Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

indaplove geras dalykas (kazkada turejome) bet dabar kaip su vaiku dviese gyvename tai nezinau...gal pora puodeliu ir leksciu isplausim kaip nors smile.gif
buvau IKEA, labai patiko stai tokia virtuve (zinoma tik rankeneles kitokios turetu buti, o taip tai - paprasta, kukli, negriozdiska- zodziu miela virtuvele IKEA
wub.gif

Atsakyti
QUOTE(ejagela @ 2014 04 09, 19:44)
Mano kuklūs pamąstymai pagal mąstelį.Tegul labiau patyrusios pakomentuoja (pati rinkčiausi pirmą)
user posted image
user posted image

Ejagela, nu bet kaip man patinka Jusu virtuve!!!!! (radau skelbima temoje BALDAI 4u.gif )
user posted image
gaila kad per velai pamaciau...buciau pas save kambaryje butent taip ir padariusi unsure.gif bet dabar jau per velu..nes visos skyle isgreztos palei ta siena prie duru...
Atsakyti
QUOTE(Murena @ 2014 04 10, 09:58)
indaplove geras dalykas (kazkada turejome) bet dabar kaip su vaiku dviese gyvename tai nezinau...gal pora puodeliu ir leksciu isplausim kaip nors smile.gif
buvau IKEA, labai patiko stai tokia virtuve (zinoma tik rankeneles kitokios turetu buti, o taip tai - paprasta, kukli, negriozdiska- zodziu miela virtuvele IKEA
wub.gif

Čia jau labai šykarna virtuvė dviems. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2014 04 10, 11:42)
Čia jau labai šykarna virtuvė dviems. biggrin.gif

ax.gif
sykarna pas ejagela (negaliu atsiziureti! smile.gif ), o is ikea tai normali...
Atsakyti
QUOTE(Murena @ 2014 04 10, 12:19)
ax.gif
sykarna pas ejagela (negaliu atsiziureti! smile.gif ), o is ikea tai normali...

Aciu blush2.gif O kadangi jau islindo yla is maiso doh.gif , tai galiu ir tokiu "lankstymu" minusus susakyt mazoj erdvej (del ko mano virtuve ir atsidure skelbimu temoj). Ta virtuve sutalpinta i 18kvm kambari kaip Jusu butuke (tik vonia su WC kitur ). Viskas super buvo, kol as vakare po darbo viriau troskinius, kepiau pyragus ir kaiciau arbatas vyrui ziurint tv ant sofos kitoj kambario pusej ir bendrai aptariant rodomas laidas. Super pasidejimo ir vietos apsisukt, sviesu ir grazu. Bet atsiradus dukrytei ir pradejus mastyt "ale mamiskai", isryskejo trukumai: 1) nera bendros valgymo vietos, o ir valgyt bent man patogiau prie stalo, o ne prie baro (jis ne veltui turbut laikomas pusryciu vieta) 2) turint normalu stala butu patogiau organizuot veikla kaip stalo zaidimai ar sveciu susodinimas puodeliui kavos 3) tie lankstymai grazu, bet vis tik uzima gan nemazai vietos ir reikalui esant nera mobilus, kaip pvz stala galetum pastumt prie sofos ir tilptu dar daugiau zmoniu aplink ji 4) didele spinta rakandams susidet tokia isbandzius vistik mazoj erdvej antra karta rinkciaussi gerokai maziau rakandu ir daugiau laisvo grindu ploto.
O nebandet kitaip pasukt virtuve (jei dar nevelu)? Nes pabandziau padeliot, ir jei dviem zmonem minimalia daryt (saldytuvas, virykle, stalciu blokas irankiam ir puodam bei kriaukles+siuksliadezes spintute), tai man geriau atrodo ja sukt palei ilgaja siena:
user posted image
Jei detumet 2 degikliu pavirsiu, laimetumet dar + 30cm stalvirsio.
O siaip taip ir spinta nedidele su komoda Tv pastatyt telpa, ir stalas nedidelis vakarienei (su kedem ar mini foteliukais), ir dar daug grindu ploto staliukui, stalo stumdymui ar tiesiog erdvumo iliuzijai.
O vientisuma galima isgauti uzsisakant baldus tos pacios plokstes (jei uzsakinejant) arba siuo atveju erdves jau tiesiog pasidalina savaime. Dar paieskojau ideju kaip galima slept virtuve, gal patiks
user posted image
user posted image
user posted image
O Skambanti tyla zinokit neblogai pataria smile.gif As tyliai skaitinejau jos komentarus kitoms jau kelis metus, daug ideju radau kurias manau dar teks panaudot. Gaila savo rezultato nerodo (bent as neradau), bet pagal planeli turetu but super smile.gif
Atsakyti
Dar kampinis variantas, slepiantis plautuve uz saldytuvo, kaip noreta
user posted image
Atsakyti
Ir paskutine versija jusu varianto palyginimui.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ejagela: 10 balandžio 2014 - 17:17
QUOTE(ejagela @ 2014 04 10, 18:16)
Ir paskutine versija jusu varianto palyginimui.
user posted image

