56