Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(Murena @ 2014 04 08, 10:52)
Sveikos dizaineres  4u.gif
paskaitau sia tema, kaip matau buna daug geru patarimu is jusu puses, todel ir as nusprendziau i jus kreiptis  blush2.gif
beda ta, kad nezinau kaip graziau suprojektuoti virtuve (bendroje erveje su kambariu, nes vietoje buvusios virtuves padariau vaikui kambariuka smile.gifverysad.gif  http://public.fotki....dinimo-png.html
siek tiek pabraiziau, bet vistiek viduje "kazkas ni to"  schmoll.gif matyt svarbiausia problema yra tame, kad durys prasideda nuo pat sienos (ta prasme nera kampo) ir man biski durnai atrodo virtuve priesais iejima  blink.gif visos sienos nesancios todel duru vietos negaliu pakeisti (nenoriu uzsiimti su leidimais)
Nezinau, suku galva jau kelis menesius ir vis nerandu tinkamiausio sprendimo..[B]padekite prasau rasti optimaliausia varianta, graziausia, patogiausia  sprendima...[/B][/U] 4u.gif
p.s. anksciau galvojau kad virtuve bus palei viena siena, dabar jau noriu kvadrato...paskutinis variantas, kad saldytuvas stoves koridoriuje, nes tame kambaryje kazkaip netelpa man saldytuvas...
labai patiko sita virtuve, tik man saldytuvas jau nebetelpa (todel ji statyciau koridoriuje) http://public.fotki....933-b99d5d.html

Pagal kvadratūrą tas kambarys nėra didelis, ir u formos netilps taip kaip jūs pasipaišėt nes nesilaikote mąstelio brėžinuke. Manau jums reikia mini virtuvės varianto su ištraukiamu iš po stalviršio papildomu stalviršiu - nes išdėliojus kriauklę ir viryklę nelabai liks vietos darbui. Aš jei sau tai šaldytuvą įtalpinčiau žūtbūt. Durys priešais nieko tokio jei jau nėra kitos išeities. Erdvę išnaudočiau spintelėmis iki pat lubų ir nedaryčiau jokio baro. Verčiau normalų valgomojo stalą kur gali sutilpti ir svečiai. Nes ir viena ir kita netilptų.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 04 06, 10:50)
Is to ka matau, paprasciausias variantas kambari padalint spintos arba sekcijos pagalba,uz jos statant lova poilsiui.Ploto is jusu svetaines atimtu apie 230cm , lova 100 cm ir praejimas judet lieka, apsirengt turiu galvoj. Labai kuklus variantas.Bet galima ir toki kampeli jaukiai sutvarkyt. Pamazeja svetaine,bet jei nesinori,kad vaikas guletu svetainej,tai nors  tiek tada. Aisku ismatavus,apskaiciavus statyt stacionaria sienele,graziau. Tada daug ka reikia pertvarkyt,priderint, laidai, jungtys, baldai ir visa kita. Bet vaikui ugtelejus,atsiras kiti poreikiai,gali but kad puikiai isikurs svetainej,ismoks pasitvarkyt ir tiek tos bedos.

Aciu labai.
dar turim minciu kelti vaiko lova i virsu o po ja daryti stala jai ir vieta zaislam.
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2014 04 08, 17:39)
Pagal kvadratūrą tas kambarys nėra didelis, ir u formos netilps taip kaip jūs pasipaišėt nes nesilaikote mąstelio brėžinuke. Manau jums reikia mini virtuvės varianto su ištraukiamu iš po stalviršio papildomu stalviršiu - nes išdėliojus kriauklę ir viryklę nelabai liks vietos darbui. Aš jei sau tai šaldytuvą įtalpinčiau žūtbūt. Durys priešais nieko tokio jei jau nėra kitos išeities. Erdvę išnaudočiau spintelėmis iki pat lubų ir nedaryčiau jokio baro. Verčiau normalų valgomojo stalą kur gali sutilpti ir svečiai. Nes ir viena ir kita netilptų.

