Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(wwwes @ 2014 03 03, 10:21)
Oho  unsure.gif  man irgi reikia nesancioje sienoje dar vienos duru angos, dar nesiskambinau seniunijos architektui, bet nejaugi tiek laiko reikės dokumentus tvarkyti?  g.gif  Norisi pradėti remonta tik baigus šildymo sezoną....

Geriau susitvarkyti popierinius reikalus tvarkingai, nes gali būti baudos. Jei kaimynai pasiskūs pvz. Arba jei parduoti norėsit - ir popieriai bus netvarkoj, bus problemų. Arba kaina stipriai reiktų mažinti.
Kai kėlėm virtuvę į kambarį iri reikėjo popieirizmo. Pasakojau temoj. Tai nesikartosiu. Bet pavarom žiauriai. O atrodo nieko baisaus nedarėm, negriovėm.
Žodžiu nueik ten, atnešk tą, nežinia ką dar vis egzistuoja.
Pas viena valdininką elektros tinkluose ( 4 vizitas buvo, prieš tai tris kart vyras važiavo, ir vis kažko trūko doh.gif ) , pasaskiau kad nesikelsiu nuo kėdės kol jis savo ranka neparašys kokių dokumentų reik, jis sakė nerašys, nu aš sėdžiu, o už durų minia jau ošia. Pasiputojo, ir parašė.
Tai čia tik dėl dujų atjungimo, el.galios padidinimo ..........
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2014 03 03, 11:06)
Geriau susitvarkyti popierinius reikalus tvarkingai, nes gali būti baudos. Jei kaimynai pasiskūs pvz. Arba jei parduoti norėsit - ir popieriai bus netvarkoj, bus problemų. Arba kaina stipriai reiktų mažinti.
Kai kėlėm virtuvę į kambarį iri reikėjo popieirizmo. Pasakojau temoj. Tai nesikartosiu. Bet pavarom žiauriai. O atrodo nieko baisaus nedarėm, negriovėm.
Žodžiu nueik ten, atnešk tą, nežinia ką dar vis egzistuoja.
Pas viena valdininką elektros tinkluose ( 4 vizitas buvo, prieš tai tris kart vyras važiavo, ir vis kažko trūko  doh.gif ) , pasaskiau kad nesikelsiu nuo kėdės kol jis savo ranka neparašys kokių dokumentų reik, jis sakė nerašys, nu aš sėdžiu, o už durų minia jau ošia. Pasiputojo, ir parašė.
Tai čia tik dėl dujų atjungimo, el.galios padidinimo ..........

Va būtent dėl tokių sunkumų ir atsisakiau minties virtuvę perkelti į kambarį, tačiau db noriu kambarį dalinti į dvi dalis, todėl iš virtuvės reikalingas įėjimas į kambarį. Šiaip butą 5 metų perpektyvoje planuoju nuomoti, bet norisi, kad ir pačiai kurį laiką būtų smagu čia dar pagyventi.
Atsakyti
QUOTE(wwwes @ 2014 03 03, 13:35)
Va būtent dėl tokių sunkumų ir atsisakiau minties virtuvę perkelti į kambarį, tačiau db noriu kambarį dalinti į dvi dalis, todėl iš virtuvės reikalingas įėjimas į kambarį. Šiaip butą 5 metų perpektyvoje planuoju nuomoti, bet norisi, kad ir pačiai kurį laiką būtų smagu čia dar pagyventi.

Tai,kad sienoj angas daryti jums reikės žymiai daugiau kančių kelių nueiti.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2014 03 03, 13:57)
Tai,kad sienoj angas daryti jums reikės žymiai daugiau kančių kelių nueiti.

Aciu, nuraminote biggrin.gif
Atsakyti
Dar vienas pavyzdys, su visa projektavimo eiga, kaip standartinę daugiabučio virtuvę pasidaryti šiuolaikišką ir patogią.
Kalbama apie 6m2 virtuvę: Maža virtuvė
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2014 03 04, 11:17)
Dar vienas pavyzdys, su visa projektavimo eiga, kaip standartinę daugiabučio virtuvę pasidaryti šiuolaikišką ir patogią.
Kalbama apie 6m2 virtuvę: Maža virtuvė

idealu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwes @ 2014 03 03, 09:21)
Oho  unsure.gif  man irgi reikia nesancioje sienoje dar vienos duru angos, dar nesiskambinau seniunijos architektui, bet nejaugi tiek laiko reikės dokumentus tvarkyti?  g.gif  Norisi pradėti remonta tik baigus šildymo sezoną....

Nesijaudinkit, ne viskas taip blogai smile.gif tik nusiteikit truputį ilgesniam formalumų laikui, nes vien "kaimynų balsavimas" truko mėnesį pagal formalumus. Daugiau viską architektas sutvarko ir atiduoda jau paruoštą projektą.

Beje, mes irgi darom angą iš virtuvės smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti tų, kurios Kauno mieste tvarkėsi dokumentus dėl buto sienų griovimo, sienose papildomų angų pjovimo ir t.t.
Ar Jūs pirmiausia vykote į savo seniūniją ir tik poto į savivaldybę nešėte dokumentus? Ir ar visoms architektai (jų asistentai) surinko reikiamus kaimynų parašus ir t.t.? Būsiu dėkinga už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwes @ 2014 03 04, 15:52)
Noriu paklausti tų, kurios Kauno mieste tvarkėsi dokumentus dėl buto sienų griovimo, sienose papildomų angų pjovimo ir t.t.
Ar Jūs pirmiausia vykote į savo seniūniją ir tik poto į savivaldybę nešėte dokumentus? Ir ar visoms architektai (jų asistentai) surinko reikiamus kaimynų parašus ir t.t.? Būsiu dėkinga už atsakymus  4u.gif

Aš tai iš vis nėjau į seniūniją. Mano architektė dabar ruošia anketą, su ja eisiu rinkti parašų, tuomet architektė viską suderins su savivaldybe. Taip kad mano darbas tik apeiti kaimynus.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 03 04, 16:10)
Aš tai iš vis nėjau į seniūniją. Mano architektė dabar ruošia anketą, su ja eisiu rinkti parašų, tuomet architektė viską suderins su savivaldybe. Taip kad mano darbas tik apeiti kaimynus.

Ir kiek kainuoja visas sis "malonumas"? Su architektes ikainiais bei darbais?smile.gif
Atsakyti
man irgi įdomu įkainiai, nes jau ilgam tampymuisi nusiteikėm, suprantam, kad greitai nieko nebus. spėju su parašų surinkimu bus vargo, nes name labai daug pensininkų, o jie gi kaip žinia prieš visokius tokius dalykus.
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2014 03 04, 17:02)
Ir kiek kainuoja visas sis "malonumas"? Su architektes ikainiais bei darbais?smile.gif

kiek ieskojau architektu tai kainos nuo 900 lt iki 3-4 tukst. O va kiek kainuos patys griovimo darbai tiksliai neisivaizduoju, pirma reikia parasus susirinkti, kai jau tikrai zinosim, kad galesim griauti, ieskosim ir grioveju smile.gif

p.s. pas mus veiksmas kaune, ten pigesni architektai nei vilniuje, kiek domejausi smile.gif
Atsakyti