Įkraunama...
Įkraunama...

Shih Tzu

Gal ne taip išsireiškiau, reikėjo rašyti priemonės o ne šampūnas biggrin.gif
šampūno dar turiu, reikia išnaudoti.Užsisakinėjau sau šampūną, prigriebiau ir šuniui Clement Thekan ilgaplaukiams, mažiems.Ką aš žinau, šampūnas kaip šampūnas, kai nebandžiau kito, tai negaliu pasakyti skirtumo, o kadangi tos serijos kondicionieriaus neradau, tai darbe prigriebiau biogroom testerį, bet liko vienam kartui.Todėl suku galvą kokias priemones pasirinkti tolimesniam naudojimui, nes darbe biogroom testerių nebėra, tik dideli kiekiai.
ir aš galvą plaunu su ekologišku su B grupės vitaminais skatinančiais plaukų augimą, jaučiu tiktų ir manajam, kad iškarpyti plaukai ant kaktos greičiau užaugtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai prasom rekomenduoti gera plauku kirpimo masinele g.gif nes buvau nusipirkus zmogiska tai tik pedutem tiko doh.gif nieko daugiau neskuto blush2.gif maciau vienoi pardei kaune (mole) tai apie 400-600lt kainavo bet jau sake
Ale labai geros, galvoju gal pigiau galima rast;/
Atsakyti
Sveikos, grazuoliu augintojos. Skaiciau nemazai, bet noretusi is pirmu lupu suzinoti apie siu suniuku charakteri. Labiau domintu ne pliusai, bet minusai (jei tokiu yra). Kaip jie sutaria su kitais seimoje gyvenanciais sunimis, mazais vaikais, kurie moka elgtis su gyvunais?
Na ir dar klausimelis apie kaili. I parodas einu su savo kalyte ir noretusi dar vieno nedidelio suniuko namie - kompanjono. Kailiuko ilgo neauginciau. Ar imanoma suaugusi suniuka islaikyti su tokia pacia sukuosena, kaip mazo suniuko +- 4-5 men?
Siam kartui tiek. Gero vakaro. Is anksto dekoju uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2013 07 27, 22:31)
Sveikos, grazuoliu augintojos. Skaiciau nemazai, bet noretusi is pirmu lupu suzinoti apie siu suniuku charakteri. Labiau domintu ne pliusai, bet minusai (jei tokiu yra). Kaip jie sutaria su kitais seimoje gyvenanciais sunimis, mazais vaikais, kurie moka elgtis su gyvunais?
Na ir dar klausimelis apie kaili. I parodas einu su savo kalyte ir noretusi dar vieno nedidelio suniuko namie - kompanjono. Kailiuko ilgo neauginciau. Ar imanoma suaugusi suniuka islaikyti su tokia pacia sukuosena, kaip mazo suniuko +- 4-5 men?

Sveika,Na kaip sako kaip uzauginsi Taip ir turesi! Tobulu nebuna bet man maniske tobula! Begalo kantri vaikams,megsta kitus gyvius bet pati niekada neina pirma,begalo rami! Na apart savo zaislu kuriuos dievina;D mano akim gal tik nuo pat buvimo savo 1 namuose turi beda,yra Gan baili, garsam ,jei garsiau kur muzika groja ,nori opa ant ranku arba bega sleptis. blush2.gif o kaili kirpsit ir bus trumpas blush2.gif
Atsakyti
tokios vaikiškos išvaizdos neišlaikysit, nes jiems iškrenta tie pūkiniai/vatiniai plaukai, ir aš tokį norėjau išlaikyt, bet gaila neišeina smile.gif pas mano šimą charakterio minusas ir labai didelis yra tas, kad jis visai nesisaugo svetimų žmonių, kas kalbina, tam ausis galėtų išbučiuoti, man labai nepatinka, bet kadangi norėjau tokio bučiuoklio, tai jau negaliu skųstis smile.gif šiaip jokių veislės charakterio minusų tikrai neesu pastebėjusi, jie manau viskas priklauso nuo auklėjimo, gyvenimo sąlygų ir šuns asmenybės tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožinė: 28 liepos 2013 - 00:22
Sveiikutės 4u.gif ,pasivaidenam ir mes ,temukę skaitau,bet parašyti,kaip ir neišeina ,Bela laikosi puikiai,mėgaujasi kiekviena diena,bet jau pastebėjau,kad jei nesvarbu kur būti,svarbiausia,kad aš būčiau kartu smile.gif

Tifa- užsukau,kad išklausytai kelias nuomones,tai gi,pati auginu shi tzu du su puse metų,bandau ieškoti minusų ir patikėk,tikrai nėra,nežinau ar čia veislė tokia,ar nuo šeimininko priklauso,tačiau nuo pat pirmos dienos neturėjau,jokių problemų su ja ,na viena ,jau paminėta Rožinės,labai džiaugiasi visais sutiktais praeiviais,bet ji nesileidžia glostoma nepažystamų,pribėga,apuosto,vaidina susižavėjusią,o kai tik lenkiasi ją paglostyti ji pabėga,nelabai mėgsta būti niūrkoma,o daugiau ,jokių problemų nematau,draugiška su visais ir žmonėmis ir šunimis,aišku būna,kad susipyksta su kokiu lauke sutiktu šuniu,bet tik dėl to,kad ją bando pulti ,bet ir tai,ji tokia nekonfliktiška,atbėga pas mane paguodos iš karto,jai vis sunku suprasti,kad būna ne tik piktų žmonių,bet ir šunų,nes jai atrodo,kad jei ji nori dūkti,tai ir kiti norės ,deja ne visada taip .
Dėl kailiuko,aš laikau trumpą,pati kerpu ir nematau,jokių nepatogumų smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2013 07 27, 23:31)

