Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

Sena tema

user posted image

Daigų auginimas

Dėmesio, aprašymus kurkime kartu: Pomidorų katalogą ir pamokas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 21 kovo 2013 - 14:40
noriu namo, pas pomidorus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 21, 14:41)
noriu namo, pas pomidorus  schmoll.gif

???
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 21, 14:43)

tokią žalią nuotrauką įdėjo, o aš turiu dirbti
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 21, 14:47)
tokią žalią nuotrauką įdėjo, o aš turiu dirbti

jau pasimeciau, galvojau kazka ne taip padariau biggrin.gif
Atsakyti
aciu Tany uz nauja palata ir dar didesni virusa nuotraukoj wub.gif MARMELADE,pomidorcikai skubiu pastu issiusti mirksiukas.gif jei rimtai pas tave pavesis,nekankink pomidoru schmoll.gif saulutes jiems ir daug reikia wub.gif parasiau tik todel,kad paciai taip buvo,ir kad tikrai gavos rugstus pomidorai ir neskanus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 21 kovo 2013 - 15:09
Tany 4u.gif
Siandien persodinau i erdvesni vazona besiruosiancia zydejimui Slivka sladkaja. Labai graziai saknu prisiauginusi buvo, visas indelis(nuo grietines 0.4ltr) taip ir isieme visa forma smile.gif laukiu ziedu tongue.gif
Atsakyti
tany, už žaliąją palatą gaudyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 03 21, 15:04)

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif tamsta looobis drinks_cheers.gif
tai nekankinsiu tada, rasiu kitų aukų cool.gif
Gaudvile, pas mane kieme vyksta statybos, tad jau kažko gražaus išlaužt toj žaidimų aikštelėj nelabai išeina. Aišku, nesimėto nei kibirai nei rakandai ( na tik vaikų technika kartais gausiai pasiskirsto iki vakaro kol aš gryžtu ir užkriokiu garsiai), bet žvyro krūvos, smėlio dyyydelė mašina papilta, akmenų pora kalnelių, žemių nustumdytų keli kalnai- vat stengiuosi išnaudot tą ką galiu, nes tai vienur technika važinės, tai kitur, tai aš tik pakampius kolkas galiu išnaudot, visa kita- tik šienaujama iki sudarkymo, tada vėl lyginam, vėl šienaujam. Jūs gal kaip tvarkingai gyvenat, tai atrodo keistai- kyšt ten, kyšt čia po biski. Pas mane ,,daržas" atrodo taip- ant vienos sustumtos žemių krūvos- kalno pietinio šlaito ir vakarinio auga kvietkai, kuriuos noriu pasidauginti, paauginti iki jau kaip tvarkysim iš pagrindų aplinką, rytinis ir šiaurinis šlaitai išnaudojami kopūstams, mėtoms augint, medetkos ten žydi, nu, žodžiu... žodžiais to nenupasakosiu. Nieko panašaus į jūsų kuriamus vaizdus, kolkas bent jau. Ir dabar vat ruošiu vėl sodint tą ir aną, bet nežinau ar kartais mano derlius nežus po ratais, malkom, žvyru, plokštėm ar dar kokiu brudu. Šiemet bandysim langus dėt, tai aplink naują statybą vėl bus bardakas, nei atremsi, nei paslėpsi, nei pakabinsi, nes dar ,,gal lauko apdailą darysim, gal drenažus kasim" - eina šaibom mano kliombai ir visa kita ką darau kartais, nu bet ateičiai viskas, nepykstu. O kad užklydusį žmogų išgąsdinčiau savo ,,betvarke" daržininkystėj- dar taip nebuvo ax.gif Būtų gerai turėt erdvų kiemą, bet kolkas ir to nelabai yra kai du namai metro atstumu stovi, tai sukuosi kaip išeina, nes norisi savo užsiaugint bent kažką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 21 kovo 2013 - 15:16
pribaigiau pikiavima siandien thumbup.gif kur gaut gumines palanges g.gif
visais metaiskiek augindavom daigiukus, tevuku daigiukai (ir manodaigiuku dalis ) pas juos ant palangiu ir svisiam balkone lepindavosi ... wub.gif Mamos nebera verysad.gif verysad.gif o teciui bijau patiket sita reikala ... kad neperlaistytu ... nebent prisakyt grieztai, kad nagu prie ju isvis nekistu ( vistiek daznai ten nueinu) ...o dar ir katinukas pasiutelis yra ten biggrin.gif
Atsakyti
Tany pasidarbavai iš peties thumbup.gif ačiū už šaunius ir žalius namučius 4u.gif 4u.gif 4u.gif o ir veislių sąrašėlis labai domina bigsmile.gif tikiuosi pasipildys laikui bėgant smile.gif
vakar susiruošiau paskutinius pomidoriukus susėti, ogi apsižiūrėjau jog žemės mano tai balkone doh.gif doh.gif doh.gif Frendai dar užteko šiltų žemių, bet Fantasio liko šiandien vakarui ax.gif na ir bus viskas šiemet su pomidorais, ir tai daugumas augs lauko sąlygom g.gif
Atsakyti
aš kažko laukiu su persodinimu, nežinau ko- gal įkvėpimo... jau puodeliuose ankštoka darosi, bet tegu šaknų priaugina daugiau, bus smagiau plėstis. Darban išvežta nauda mėgaujasi saulės voniomis, nakčiau uždangstau šiltai ir palieku grūdintis šaltai. Kolkas lyg gerai viskas, keli kotukai tamsesni patapo, bet nežymiai, agurkas kad ir čia išlindo bet biski nusigandęs kažkoks.
Pavasarėli, ataik!!!
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 21, 15:15)
Pas mane kieme vyksta statybos

Viskas čia suprantama, maniškis kiemas tikrai ne per mėnesį buvo sutvarkytas. mirksiukas.gif
Vienok, niekur tie pomidorai nedings, nei du, nei tris, nei keturis metus 4u.gif
Atsakyti