Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(groovy @ 2013 05 07, 20:36)
thumbup.gif
Pas mus irgi pailgos, bet kažkaip pamačiusi parduotuvėje žinojau, kad jos bus vertikaliai klijuojamos (o ir parduotuvėj stovėjo vertikaliai), nors ir mažulytis kambariukas. Bet man kažkaip kiba elegantiškiau atrodo, ar kas ten g.gif Nors MB sake, kad horizontaliai lyg ir padidėtų plotas į šonus labiau, bet ir jis buvo už vertikalumą. Ir patenkinti dabar, nors matėm dar be užglaistytų tarpelių wub.gif

man si karta norisi jas paguldyti biggrin.gif
kai MB klijavo virtuveje, vis juokavo klijuoti vertikaliai ar horizontaliai, kai plyteles 10x10 biggrin.gif

baltu plyteliu gal nenoriu, man butu per svaru kai viskas balta, nes ir vonia bus balta ir baldai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 05 07, 20:01)
kai MB klijavo virtuveje, vis juokavo klijuoti vertikaliai ar horizontaliai, kai plyteles 10x10  biggrin.gif

baltu plyteliu gal nenoriu, man butu per svaru kai viskas balta, nes ir vonia bus balta ir baldai  ax.gif

lotuliukas.gif

Jo, mūsų irgi balti drinks_cheers.gif Tikiuosi, kad ant baltos mažiau kalkės matysis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 05 07, 20:31)
dabar tarybines, daug kas sako nekeisti, o noriu kreminiu ar dramblio kaulo, geriausiai 25x40, klijuotume horizontaliai
user posted image

Labai gražios plytelės. bigsmile.gif
Kur jas galima būtų apžiūrėti Kaune?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 05 08, 12:17)
Labai gražios plytelės.  bigsmile.gif
Kur jas galima būtų apžiūrėti Kaune?

As tai panasu vaizda maciau pas draugus: jie susipirko tokias tarybines(zinot, visokias margas) plyteles pigiai, savu vienspalviu turejo, ir taip vonios kambari isklijavo, remdamiesi interjero zurnalais, panasiai i nuotrauka, tik ten melsva spalva dominuojanti, kad mes aiktelejome drinks_cheers.gif Niekas negalejo patiketi, kad cia sunaudotos senos tarybines plyteles biggrin.gif
Atsakyti
O kaip pas jus visi kambariai panasios spalvos ar skiriasi. MB baisiai keistai atrodo mano noras visus kambarius isdazyti viena spalva?
Kaip jums atrodo derinys svetaines-virtuves derinys, viena siena bus raudonu plytu, virtuves baldus noreciau sviesiai pilkus, sienos perlo spalvos (erdve gana maza gaunsi).Kaip atrodo ar butu geras pasirinkimas?
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2013 05 08, 12:16)
O kaip pas jus visi kambariai panasios spalvos ar skiriasi. MB baisiai keistai atrodo mano noras visus kambarius isdazyti viena spalva?

Aš tai viską viena spalva... Erdvė maža, o ir patalpos tik dvi atskiros: miegamasis ir svetainė-virtuvė-koridorius.
Atsakyti
Mes dažėm ne viena spalva, bet to paties tono, labai artimomis spalvomis.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 05 08, 12:28)
Aš tai viską viena spalva... Erdvė maža, o ir patalpos tik dvi atskiros: miegamasis ir svetainė-virtuvė-koridorius.

Mes irgi viska dazem viena spalva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 05 08, 17:31)
Mes irgi viska dazem viena spalva rolleyes.gif

Ir patenkinti? Nenusibodo?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 05 08, 17:34)

Dar nepradejom gyvent tam bute; baldu nera ir santechnika pajungt reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 05 08, 18:34)

Atgyvint visada galima paveikslais, šviestuvais naujais sieniniais, lentyną pakabint.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 05 08, 22:13)
Atgyvint visada galima paveikslais, šviestuvais naujais sieniniais, lentyną pakabint.

As irgi taip mastau, musu toj virtuvej-svetainei ta raudonu plytu siena jau kaip akcentas, vaiko kambari koki kilima ryskiaspalvi, lavatiese, o miegamam jau pagal MB norus teks kokia viena siena kaip nors idomiau padaryt.
Atsakyti