pamiršot parašyti koks miestas?

QUOTE(Rožinė @ 2013 07 16, 18:37)
Ups ieskau Kauno mieste

Papildyta:
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2013 07 16, 17:35)
Laba dienele kreipiuosi su prasymu,gal kuri zinot tikrai gera kirpykla , reikia shih tzuka apkirpti, norisi rasti kirpeja kuri myli gyvunelius,ismano savo darba, ne taip kaip Elektrenuose, atsiliepimai baisus, kirpeja pataria musti sunis jei nesiduoda kerpami,kosmaras , man mano suniukas man mano vaikas, penki metukai,o kiekviena vakara tenka maitinti, ot pripratinau
Isanksto begalo dekoju uz kontaktus kirpejos

Isanksto begalo dekoju uz kontaktus kirpejos

Ieskau kirpejos Kauno mieste

Laba diena visos
problemos dar nėra, bet aš ją jau baigiu susigalvoti
Reikalas toks, labai didelė tikimybė, kad turėsime išsikraustyti į naujus namus, bėda ta, kad mano Šimas paliktas svetimuose namuose mėgsta loti...kelia triukšmą kol galiausiai nueina miegoti (namie taip niekada nedaro) suprantu, kad jam nejauku, reikia priprasti, kad tie namai taptų jo namais, bet ką daryti kol jis pripras? Nenoriu kelti kažkokių nepatogumų kaimynams, tikrai nėra malonu klausytis svetimo šuns kaukimo... gal iš patirties ką papasakotumėt? per kiek laiko maždaug pripras naujuose namuose?

Reikalas toks, labai didelė tikimybė, kad turėsime išsikraustyti į naujus namus, bėda ta, kad mano Šimas paliktas svetimuose namuose mėgsta loti...kelia triukšmą kol galiausiai nueina miegoti (namie taip niekada nedaro) suprantu, kad jam nejauku, reikia priprasti, kad tie namai taptų jo namais, bet ką daryti kol jis pripras? Nenoriu kelti kažkokių nepatogumų kaimynams, tikrai nėra malonu klausytis svetimo šuns kaukimo... gal iš patirties ką papasakotumėt? per kiek laiko maždaug pripras naujuose namuose?
QUOTE(Rožinė @ 2013 07 16, 20:35)
Laba diena visos
problemos dar nėra, bet aš ją jau baigiu susigalvoti

laba,
mes metai ,kai jau persikrauste kitur ,o jis vis dar nenori ten pasilikt

Sename bute iseidavom ,tai net neidavo prie duru,nes zinodavo kada jo neimsi ,o sitam braunam ,bega ir tt

QUOTE(viltesmama @ 2013 07 17, 00:20)
laba,
loja ,kai iseinam ,ko nebudavo aname bute
Jis metus gyveno vienam bute,o dabar va metus jau kitam ir kazkodel nepatinka jam nors tu ka
Sename bute iseidavom ,tai net neidavo prie duru,nes zinodavo kada jo neimsi ,o sitam braunam ,bega ir tt

nepaguodėt

QUOTE(Rožinė @ 2013 07 16, 23:50)
labai mazai tenka jam but vienam

bet gal jis tik loja,kai tik isgirsta ,kai mes griztam

QUOTE(Perla123 @ 2013 07 25, 10:23)
Sveiki, gal galetumete imest kaip atrodo geras shih tzu sakandis ? Nes bijau , kad nezinodama dukra istampe.. O i parodas tai labai norim :-(

sveikos
, manojo sąkandis kaip tik toks kol kas, nors neparodinis suo.Kaip tik vakar buvom pas vetą apžiūrėti dantukų, nes apatiniai priekyje išdygę, o senas dantukas dar neiškritęs.Bet liepė ateit po mėnesio, nes dabar pats kritimas, dar turi iškristi. Bet kai sąkandį žiūrėjo, klausė ar į parodas eisim
, man tai nuskambėjo kaip komplimentas
Apkirpau truputį, nieks net neįtaria, kad jis apkirptas, pilvuką nuskuto, letenytes truputį, tik gal prie akyčių per daug iškirpo, bet užtat akys ooo kokios didelės matosi
virsugalvio nelietem, nutarem ,kad kai susirisa, nelalbai ir matosi, kad ten pridirbta.
Bet dabar vargo mažiau, nereikia papilvės plauti kai is lauko gryžta,bet turi bjaurią madą, išėjęs į lauką būtinai turi žolėje pasivolioti.
O šampūno ir kondicionieriaus taip ir neišsirenku
.Skaičiau apie visus čia išvardintus, apie visus labai gražiai rašo.Man per sudėtinga pasidarė.Žadu apsistoti ties vellus, nes Crow Royal neradau kas platina lietuvoje, bet jo ir kaina didoka, manau, kad mano šuniui gal net nereikia taip išlaidauti. Draugė maltos bišonui K9 naudoja, sakė, kad superinis vatiniam kailiui.Manojo kailis dabar toks ir yra, dar vaikiškas nenuaugęs. ai...pasimečiau, supyksiu ir biogroom iš darbo nusipirksiu

Apkirpau truputį, nieks net neįtaria, kad jis apkirptas, pilvuką nuskuto, letenytes truputį, tik gal prie akyčių per daug iškirpo, bet užtat akys ooo kokios didelės matosi

Bet dabar vargo mažiau, nereikia papilvės plauti kai is lauko gryžta,bet turi bjaurią madą, išėjęs į lauką būtinai turi žolėje pasivolioti.
O šampūno ir kondicionieriaus taip ir neišsirenku

K9 aloe vera ir mes ilgai naudojom, labai tiko, labiau net už visus prieš tai naudotus brangius, kuriuos pirkome kai parodoms ruošėmės...
O dabar pamaudžiau su žmonėms skirtu ekologišku šampūnu (su arbatmedžiu) ir irgi viskas ok
o ir pigiau išeina ir arbatmedis yra gerai šuniukams
O dabar pamaudžiau su žmonėms skirtu ekologišku šampūnu (su arbatmedžiu) ir irgi viskas ok

Atminkit, tik kad vien tik sampuno sicui nepakanka - butinas ir kondicionierius. Ar zmogiskas, ar suniskas, ar ekologiskas tai sampunas

QUOTE(kinterra @ 2013 07 25, 14:20)
Atminkit, tik kad vien tik sampuno sicui nepakanka - butinas ir kondicionierius. Ar zmogiskas, ar suniskas, ar ekologiskas tai sampunas