Gaila , bet pavadinimo neturiu. Jos kompaktiskos ir svyrancios cia surfinijos. Lietuvoje (mama sake )neteko tokiu matyti ir dar rupuzes seklu jos nebrandina
QUOTE(Kulke @ 2013 04 24, 11:27)
o mums parodysit?
Pagal pirkta pavyzdi turetu but raudona, ziuresim ar israudones
smulkiaziede pareina 
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 04 24, 14:26)
Pagal pirkta pavyzdi turetu but raudona, ziuresim ar israudones
smulkiaziede pareina 

As skraidau

Cia sita Diamond, pacios seta 2013-02-09

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 04 24, 15:55)
gerai, kad iš laimės, o ne ant šluotos
vaizdai
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 04 24, 16:17)
o buna visaip
Einu paveiksluoti savo gražuolių
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 04 24, 17:22)
Pas visus būna visaip
Papildyta:
QUOTE(Arėa @ 2013 04 24, 20:08)
laukiam nesulaukiam fotoreportažo
Labas vakaras,
gal galite paskyti kas uzpuole mano surfinija viena: ant lapu tokie kaip balti blizgantys plemai, o po apacia vos iziurimi juodi taskeliai... Sakyciau panasiai atrodo rudeni svogunu laiskai
ir kaip dabar man ja gelbeti?
gal galite paskyti kas uzpuole mano surfinija viena: ant lapu tokie kaip balti blizgantys plemai, o po apacia vos iziurimi juodi taskeliai... Sakyciau panasiai atrodo rudeni svogunu laiskai
QUOTE(lina.pukotukas @ 2013 04 24, 21:33)
Labas vakaras,
ir kaip dabar man ja gelbeti?
plest lapus ir persodint. a nebus pertrestos?
QUOTE(pauliuzas @ 2013 04 24, 21:05)
plest lapus ir persodint. a nebus pertrestos?
hmm.tai, kad as jos dar netresusi..tik pora kartu paliejau vandeniu is akvariumo, nes neturejau nusistovejusio