Aciu uz pastebejimus 4u.gif
na taip, vietos ten nera...pagal ta siena virtuves ilgis gali buti 2metrai 30~50cm. iki duru, tada ir praeimui uztenka vietos g.gif jei i ta ilgi sukist dar ir saldytuva tuomet darbui vietos tikrai mazai..todel ir galvojau saldytuva statyti i koridoriu ((imontuojama).. unsure.gif galvojau gal saldytuva po stalvirsiu daryt (mini saldytuva) bet pripratus prie tu dideliu saldytuvu tai mazo bijau g.gif
del to baro ir as smarkiai abejoju, nu bet man taip nepatinka vrtuve pagal viena siena verysad.gif delto ir galvojau kad 30cm spintele sujungus su baru, gautusi ta U forma (miela sirdziai ax.gif )
verkiant reikia dizaineres :S nes taip niekada as tos viortuves nepadarysiu schmoll.gif
Atsakyti
Murena, jum gerai patare, neuzlenkit baldo. Iki pat lovos galima daryt virtuves komplekta,aisku ne mesai must bus vieta,bet pasidet daiktam ar netoli pastatyt saldytuva juk galima.
Nors ir taip galima,
destymas mazdaug, nuo duru, saldytuvas 60 cm,darbastalis 70cm ,virykle 65cm .
Kita siena, kriaukle,aplink ja jau kaip susiplanuosit.
Saldytuvas,graziau imontuojamas,bet brangu, na nezinau ka planuojat su virtuves baldais,nes jei yra galimybes galima super graziai isikurt.
Stala nedideli,galit isleidziama rinktis,kedes prie stalo taip pat telpa.Arba pamaisyt galima prie stalo nedideli kresliuka ar, foteliuka, visa tai pastatyciau per viduri arciau virtuves teritorijos kad tilptumet aplink vaiksciot. Duris jei keistumet rinkites matiniu stiklu,neuzgozia erdviu,namai bus lengvesni.
Sviesios spalvos,smulkesni rasteliai,akcentui , viena kita daikta ar baldeli ryskesni. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 09 balandžio 2014 - 09:24
QUOTE(Murena @ 2014 04 09, 09:30)
Aciu uz pastebejimus  4u.gif
na taip, vietos ten nera...pagal ta siena virtuves ilgis gali buti 2metrai 30~50cm. iki duru, tada ir praeimui uztenka vietos  g.gif jei i ta ilgi sukist dar ir saldytuva tuomet darbui vietos tikrai mazai..todel ir galvojau saldytuva statyti i koridoriu ((imontuojama)..  unsure.gif galvojau gal saldytuva po stalvirsiu daryt (mini saldytuva) bet pripratus prie tu dideliu saldytuvu tai mazo bijau g.gif
del to baro ir as smarkiai abejoju, nu bet man taip nepatinka vrtuve pagal viena siena  verysad.gif delto ir galvojau kad 30cm spintele sujungus su baru, gautusi ta U forma (miela sirdziai  ax.gif )
verkiant reikia dizaineres :S nes taip niekada as tos viortuves nepadarysiu  schmoll.gif

2.30-2.50 nėra taip mažai.
60 šaldytuvas
60 indaplovė
45 dviejų degiklių viryklė arba 60 jei keturių
60 kriauklė
viskas telpa.
Stalviršis virš indaplovės naudojamas patiekalams gaminti (pas mane būtent taip yra) . Puodeliai, lėkštės apsigyvena spintelėse viršutinėse, puodai lieka minimalūs , aišku visokie bliūdai irgi lieka tik reikalingi.
Ikea yra nebrangių baldukų ant ratukų kuriuose galima laikyti prieskonius,kavas ir pan.
Išeitis visada yra.
Mes šaldytuvą buvom nusipirkę prieš grand remontą, tai ir nekeitėm, tiesiog atskyrė vyras gipso sienele nuo poilsio zonos, ant sienos šalia kaba TV, visai viskas dera. Didelis šaldytuvas gėris smile.gif
Baras man kažkaip nelabai blush2.gif , nepraktiškas, kiek draugių turi, tai po laiko sako, kad nebedarytų. Stalas žymiai praktiškiau. Tik reik paskaičiuoti 70 cm kad būtų vietos kėdei nuo stalo .
Atsakyti
Mergaites, o gal galit nuotraukytem kalbet ax.gif Skambanti tyla, butu labai idomu pamatyti kaip jus irengete virtuve blush2.gif

kazkada pabandziau sudeti baldus su IKEA siuloma programele (aisku, sustaciau bet kaip viska, nes norejau paziureti pati principa- saldytuvas turejo buti beveik prie tu duru.
nors dabar tikrai nenoriu kad mano virtuve taip atrodytu kaip siame paveikslelyje virtuves planas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murena: 09 balandžio 2014 - 15:38
QUOTE(Murena @ 2014 04 09, 15:24)
Mergaites, o gal galit nuotraukytem kalbet  ax.gif Skambanti tyla, butu labai idomu pamatyti kaip jus irengete virtuve  blush2.gif

kazkada pabandziau sudeti baldus su IKEA siuloma programele (aisku, sustaciau bet kaip viska, nes norejau paziureti pati principa- saldytuvas turejo buti beveik prie tu duru.
nors dabar tikrai nenoriu kad mano virtuve taip atrodytu kaip siame paveikslelyje virtuves planas

user posted image
artimas isdestymas

man tik keista prie lango turit 3.44 o priespriesine siena 2.50 g.gif suprantu praejimas,bet ar viso metro reikia g.gif

istempiau su rulete,jusu tuos 250 visai nemazai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 09 balandžio 2014 - 15:59
Dar panasu i jusu kvadratura
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Murena @ 2014 04 09, 16:24)
Mergaites, o gal galit nuotraukytem kalbet  ax.gif Skambanti tyla, butu labai idomu pamatyti kaip jus irengete virtuve  blush2.gif