Ejagela, labai tau aciu uz patarymus ir projektus 4u.gif
cia virsuje nuotrauka - tai butent taip ir galvojau daryt (pats pirmutinis variantas) Bet neguli sirdele...kazko man truksta..nezinau...delto ir buvau sugalvojusi ta tokia spintele plona palei ilga siena, kuris sujungtu ar tai stala ar tai bara..bet jei sakai kad baras nepatogu, tai ir vel aklavieteje esu blush2.gif suprantu,kad virtuves as dar ilgai nematysiu savo bute biggrin.gif
dabar kaip ziuriu i visus variantus tai apie si net nebuvau pagalvosi...o mintis visai patiko....(tik gaila kad visos skyles jau padarytos ant anos sienos///)user posted image
Atsakyti
QUOTE(Murena @ 2014 04 11, 13:07)
Ejagela, labai tau aciu uz patarymus ir projektus  4u.gif
cia virsuje nuotrauka - tai butent taip ir galvojau daryt (pats pirmutinis variantas) Bet neguli sirdele...kazko man truksta..nezinau...delto ir buvau sugalvojusi ta tokia spintele plona palei ilga siena, kuris sujungtu ar tai stala ar tai bara..bet jei sakai kad baras nepatogu, tai ir vel aklavieteje esu  blush2.gif suprantu,kad virtuves as dar ilgai nematysiu savo bute biggrin.gif
dabar kaip ziuriu i visus variantus tai apie si net nebuvau pagalvosi...o mintis visai patiko....(tik gaila kad visos skyles jau padarytos ant anos sienos///)user posted image

Labai panasu i musu maza erdve... Gal turite patarymu, kaip i sita interjera ipaisyti dar viena sofa. Aciu
Atsakyti
sias paskutinis variantas geriausiai atskiria 2 zonas

televozoriaus spintele prie lango, o sofa pries sofa. Didele spintele/spinta - prie duru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilia143: 12 balandžio 2014 - 16:27
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 12, 17:19)
sias paskutinis variantas geriausiai atskiria 2 zonas

televozoriaus spintele prie lango, o sofa pries sofa. Didele spintele/spinta - prie duru

Na aš tikrai ne dizainerė 4u.gif Bet visiškai sutinku su šia nuomone. Jei toks virtuvėlės išdėstymas, tai gaunasi sofa prieš sofą patogiausia.
O šiaip kokiu tikslu antra sofa? Nes jei svečiams pasodinti, tai gal tinka dvivietė sofa ir spintelė su tv kampe? Jei papildomai vienai miegamai vietai - tai miegamas fotelis (siauresnis suskleistas ir issitraukia i prieki, arba tiesiog koks dormeo rollup retam sveciui kampe).. Ar reikalinga spinta? O gal tiesiog verta galvot apie kampo isigijima? (retesnis modelis, bet maciau buna kur issiskleidzia ne i tradicine dvigule, o i atskiras miegamas vietas)
Atsakyti
QUOTE(ejagela @ 2014 04 13, 00:36)
Na aš tikrai ne dizainerė  4u.gif  Bet visiškai sutinku su šia nuomone. Jei toks virtuvėlės išdėstymas, tai gaunasi sofa prieš sofą patogiausia.
O šiaip kokiu tikslu antra sofa? Nes jei svečiams pasodinti, tai gal tinka dvivietė sofa ir spintelė su tv kampe? Jei papildomai vienai miegamai vietai - tai miegamas fotelis (siauresnis suskleistas ir issitraukia i prieki, arba tiesiog koks dormeo rollup retam sveciui kampe).. Ar reikalinga spinta? O gal tiesiog verta galvot apie kampo isigijima? (retesnis modelis, bet maciau buna kur issiskleidzia ne i tradicine dvigule, o i atskiras miegamas vietas)

Siaip tokia erdve turiu sode, nenoriu daryti jokiu pertvaru, todel ir bandau isdelioti lygiai tokius baldus kaip parodyta pav. smile.gif O antra sofa-lova reikalinga, nes ten taip pat ir miegojimo vietos. As net galvojau, kad vietoje vienos sofos pastatyti dviaukste lova vaikams g.gif
Atsakyti