Laba, meistras paklausė klausimo, ir aš pasimečiau... Kaip dažyti angokraščius: baltai, ar sienų spalva (švelniai rusva). Jis siūlo dažyti iki pat lango sienų spalva, o aš nežinau, radiatoriai, durys, grindjuostės bus balti... Gal galite patarti arba parodyti pavyzdžių? Kaip patys darėtės?
QUOTE(groovy @ 2013 06 14, 11:51)
Laba, meistras paklausė klausimo, ir aš pasimečiau... Kaip dažyti angokraščius: baltai, ar sienų spalva (švelniai rusva). Jis siūlo dažyti iki pat lango sienų spalva, o aš nežinau, radiatoriai, durys, grindjuostės bus balti... Gal galite patarti arba parodyti pavyzdžių? Kaip patys darėtės?
Dažniausiai daroma baltai, dera prie lango. Darykit kaip gražiau jums.

QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 06 14, 11:00)
Meistras tai išsireiškė, kad jam negražu, kad baltai dare gal tik kartą kažkam, niekas nedaro, bet aš suabejojau, nes jei būčiau jo klausiusi visada, būtų mano butas eilinis kaip visų ir dar su nekokiom spalvom... bet aš noriu pažiūrėti, kaip atrodo taip ir taip pas kažką, kad įvertinčiau... Eisiu pas mamą, įdomu, kaip pas ją virtuvėj padarė...

QUOTE(groovy @ 2013 06 14, 12:51)
Mes dazem sienu spalva, mano irgi ir durys ir grindjuostes baltos, bet man negrazu kai balti angokrasciai, kazkaip ,,sovietiskai''. Man dera nebent yra dar lango apvadai - tada taip dera ir akcentuoja i langa.
P.S Nuotraukos skolintos.

Pas mama ir vieną iš klasikos temos irgi sienų spalva... Aišku, ta spalva visai šviesi, labia gal ten niekas nesiskirtų... Bet dabar vėl susipainiojau... reikia pamatyti, o ne tik paklausti.
Čia kur įdėta ryškiai žalia tai tikriausiai ir aš baltą palikčiau aplink. O kai pastelinė šviesi...Tiesa, čia kur žalia, tai labia mažai to kraštelio, pas mus gerokai daugiau bus.
Čia kur įdėta ryškiai žalia tai tikriausiai ir aš baltą palikčiau aplink. O kai pastelinė šviesi...Tiesa, čia kur žalia, tai labia mažai to kraštelio, pas mus gerokai daugiau bus.
As visur isskirus ta foto kur su apvadais, nudazyciau sienu spalva. niu negrazu man tas baltas angokrastis. O jus padarykite paprasciau, tegul nudazo visa siena, angokrascius neliecia- jie jau bus balti nuo glaisto, tada pasiziurekite - jei akiu nebado tai dazykit baltai, jei bado spalvinkite.
Pas mane pasteline sviesi violetine-melsva spalva. As tik uz dazyma ta pacia spalva o ne baltai. Man negrazu baltai. Esu macius taip gyvai tai pirma mitis buvo, kad turbut pasidare remonta o tada keite langus ir nebeisejo atitaikyti spalvu todel padare baltai
Net nuėjau pažiūrėti kaip pas mus
Taigis darėm sienų spalva. Pastabumas mano

Taigis darėm sienų spalva. Pastabumas mano
QUOTE(groovy @ 2013 06 14, 12:02)
Meistras tai išsireiškė, kad jam negražu, kad baltai dare gal tik kartą kažkam, niekas nedaro, bet aš suabejojau, nes jei būčiau jo klausiusi visada, būtų mano butas eilinis kaip visų ir dar su nekokiom spalvom... bet aš noriu pažiūrėti, kaip atrodo taip ir taip pas kažką, kad įvertinčiau... Eisiu pas mamą, įdomu, kaip pas ją virtuvėj padarė... 

Matyt kiekvienas turi savi vizija, vienur daro vienaip, kitur kitaip..

Pas mus sienu spalvos

angokraščius dažo sienu spalva nes nori vizualiai pradidinti erdve o dažydami baltai maža erdve ir preplečia langą, aš dažysiu baltai nes mano butas ir taip gan tamsokas bus tai kad nors kiek vizualiai atrodytu didesni langai dažysiu langu spalva o ir labai nenoriu kad pvz vaiku kambaryje tapetas iki pat lango remo eitu dažyta vieta lengviau prižiureti nei koki tapeta jei kokia dregme pasikaupia ir t.t.
QUOTE(groovy @ 2013 06 14, 12:02)
Meistras tai išsireiškė, kad jam negražu,
Jūsų meistras per daug sau leidžia, galėtų savo nuomonės ir nepiršti.

QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2013 06 17, 14:10)
Gal jis tiesiog nemoka kitaip išreikšti savo minčių.
Groovy manau, kad jei sienų spalva šviesi tada langokraščius galima dažyti sienų spalva.
pas vaikus pas mus sienos žalios , apie langus baltai dažyta, palangė balta, keistai atrodytų jei iki pat lango būtų žalia. Na čia man keistai, kitiems gal gražu.