Jūs geriausiai žinote savo pomėgius, finansines galimybes, kokios spalvos patinka, tai galima ir dėliotis.
Imat metrą ir matuojat. Čia stovės tas, čia anas. Darėm taip su dizainere. Ji net knygas dėliojo, kad įsivaizduočiau kur kas baigsis. Mano reikalavimai buvo- erdvės kuo didesnis pojūtis, ir indaplovė (kuria neatsidžiaugiu) .
Mano indaplovė 45 cm, dar pataupant vietą galima viryklę 2 vietų daryti, tada pakankamai erdvės liks darbastaliui. Galima platinti palangę, ant jos statyti pvz duoninę, ar net po palange padaryti papildomas lentynas. Spinteles darant iki lubų irgi pakankamai vietos rakandams.
Na tik darbo reik, ir daiktų pamažinti.
Atsakyti
Mano kuklūs pamąstymai pagal mąstelį.Tegul labiau patyrusios pakomentuoja (pati rinkčiausi pirmą)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 04 09, 16:48)

man tik keista prie lango turit 3.44 o priespriesine siena 2.50 g.gif suprantu praejimas,bet ar viso metro reikia g.gif

istempiau su rulete,jusu tuos 250 visai nemazai.

ne ne Barboraaa, ta siena irgi 3.44, tik as negaliu jos pilnai uzstatyti, jei pavaryciau pagal visa sienos ilgi virtuve tai negaletume ieiti i kambai smile.gif Ejagela puikiai atvaizdavo mano situacija smile.gif aisku, jeigu durys butu kitoje vietoje tuomet nebutu problemos, daryciau taip kaip pavaizduota jusu veienam is paveiksleliu..

Ejagela - labai aciu uz variantus 4u.gif puikiai atvaizdavote mao kambari! mirksiukas.gif tas antras irgi visai neblogas (apie toki tiesa sakant nepagalvojau) o tame pirmame paveikslelyje, nu man zutbut truksta kazkokio vientisumo unsure.gif delto ir bandziau sujungti bara ir virtuve bent jau su 25cm spintele, pvz mini bara (cia kaip pirmame jusu paveikslelyje, tik saldytuva as staciau prie duru (cia mintis tokia buvo - kad nesimatytu virtuves, indus ne visuomet is kart isplaunu blush2.gif ))
Atsakyti
QUOTE(Murena @ 2014 04 10, 09:05)

Ejagela - labai aciu uz variantus  4u.gif puikiai atvaizdavote mao kambari!  mirksiukas.gif tas antras irgi visai neblogas (apie toki tiesa sakant nepagalvojau) o tame pirmame paveikslelyje, nu man zutbut truksta kazkokio vientisumo  unsure.gif delto ir bandziau sujungti bara ir virtuve bent jau su 25cm spintele, pvz mini bara (cia kaip pirmame jusu paveikslelyje, tik saldytuva as staciau prie duru (cia mintis tokia buvo - kad nesimatytu virtuves, indus ne visuomet is kart isplaunu  blush2.gif ))

Va dėl virtuvės indų tai labai verta pagalvoti apie indaplovę tongue.gif
Dėl vientisumo- tai jis bus, tik paderinsit virtuvės valdų spalvą , kėdes. Mes rinkomės baltą virtuvę dėl erdvės, aišku valyti reik dažniau ax.gif
Jei kėdės nebus gryn virtuvinės taburetės tai jau bus vientisumas. Ir stalas nebūtinai turi būti baltas virtuvinis. Dabar yra puikių baldų nedidelių, tinkamų mūsų erdvėm. Buvom Rumšiškių balduose, važinėjo po dėvėtus baldus Vilniuj, na ir naujuose yra (mane žavi senesni bigsmile.gif ) -tikrai yra pasirinkimas. Pažiūrėkit, paieškokit, bus lengviau nuspręsti.
Papildyta:
Dar žiūrint į tą paveiksliuką kur spintelė/sekcija prie stalo yra- vyras labai ieško tokios mažos , siauros- galiu pasakyti, kad tai problema, arba kaina būna nežmoniškai didelė, arba tiesiog nėra tokių mažų/siaurų. Nepopuliarios, nepaklausios. O užsakinėjant pvz iš medžio- kaina oho kokia gaunasi doh.gif
Tik nepirkit kokia Jyske, siaubinga kokybė .......bent jau mums pasitaikė, kad valai paviršių ir nusivalo faneruotės spalva doh.gif

Būtinai apsižiūrėkit gyvai baldus kuriuos numanot statyti , lengviau susidėlioti tada bus.

Bet smagu jums kurtis, man patinka wub.gif
Atsakyti