Kai nusprendėme vėl įsigyti šunį, labai ilgai neieškojau - tiesiog pamačiusi Bertutės nuotrauką įsimylėjau ir į kitus šunis nebenorėjau žiūrėti. Ir tikrai neapsirikau. Ji nuostabus šuo. Myli visus ir mielai su visais žaidžia, draugauja. Taip pat (tikriausiai kaip ir visi šunys) turi puikią atmintį. Jei vieną kartą su ja pasielgė ne taip - vienas pažįstamas, norėdamas pažaisti ją stipriai išgąsdino - tai, kai jis dabar ateina į svečius, loja ant jo geras 15-20 minučių (ko nedaro atėjus kitiems žmonėms), bet po to vis tiek ant rankų nueina. Tačiau su vaikais yra kitaip - ateina draugų berniukas, mažas dar, tik 3 metų, tai jis ją ir panešioja, ir paniurko ir jai tai labai nepatinka, bet kenčia dantis sukandusi, nieko nesako, o kai labai pavargsta, nubėga ir pasislepia, o pailsėjusi vėl leidžiasi niurkoma smile.gif
O su šunimis tikriausiai kitaip... Kai berta buvo visai mažytė (dar nė metukų neturėjo), į svečius buvo atvažiavęs vyro brolis su šeima ir šuniuku. Šuniukas (buvo apie 5 m.) gana aiškiai parodė, kad su jaunikle nežais. Po metų kai atvažiavo, jau kaip ir lenda, į draugus prašosi, o maniškė pasakė, kad ne ir neprisileido prie savęs ir žaisti atsisakė. Geriau nueidavo į kitą kampą arba pas mus ant kelių ir draugystės baigtos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2013 07 26, 17:10)
Labai prasom rekomenduoti gera plauku kirpimo masinele g.gif  nes buvau nusipirkus zmogiska tai tik pedutem tiko doh.gif  nieko daugiau neskuto blush2.gif  maciau vienoi pardei kaune (mole) tai apie 400-600lt kainavo bet jau sake
Ale labai geros, galvoju gal pigiau galima rast;/

Uzeikite i KRINONA, jie turi ANDIS masineliu gyvunams ~200-300lt. Jei suns kailis nera itin tankus ar susiveles - tiks. Jei yra -siulau pirkti galingesne, pvz moser max45. Mokejau 430 Lt buitene.lt

http://www.krinona.l...p...188&lang=lt
Atsakyti
Dekoju uz nuomones. O kaip su bailumu? Cia vienetiniai atvejai ar budinga skal veislei? Musu seima megsta keliauti. Daugiausia laisvalaiki praleidziame gamtoje. Taip pat vakarais megstame pasivaikscioti po ivairiu miestu senamiescius, pasedeti lauko kavinese. Butu labai nepatogu su bailiu suniuku. Kad jie draugiski, tai cia labai didelis pliusas.
Ir dar klausimelis. Ar skiriasi kalyciu ir patinuku charakteriai? Patinuko prisibijau, kad neapsisiotu kieme auganciu dekoratyviniu krumu, medeliu ir geliu.
Atsakyti
Mūsiškė irgi bailiukė smile.gif bet ji augo su mažais vaikais doh.gif Nėra taip, kad ištisai kaip lapas drebėtų, bet išsigasta saliutų, mieste nejauku jai kartais būna... Manau, kad jei nuo mažumės visur vesitės, tai turėtų priprasti, nes mes kai užmiestyje gyvenam ir retokai į miestą atsivežam, tai ne visada ramiai jaučiasi. Kai atostogavom, daug keliavom, tai visur jai buvo gerai ir miestuose gerai jautėsi ir su žmonėmis gerai sutarė. Ir maniškė irgi lenda prie žmonių, o va nuo glostymo išsisuka smile.gif provokuoja, kad ją gaudytų tongue.gif Su vaikais sutaria puikiai thumbup.gif Va jie tai ją niurko ir ji mėgsta tokį dėmesį smile.gif Būna, reikalauja balsu, kad ją pavaišintų svetimi blush2.gif Bet šiaip labai retai loja, nebent jau braunasi pro namų duris kas nors svetimas arba kai įsidūksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2013 07 30, 12:54)
Dekoju uz nuomones. O kaip su bailumu? Cia vienetiniai atvejai ar budinga skal veislei? Musu seima megsta keliauti. Daugiausia laisvalaiki praleidziame gamtoje. Taip pat vakarais megstame pasivaikscioti po ivairiu miestu senamiescius, pasedeti lauko kavinese. Butu labai nepatogu su bailiu suniuku. Kad jie draugiski, tai cia labai didelis pliusas.
Ir dar klausimelis. Ar skiriasi kalyciu ir patinuku charakteriai? Patinuko prisibijau, kad neapsisiotu kieme auganciu dekoratyviniu krumu, medeliu ir geliu.

Imkite kalytę, nes patinukas tikrai žymės teritoriją kieme.

Dėl bailumo - jei psichika nekokia, bus bailus. Stabilios psichikos šuo bus žaismingas, guvus ir draugiškas.
Atsakyti
Norejau paklausti, ar normalu, kad berniukas 1,5metu nekelia kojos ir sysioja kaip mergaite? Visi sako, kad tai tikriausiai todel, kad nemate kaip kiti sunys kilnoja kojas. Ar tiesa?
Atsakyti