QUOTE(Blumchen123 @ 2014 03 29, 02:16)
Perskaičius Jūsų žinute, galvojau padėliosiu baldus
O super antras variantas nerealus su širma mažučiui

Be galo dėkoju
QUOTE(Skambanti tyla @ 2014 03 29, 11:46)
Man šitas ( 2)variantas labai geras. Erdvu. Vaiko lovelę galima atskirti širma sulankstoma, Ikea dabar yra. O spintas daryčiau tik koridoriuj. Dideles kiek įmanoma, su antresolėm , su stumdomom durim, kad viską paslėpti už durų ir nieks akių nebadytų.
Eiryn jei jūs ketinat gyventi čia visada gal galvočiau apie kardinalesnį pertvarkymą.
Aš irgi galvoju kad didžiausią spintą darysimės prieškambaryje, kad užeit ir visą gyvenimą ten sudėt už spintos durų, o daugiau jokių spintų, tik tv sekcijytė kad dokumentus būt kur susidėt

Šiaip negalvojam ten su visam gyvent, šitą planą virtuvę iškelt į koridorių jau buvau sumasčiusi, bet pamaniau kad neapsimoka tiek investuoti geriau tada prisidėt pardavus šitą butą ir kitą dviejų ar trijų kambarių nusipirkt

O ir tikrai nėra minčių kad čia gyvensim na nežinau daugiau nei kokius 3 metus
QUOTE(Vikuute @ 2014 03 31, 16:47)
eiryn itariu vonia kaip pas mane jei domins galesiu ikelt foto tilpo ir ta pusvone ir skalbimo masina
Tikrai būtų smagu pamatyt. Dabar išgriozdinom prieš tai buvusią skalbyklę iš vonios tai taip erdvu pasidarė (na palyginus

) o kai pagalvoju kad vėliau taip visuomet bus nes skalbyklė tilps ten kur vonia stovi tai tikrai atrodo labai super.
Papildyta:
QUOTE(šiaurėslapė @ 2014 03 31, 18:41)
Eiryn,
jei vietoj virtuvės darytumėt kambariuką, įvertinkit tai, kad labai girdisi trankomos laiptinės durys.
Pas mus tikrai tikrai nesigirdi durų

4 aukštas plius tai kad šalia nėr jokių laiptinių o iš apačios tikrai nesigirdi

Tiksliau jūs gal norėjot pasakyt jeigu toj pačioj pusėj langai kaip ir laiptinės durys, tada gal ir girdisi, o pas mus laiptinės durys į gatvę o mūsų butas į kiemo pusę