Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos-petunijos 2013m sezonas pavasaris

labas vakaras. šiemet pirmi metai kai bandau susidraugaut su gėlėm. pradėjau nuo surfinijų. bičiulė nupirko 10 daigelių, iš jų dar 10 viršūnėlių prigijo. jau pradėjo žydėt ant palangės. kada galima jau perkelt į balkoną ir palikt nakčiai ir kokią žemę naudot persodinant į lovelius?
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 05 06, 21:02)
lb grazus vaizdelis  bigsmile.gif o tu leidi joms jau zydet? ax.gif

taip, nes nesiu greit jau i lauka visam, labai daug ziedeliu prikrauta, kaifuoja jos siltnamyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 05 06, 20:42)
labas vakaras. šiemet pirmi metai kai bandau susidraugaut su gėlėm. pradėjau nuo surfinijų. bičiulė nupirko 10 daigelių, iš jų dar 10 viršūnėlių prigijo. jau pradėjo žydėt ant palangės. kada galima jau perkelt į balkoną ir palikt nakčiai ir kokią žemę naudot persodinant į lovelius?

manisks jau pora savaiciu stovi balkone lovelyja ir vazoneliuose smile.gif siandien vakare po darbu sodinsiu i darzeli, tas kurios darzeliui skirtos smile.gif
Atsakyti
Čia pamačiau viena mama klausė, pacituosiu, "ar tu jau leidi savo petunijoms žydėt?", įdomu pasidarė, kas čia per reiškinys leisti ar neleisti žydėt. Jei gerai supratau tai nuskabyt žiedus susikrovusius reiškia neleisti žydėt, ar taip? o jei taip tai kas iš to kad neleisi žydėt?
Atsakyti
QUOTE(pauliuzas @ 2013 05 07, 16:56)
Čia pamačiau viena mama klausė, pacituosiu, "ar tu jau leidi savo petunijoms žydėt?", įdomu pasidarė, kas čia per reiškinys leisti ar neleisti žydėt. Jei gerai supratau tai nuskabyt žiedus susikrovusius reiškia neleisti žydėt, ar taip? o jei taip tai kas iš to kad neleisi žydėt?

jei augalas stiprus ir pakankamai didelis, tai nieko su tais žiedais daryt nereikia, tegul žydi laisvai kaip nori. bet jei augaliukas mažytis ir jau žiedus krauna, tai reiktų nuskint pirmuosius, kad "masę" žalia dalis augintų, o ne žiedams visas "jėgas" atiduotų.
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 05 07, 21:07)
jei augalas stiprus ir pakankamai didelis, tai nieko su tais žiedais daryt nereikia, tegul žydi laisvai kaip nori. bet jei augaliukas mažytis ir jau žiedus krauna, tai reiktų nuskint pirmuosius, kad "masę" žalia dalis augintų, o ne žiedams visas "jėgas" atiduotų.

supratau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, jau ir pas mane lovelyje kažkas panašaus formuojasi ko ir tikėjausi ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2013 05 10, 15:11)
Na va, jau ir pas mane lovelyje kažkas panašaus formuojasi ko ir tikėjausi  ax.gif 

user posted image

labai gražu bigsmile.gif o kas čia per baltos gelytės?
Atsakyti
koks grožis wub.gif man irgi labai įdomu, kokia gėlytė šalia auga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2013 05 10, 15:31)
koks grožis  wub.gif  man irgi labai įdomu, kokia gėlytė šalia auga  bigsmile.gif

čia bakopa, jos ne baltos o švelniai rožinės spalvos tos mažytės smile.gif o tos, pilnavidurės surfinijos. Kol kas nekabinu lovelių ant balkono , nes yra vienas dar silpnas ir nedidelis daigelis, kurį įšaknydinau, ir žiūriu,kad jis neskuba man bujot, o dar žada lietingus orus visą savaitę, tai bijau,kad nenudaužytų lietus to vieno silpnesnio.. Tai tiesiog balkone ant suolo kol kas laikau,kad lietus mažiau pasiektų mano augalėlius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laola: 10 gegužės 2013 - 14:38
QUOTE(Laola @ 2013 05 10, 16:11)
Na va, jau ir pas mane lovelyje kažkas panašaus formuojasi ko ir tikėjausi  ax.gif 

Nuostabus derinys thumbup.gif labai gražu wub.gif
Atsakyti
koks grožis tu pilnavidurių surfinjų thumbup.gif thumbup.gif

O klausykit kas gali būt mano petunijų lapai pasidare tokie demeti gelsvom dėmėm ar cia perlaistymas ar nedalaistymas ar kokių trašų per daug? g.gif visa gėė taip ne keli lapeliai bet visi ir jau kelios taip darosi g.gif
Atsakyti