Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos-petunijos 2013m sezonas pavasaris

o mane jau purto tiesiog del neapskaiciuotu mano kiekiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 04 17, 19:33)
o mane jau  purto tiesiog del neapskaiciuotu mano kiekiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

jei atvirai, tai mane taip pat ... kitais metais jau tikrai apgalvosiu pergalvosiu, kiek, kam ir kaip biggrin.gif nes dabar tai toks vaizdas, kad ne tik sau , artimiesiems, bet ir kaimynams prisėjau visko doh.gif lotuliukas.gif šiaip tai viskas kaip ir gerai būtų , bet jau mane tos apkrautos palangės veikia ... daigais nukrautas visas virtuvės stalas jau veikia ir mano brangiausiąjį biggrin.gif ryt planuoju dalį iškeldint į šilnamį, savaitgalį kitą dalį ten apgyvendinsiu smile.gif
o tada vėl apsikrausiu moliūgais , cukinijom ir arbūzais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 17 balandžio 2013 - 19:40
Na patarkit prasau ar man cia nugnybinet kokias virsuneles, ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 04 17, 22:01)
Na patarkit prasau ar man cia nugnybinet kokias virsuneles, ar ne 4u.gif

Aš skabyčiau tas kur aukštyn auga. Nors nežinau kas gausis, nes manau, kad ankščiau reikėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 04 18, 07:40)
Aš skabyčiau tas kur aukštyn auga. Nors nežinau kas gausis, nes manau, kad ankščiau reikėjo  ax.gif

drinks_cheers.gif As taip pat daryciau,nugnybciau,tu aukstu,virsuneles.O sulfinijai kolkas tiek gausiai zydet neleisciau nes visa jega krumelis atiduoda gelems.Todel toks istyses,plonutis.Nugnybkite zedelius,spes dar zydeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 04 18, 09:29)
Nugnybkite zedelius,spes dar zydeti  4u.gif

Einu angel_sadangel.gif Bet pirma nufotkinsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 04 18, 12:27)
Einu  angel_sadangel.gif Bet pirma nufotkinsiu  wub.gif

Laukiam ziedu 4u.gif Mano pareina USMEV ziedas 4u.gif laukiu labai labai 4u.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 18 balandžio 2013 - 12:44
Labai patinka petunijos jau keli metai iseiles dovanoju mamai kiekviena pavasari sias nuostabias gelytes,mamai labai patinka puosti savo namu aplinka jomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 04 18, 12:27)
Einu  angel_sadangel.gif Bet pirma nufotkinsiu  wub.gif

As irgi taip prieinu kiekviena karta biggrin.gif gaila.Jusu labai grazi gelyte wub.gif As ta zieda palikciau.Viena ir as palikau,bet kitas susiformavusias,nugnybiau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 18 balandžio 2013 - 13:18
QUOTE(Nanita @ 2013 04 18, 14:17)
As irgi taip prieinu kiekviena karta  biggrin.gif gaila.Jusu labai grazi gelyte  wub.gif As ta zieda palikciau.Viena ir as palikau,bet kitas susiformavusias,nugnybiau. smile.gif

Visus nugnybiau. Net po 2 buvo ant šakelių. Mirtišė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 04 18, 13:43)

tobula spalva wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 04 18, 14:10)
Labai patinka petunijos jau keli metai iseiles dovanoju mamai kiekviena pavasari sias nuostabias gelytes,mamai labai patinka puosti savo namu aplinka jomis smile.gif

čia visoms jos patinka biggrin.gif

dovanojamas petunijas pati sėjat ir auginat? perkat daigelius ar jau pilnai susiformavusias ir žydinčias?
Atsakyti