Ačiū, nuraminot, o jau buvau beįsigąstanti
Oij velniava, skylučių neišdūriau
QUOTE(Arėa @ 2013 05 02, 21:08)
Taigi nevelu dar padaryt
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 05 03, 00:07)
įkeliu ir aš kelias foto, parodyt, kad ne vien "salotas" auginu, yra ir žiedų , ne tik lapų
tik tų, labiausiai laukiamų (elitinių), žiedų reikės dar šiek tiek palaukti ...
Gražu
Schultz trąšu gėlėms labai sunkiai gauna pardavėjai. Neseniai vieną paskutinį tokį prigriebiau
Dar nespėjau su jom patręšti, nes persodinau daigelius į lauko vazonus, tai laukiu kol pilnai prigis.
Papildyta:
QUOTE(Arėa @ 2013 05 02, 21:38)
O kiek laiko žydi surfinijos vienas žiedelis ir kaip jį panaikint kai peržydi? Aš kasdien po kelis žiedelius randu nuvytusius jau
Gal kažką ne taip darau
Ir kaip dažnai reikia laistyti jas?
šitos man vienos gražiausių
QUOTE(dia10 @ 2013 05 02, 21:08)
as 5 pasodinau ir taip varganai atrodo net geda rodyti, kazkokios liesos po 1 koteli
o kitos normaliai, tai net nzn nuo ko priklauso.
vakar kieman irgi isnesiau tik dar ne visas
pritrukau vazonu ir loveliu 
o kitos normaliai, tai net nzn nuo ko priklauso.
vakar kieman irgi isnesiau tik dar ne visas
pasirodykit
QUOTE(Arėa @ 2013 05 02, 20:38)
O kiek laiko žydi surfinijos vienas žiedelis ir kaip jį panaikint kai peržydi? Aš kasdien po kelis žiedelius randu nuvytusius jau
Gal kažką ne taip darau
Ir kaip dažnai reikia laistyti jas?
fainulkos
QUOTE(mamadonata @ 2013 05 03, 08:49)
Gražu
Schultz trąšu gėlėms labai sunkiai gauna pardavėjai. Neseniai vieną paskutinį tokį prigriebiau
ačiū
o jos kokius nors stebuklus daro? pernai visai netręšiau
O aš savąsias laistau vandeniu iš akvariumo
Arėa, nebaisu, kad nukris tie loveliai nepritvirtinti?
Arėa, nebaisu, kad nukris tie loveliai nepritvirtinti?
Merginos, persodinau gelytes savo, nes paziurejau, kad labai jau tankiai jos, bet vos persodinau iskart nukeipo visos
siaip jos jau nemenkos, kai kurios jau pradejo ziedelius leisti, apie 30cm aukscio kazkur, tos vadinamos kaimietukes. Kaip manot ar atsigaus? nes persodinant saknu nemazai nusiplese, labai jau susipynusios buvo
QUOTE(doviem @ 2013 05 03, 17:22)
Merginos, persodinau gelytes savo, nes paziurejau, kad labai jau tankiai jos, bet vos persodinau iskart nukeipo visos
siaip jos jau nemenkos, kai kurios jau pradejo ziedelius leisti, apie 30cm aukscio kazkur, tos vadinamos kaimietukes. Kaip manot ar atsigaus? nes persodinant saknu nemazai nusiplese, labai jau susipynusios buvo 
atsigaus
Turbūt dar anksti petunijas išnešt į šiltnamį ir per naktį palikti? Jau atsibodo džiunglės ant palangių
QUOTE(fussy @ 2013 05 04, 12:13)
Turbūt dar anksti petunijas išnešt į šiltnamį ir per naktį palikti? Jau atsibodo džiunglės ant palangių 
jau seniausiai balkone sedi maniskes