Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos-petunijos 2013m sezonas pavasaris

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 04 11, 17:43)
Sunku pasakyt, nes jos dabar gerokai išstypę. Kalbant konkrečiai apie balkonines petunijas, tai tam pačiam pakely gali būt ir svyrančių , ir kaip stiebai augančių tik aukštyn. Pernai man taip buvo smile.gif Svyrančios irgi ne vienodos buvo, iš vieno daigo tai toks kaip ovalas žiedų susiformavo, kitos tiesiog svyrančios buvo, o trečias (tas stovinčias) sodinau į didelį pailgą vazoną ir pastačiau lauke prie namo sienos, tuo pačiu ir atrama joms buvo.
Pas mane didieji daigai šių petunijų dabar 10-15 cm, tai jau aiškiai galima matyt, kurie svirs, o kurie augs tik aukštyn.

maniškiai irgi iš to pakiuko irgi, vieni taip auga kiti daigeliai taip auga, o kaip pamatyti kurie svirs, nes maniškiai irgi kaikurie jau net apie 20 cm rolleyes.gif O tie nesvyrantys tai neturėtu augt be atramos? Nes kai esu pirkus jau žydinčių tai jos tokios storais kotais ir auga aukštyn be jokios atramos, ar ten dar kitokia rūšis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laiimule @ 2013 04 11, 17:55)
maniškiai irgi iš to pakiuko irgi, vieni taip auga kiti daigeliai taip auga, o kaip pamatyti kurie svirs, nes maniškiai irgi kaikurie jau net apie 20 cm  rolleyes.gif O tie nesvyrantys tai neturėtu augt be atramos? Nes kai esu pirkus jau žydinčių tai jos tokios storais kotais ir auga aukštyn be jokios atramos, ar ten dar kitokia rūšis?  blush2.gif

tie nesvyrantys tai ir auga stačiai be jokių atramų, tik kai jau labai dideli užauga, ir sakykim lauke vėjas, tai išguldyt nesunkiai juos gali. šiais metais, jei nepamiršiu, galėsiu pafotografuot kaip atrodo užaugę vieni ir kiti, vaizdinė medžiaga kur kas aiškiau, nei žodžiai smile.gif
Atsakyti
Dėmesio!

Pavasarinė mugė nukeliama į balandžio 26-28 d.

http://www.frezija.lt/index.php
Atsakyti
Patarkit, ar nuskabyt žiedelius? Senukinės kad prikrovė- ant stiebelio po 2 žiedus wub.gif Bet gal ne laikas dar? ax.gif
Atsakyti
Viena is daugybes, keliaujanciu i siltnami siandien smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 15 balandžio 2013 - 16:57
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 04 15, 16:56)

user posted image

kada setos kad jau tokios dideles?
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 04 15, 17:56)

user posted image

Oho kokios grazuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 04 15, 17:56)

Klausimelis : kokio ilgio sis lovelis? Kiek matau susodinote tris petunijas, ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 04 14, 17:11)
Patarkit, ar nuskabyt žiedelius? Senukinės kad prikrovė- ant stiebelio po 2 žiedus  wub.gif Bet gal ne laikas dar?  ax.gif

aš šiandien gelsvą su mėlyna (violetine) juostele daigelį nusipirkau tai pašalinau žiedelį ax.gif
Atsakyti
Kurioj vietoj jas gent reik? Lavina mano tokia stačia auga, negaliu žiūrėt ax.gif Kažkur buvo foto, ale nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 04 16, 11:12)
Kurioj vietoj jas gent reik? Lavina mano tokia stačia auga, negaliu žiūrėt ax.gif Kažkur buvo foto, ale nerandu blush2.gif

Virsunes, arba as (o as ziauri genetoja biggrin.gif ) palieku nuo apacios viina arba dvi eiles lapuku, kad pradetu sakotis nuo pat apacios.
Atsakyti
radau foto, bet dabar suabejojau ar reik, nes mano ir taip lenda tos pažastys ar kaip pavadint blush2.gif tai jei padalinsiu, tai bus dvi, bet dėl to nepradės man jos svirti... Jaučiu paliksiu ramybėj, tegu auga kaip moka g.gif
Atsakyti