buvau IKEA, labai patiko stai tokia virtuve (zinoma tik rankeneles kitokios turetu buti, o taip tai - paprasta, kukli, negriozdiska- zodziu miela virtuvele IKEA
indaplove geras dalykas (kazkada turejome) bet dabar kaip su vaiku dviese gyvename tai nezinau...gal pora puodeliu ir leksciu isplausim kaip nors
buvau IKEA, labai patiko stai tokia virtuve (zinoma tik rankeneles kitokios turetu buti, o taip tai - paprasta, kukli, negriozdiska- zodziu miela virtuvele IKEA
QUOTE(ejagela @ 2014 04 09, 19:44)
Ejagela, nu bet kaip man patinka Jusu virtuve!!!!! (radau skelbima temoje BALDAI

gaila kad per velai pamaciau...buciau pas save kambaryje butent taip ir padariusi
QUOTE(Murena @ 2014 04 10, 09:58)
indaplove geras dalykas (kazkada turejome) bet dabar kaip su vaiku dviese gyvename tai nezinau...gal pora puodeliu ir leksciu isplausim kaip nors

Čia jau labai šykarna virtuvė dviems.
QUOTE(Skambanti tyla @ 2014 04 10, 11:42)
sykarna pas ejagela (negaliu atsiziureti!
QUOTE(Murena @ 2014 04 10, 12:19)
Aciu
O nebandet kitaip pasukt virtuve (jei dar nevelu)? Nes pabandziau padeliot, ir jei dviem zmonem minimalia daryt (saldytuvas, virykle, stalciu blokas irankiam ir puodam bei kriaukles+siuksliadezes spintute), tai man geriau atrodo ja sukt palei ilgaja siena:

Jei detumet 2 degikliu pavirsiu, laimetumet dar + 30cm stalvirsio.
O siaip taip ir spinta nedidele su komoda Tv pastatyt telpa, ir stalas nedidelis vakarienei (su kedem ar mini foteliukais), ir dar daug grindu ploto staliukui, stalo stumdymui ar tiesiog erdvumo iliuzijai.
O vientisuma galima isgauti uzsisakant baldus tos pacios plokstes (jei uzsakinejant) arba siuo atveju erdves jau tiesiog pasidalina savaime. Dar paieskojau ideju kaip galima slept virtuve, gal patiks

O Skambanti tyla zinokit neblogai pataria
QUOTE(ejagela @ 2014 04 10, 18:16)
Ejagela, labai tau aciu uz patarymus ir projektus
cia virsuje nuotrauka - tai butent taip ir galvojau daryt (pats pirmutinis variantas) Bet neguli sirdele...kazko man truksta..nezinau...delto ir buvau sugalvojusi ta tokia spintele plona palei ilga siena, kuris sujungtu ar tai stala ar tai bara..bet jei sakai kad baras nepatogu, tai ir vel aklavieteje esu
dabar kaip ziuriu i visus variantus tai apie si net nebuvau pagalvosi...o mintis visai patiko....(tik gaila kad visos skyles jau padarytos ant anos sienos///)
QUOTE(Murena @ 2014 04 11, 13:07)
Ejagela, labai tau aciu uz patarymus ir projektus
cia virsuje nuotrauka - tai butent taip ir galvojau daryt (pats pirmutinis variantas) Bet neguli sirdele...kazko man truksta..nezinau...delto ir buvau sugalvojusi ta tokia spintele plona palei ilga siena, kuris sujungtu ar tai stala ar tai bara..bet jei sakai kad baras nepatogu, tai ir vel aklavieteje esu
suprantu,kad virtuves as dar ilgai nematysiu savo bute 
dabar kaip ziuriu i visus variantus tai apie si net nebuvau pagalvosi...o mintis visai patiko....(tik gaila kad visos skyles jau padarytos ant anos sienos///)

Labai panasu i musu maza erdve... Gal turite patarymu, kaip i sita interjera ipaisyti dar viena sofa. Aciu
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 12, 17:19)
sias paskutinis variantas geriausiai atskiria 2 zonas
televozoriaus spintele prie lango, o sofa pries sofa. Didele spintele/spinta - prie duru
televozoriaus spintele prie lango, o sofa pries sofa. Didele spintele/spinta - prie duru
Na aš tikrai ne dizainerė
O šiaip kokiu tikslu antra sofa? Nes jei svečiams pasodinti, tai gal tinka dvivietė sofa ir spintelė su tv kampe? Jei papildomai vienai miegamai vietai - tai miegamas fotelis (siauresnis suskleistas ir issitraukia i prieki, arba tiesiog koks dormeo rollup retam sveciui kampe).. Ar reikalinga spinta? O gal tiesiog verta galvot apie kampo isigijima? (retesnis modelis, bet maciau buna kur issiskleidzia ne i tradicine dvigule, o i atskiras miegamas vietas)
QUOTE(ejagela @ 2014 04 13, 00:36)
Na aš tikrai ne dizainerė
Bet visiškai sutinku su šia nuomone. Jei toks virtuvėlės išdėstymas, tai gaunasi sofa prieš sofą patogiausia.
O šiaip kokiu tikslu antra sofa? Nes jei svečiams pasodinti, tai gal tinka dvivietė sofa ir spintelė su tv kampe? Jei papildomai vienai miegamai vietai - tai miegamas fotelis (siauresnis suskleistas ir issitraukia i prieki, arba tiesiog koks dormeo rollup retam sveciui kampe).. Ar reikalinga spinta? O gal tiesiog verta galvot apie kampo isigijima? (retesnis modelis, bet maciau buna kur issiskleidzia ne i tradicine dvigule, o i atskiras miegamas vietas)
Siaip tokia erdve turiu sode, nenoriu daryti jokiu pertvaru, todel ir bandau isdelioti lygiai tokius baldus kaip parodyta pav.