Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

Meistras iš patirties ir ką mato kitiems darydamas pasakoja, dalijasi taip sakant smile.gif

Spalvą paėmėm šviesiausią iš paletės, švisesnių nebuvo verysad.gif Šiaip tikrai pakankamai šviesi ir dar pabluks per laiką. Pas mamą irgi iki lango dažyta, šviesi irgi labai pas ją spalva, beveik neatskirsi nuo lango baltumo, kai prie lango šviesu nuo lauko.
Atsakyti
Mazas butukas

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai sauniai padirbeta thumbup.gif tik man truktu oro tokioje patalpeleje miegoti - nisoje, nes miegu prie atviro lango, ziema prie mikro, nes kitaip dustu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 07 02, 15:06)

man idomu, kiek reiketu palikti taip aptstant kambari nuo sofos iki stalo, jei stalas butu apvalus? kiek kazin minimaliai reikia vietos nuo stalo kedems patogiai atstumti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 07 02, 23:05)
Labai sauniai padirbeta  thumbup.gif tik man truktu oro tokioje patalpeleje miegoti - nisoje, nes miegu prie atviro lango, ziema prie mikro, nes kitaip dustu biggrin.gif

Man spalvos labai patiko wub.gif
Sis butukas gal 35kv, labai gerai isnaudota erdve, viskas kartu, bet to paciu metu susikirstyta zonom, nuorodoje yra daugiau foto, o komentare parasyta - kad butas nuomai rolleyes.gif Manau puikus variantas studentams ar jauniems zmonems ax.gif

Man geriau kai lova nisoje, nei kaip cia ax.gif

user posted image

user posted image

QUOTE(Kadija @ 2013 07 03, 12:10)
man idomu, kiek reiketu palikti taip aptstant kambari nuo sofos iki stalo, jei stalas butu apvalus? kiek kazin minimaliai reikia vietos nuo stalo kedems patogiai atstumti? g.gif

minimum 50cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LolitCafe: 03 liepos 2013 - 12:17
Labas, skubus klausimas doh.gif

Meistras užsakinėja mums duris ir klausia, kokių norim apvadų (lampierkų, kaip jis išsireiškė): lygių (kampuotų), ar pusapvalių (neįsivaizduoju, kaip jie atrodo). Help, gal kas turit kokių nuotraukų payzdžių? Durys baltos su klasikiniu raštu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 07 03, 12:16)

minimum 50cm

as maniau ar nebus bedos i 70 isitekti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 07 03, 13:46)
Labas, skubus klausimas doh.gif

Meistras užsakinėja mums duris ir klausia, kokių norim apvadų (lampierkų, kaip jis išsireiškė): lygių (kampuotų), ar pusapvalių (neįsivaizduoju, kaip jie atrodo). Help, gal kas turit kokių nuotraukų payzdžių? Durys baltos su klasikiniu raštu.
user posted image

Mes prie tokio tipo duru rinkome pusapvalius apvadus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 07 03, 13:25)
Mes prie tokio tipo duru rinkome pusapvalius apvadus  4u.gif

Niekaip nesurandu, kaip jie atrodo doh.gif Gal turite pvz. bent kampuko? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės

Reikia Jūsų patarimo. ..o tai man su vaizduote nekas unsure.gif

Dėl tam tikrų priežasčių turiu virtuvėje (9kv.m) įsirengti miego kampelį unsure.gif ?
Ir negaliu nuspresti kokia sofa bent jau vizualiai mažiau užgoš tą mažą ervę? g.gif

Ar tokio tipo tachta user posted image bet ant jos lyg ir nepatogu sėdėti prie virtuvinio stalo ...

Ar maždaug tokio tipo tipo sofa su atlošu? user posted image Gal ant jos maloniau prisėsti prie stalo?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unera: 03 liepos 2013 - 14:38
Žinoma, jei dar ir nuolat bus sėdima, tai tik antro tipo, pirmojo tipo labia nugarai nepatogu, be to, atrodo kaip lova, o ne sofa, tad virtuvėje keistai jau būtų.
Atsakyti
QUOTE(Unera @ 2013 07 03, 15:37)
Sveikos, mergaitės

Reikia Jūsų patarimo. ..o tai man su vaizduote nekas  unsure.gif

sofa-lova

Atsakyti