Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 05 05, 17:01)

Tai ar pirkot kuri smelio deze 1.20x1.20 is ermitazo? Kaimynai nusipirko, puse velnio, galvoju gal ir maniskei uztektu pasikapstyti  g.gif .

Tai pakanka 120*120 smelio dezes sakai? g.gif Nesu macius tokiu ismatavimu smelio dezes gyvai...
Atsakyti
Sveikos.
Merginos, ar labai skiriasi kainos, renkantis dvislaitį ar keturšlaitį stogą.
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 05 05, 21:21)
Tai pakanka 120*120 smelio dezes sakai?  g.gif Nesu macius tokiu ismatavimu smelio dezes gyvai...

Siaip nelabai, bet as jauciu pirksiu, zinau kad maniske su vandeniu ir indeliais zais su visokiom makalosem pagrinde, kaip sakant darys valgyt biggrin.gif .
Sia savaite kai nusipirksim, galesi uzsukt paziuret mirksiukas.gif , prie to pacio paziuresi kaip atrodo medines zaliuzes vonioj kartu su uzuolaidom biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 05 05, 21:49)
Siaip nelabai, bet as jauciu pirksiu, zinau kad maniske su vandeniu ir indeliais zais su visokiom makalosem pagrinde, kaip sakant darys valgyt biggrin.gif .
Sia savaite kai nusipirksim, galesi uzsukt paziuret mirksiukas.gif , prie to pacio paziuresi kaip atrodo medines zaliuzes vonioj kartu su uzuolaidom biggrin.gif .

Su mielu noru uzsuksiu mirksiukas.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2013 05 05, 22:20)
Sveikos.
Merginos, ar labai skiriasi kainos, renkantis dvislaitį ar keturšlaitį stogą.

skiriasi, keturšlaitis daug bragesnis, ypač čerpinio stogo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 05 05, 17:01)
Ilonux, pasodinau hortenzija i nerugscia zeme vazone, tai dabar jauciu geriau persodint i rugscia, ne  g.gif  (nezinojau, tipo nerugscioj nezydes...)

Pas mane auga nerūgščioj žemėj lauke ir viskas OK. Žydi tamsiai rožiniais žiedais. O jei būtų rūgščioje žemėje - žydėtų mėlynai, kaip Azorų salose 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(ilonux @ 2013 05 03, 13:25)
Manau, kad neinzy pasiūlymas yra labai geras - sodinti išorinėj pusėj nuo gatvės stambesnius augalus, pvz., pušis ar tujas ar dar ką nors panašaus

O ar galima? As is kazkur istraukiau, kad negalima, nes ten visokios komunikacijos praeina ir kazkada dideles saknys augalu gali bedos pridaryti...

QUOTE(Kriaka @ 2013 05 05, 23:36)
Su mielu noru uzsuksiu mirksiukas.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ilonux @ 2013 05 06, 08:46)
Pas mane auga nerūgščioj žemėj lauke ir viskas OK. Žydi tamsiai rožiniais žiedais. O jei būtų rūgščioje žemėje - žydėtų mėlynai, kaip Azorų salose  4u.gif

Man sitam augalyne, prie technikumo, aiskino, kad zydes labai mazai g.gif .
MB isvaziavo is ten supyniu parvezti bigsmile.gif . Nusprendziau kad man jokiu kopeteliu, ciuozyklu nereikia, o geriau 2 supynes, ar mazoji su drauge supsis, nes po viena neidomu laukt eilej arba su manim, nes as pati noriu suptis, tai bus vienos pagal jos auksti, kitos pagal mano thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 05 06, 07:50)
O ar galima? As is kazkur istraukiau, kad negalima, nes ten visokios komunikacijos praeina ir kazkada dideles saknys augalu gali bedos pridaryti...

Reikia pasižiūrėti, kur eina tos komunikacijos ir ant jų nesodint, sodint keletą metrų nuo jų praėjimo. Pas jus ten vietos pakankamai sočiai yra, bent jau mano manymu. Juk mieste irgi pilna prisodinta medžių pagal gatves, ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 05 06, 08:50)
Nusprendziau kad man jokiu kopeteliu, ciuozyklu nereikia, o geriau 2 supynes, ar mazoji su drauge supsis, nes po viena neidomu laukt eilej arba su manim, nes as pati noriu suptis, tai bus vienos pagal jos auksti, kitos pagal mano thumbup.gif .

Labą rytą 4u.gif
Superinė idėja! O aš galvojau, kad čia man vienai vis dar norisi suptis - subinėj vaikystė žaidžia smile.gif Niekada nepraleidžiu progos su vaiku pasisupti. Bet mes kieme planuojam vienvientes statyt, nes mediena jau dvi žiemas laukia savo eilės. Vyras jau šiai vasarai žadėjo padaryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 06 gegužės 2013 - 08:51
Mes supynes turim dvi.. nes ir vaikai 2 ir pati pasisupu su vaiku doh.gif biggrin.gif dabar ir batutą dar nupirkom thumbup.gif vaikams patinka... trūksta tik krepšinio lanko pagal mane... bet nėra kur prikalt jo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 06 gegužės 2013 - 10:35
QUOTE(rackiene @ 2013 05 06, 10:21)
trūksta tik krepšinio lanko pagal mane... bet nėra kur prikalt jo  g.gif

pirkit pastatoma krepsinio lenta 4u.gif maniskiai labai megsta pazaist krepsini ir vieni ir su draugis:4u:
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2013 05 06, 11:39)
pirkit pastatoma krepsinio lenta 4u.gif maniskiai labai megsta pazaist krepsini ir vieni ir su draugis:4u:

čia tie ant ratukų? brangūs jie.. doh.gif unsure.gif
Atsakyti