QUOTE(Murena @ 2014 04 10, 12:19)
sykarna pas ejagela (negaliu atsiziureti!

), o is ikea tai normali...
Aciu

O kadangi jau islindo yla is maiso

, tai galiu ir tokiu "lankstymu" minusus susakyt mazoj erdvej (del ko mano virtuve ir atsidure skelbimu temoj). Ta virtuve sutalpinta i 18kvm kambari kaip Jusu butuke (tik vonia su WC kitur ). Viskas super buvo, kol as vakare po darbo viriau troskinius, kepiau pyragus ir kaiciau arbatas vyrui ziurint tv ant sofos kitoj kambario pusej ir bendrai aptariant rodomas laidas. Super pasidejimo ir vietos apsisukt, sviesu ir grazu. Bet atsiradus dukrytei ir pradejus mastyt "ale mamiskai", isryskejo trukumai: 1) nera bendros valgymo vietos, o ir valgyt bent man patogiau prie stalo, o ne prie baro (jis ne veltui turbut laikomas pusryciu vieta) 2) turint normalu stala butu patogiau organizuot veikla kaip stalo zaidimai ar sveciu susodinimas puodeliui kavos 3) tie lankstymai grazu, bet vis tik uzima gan nemazai vietos ir reikalui esant nera mobilus, kaip pvz stala galetum pastumt prie sofos ir tilptu dar daugiau zmoniu aplink ji 4) didele spinta rakandams susidet tokia isbandzius vistik mazoj erdvej antra karta rinkciaussi gerokai maziau rakandu ir daugiau laisvo grindu ploto.
O nebandet kitaip pasukt virtuve (jei dar nevelu)? Nes pabandziau padeliot, ir jei dviem zmonem minimalia daryt (saldytuvas, virykle, stalciu blokas irankiam ir puodam bei kriaukles+siuksliadezes spintute), tai man geriau atrodo ja sukt palei ilgaja siena:

Jei detumet 2 degikliu pavirsiu, laimetumet dar + 30cm stalvirsio.
O siaip taip ir spinta nedidele su komoda Tv pastatyt telpa, ir stalas nedidelis vakarienei (su kedem ar mini foteliukais), ir dar daug grindu ploto staliukui, stalo stumdymui ar tiesiog erdvumo iliuzijai.
O vientisuma galima isgauti uzsisakant baldus tos pacios plokstes (jei uzsakinejant) arba siuo atveju erdves jau tiesiog pasidalina savaime. Dar paieskojau ideju kaip galima slept virtuve, gal patiks

O Skambanti tyla zinokit neblogai pataria

As tyliai skaitinejau jos komentarus kitoms jau kelis metus, daug ideju radau kurias manau dar teks panaudot. Gaila savo rezultato nerodo (bent as neradau), bet pagal planeli turetu but super