Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(vivilma @ 2013 03 25, 16:01)
nu maciau tavo tuos indukus nuotraukoj,na,ir as tokiu darau:)na nera jie tokie super dideli:)

pernai sejau pomidorus kovo 8,bet buvo siek tiek per anksti,per anksti uzaugo:)siemet sejau kovo viduryje,ziuresiu,kas bus...as kai grudinu,jau buna silciau.isnesu pries saulute i lauka,netoli duru,vakarop parnesu..svarbu vejas netabaluotu:)i siltnami nenesioju,bet tik ne tokiu laiku..nusaltu pas mane,o sildytuva laikyt tai visai neapsimoka...kai biski salcius pranesa,tai zvakes uzdegu,o siaip su agro plevele..bet dar ne greitai tai bus:)
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2013 03 25, 16:06)
pernai sejau pomidorus kovo 8,bet buvo siek tiek per anksti,per anksti uzaugo:)siemet sejau kovo viduryje,ziuresiu,kas bus...as kai grudinu,jau buna silciau.isnesu pries saulute i lauka,netoli duru,vakarop parnesu..svarbu vejas netabaluotu:)i siltnami nenesioju,bet tik ne tokiu laiku..nusaltu pas mane,o sildytuva laikyt tai visai neapsimoka...kai biski salcius pranesa,tai zvakes uzdegu,o siaip su agro plevele..bet dar ne greitai tai bus:)

tai sildytuva as dar ir nenauoju...as cia nakciai planuoju...kol kas dar tampau pirmyn atgal...o diena, saulute sviecia, tai prisildo iki 30 laispniu.... jei saules nera, tai ir as nenesu, nes tada per daug sokineja temp, tada tik solotos eina grudintis biggrin.gif jiems kaip suprantu ir 0 nebasiu...
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 03 25, 10:28)
Patarkit: mano pomidoras augina antrą stiebą. Kadangi taip anksti sodinau pirmą kartą ir augs jis dėžėje, manau kad augint reikia vienu stiebu,ir tai žiūrėsiu ar kas iš jo užaugs,bet ar man jau dabar nugnybti tą antrą stiebą ar dar anksti?
user posted image

kazkur skaiciau,kad tu mazuju pomidoriuku genet nereikia,jei cia tie balkoniniai..mama juos visada augina,tai negeni,bet pomidoriuku tai vos speja valgyt:)))
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 03 25, 16:10)
tai sildytuva as dar ir nenauoju...as cia nakciai planuoju...kol kas dar tampau pirmyn atgal...o diena, saulute sviecia, tai prisildo iki 30 laispniu.... jei saules nera, tai ir as nenesu, nes tada per daug sokineja temp, tada tik solotos eina grudintis  biggrin.gif  jiems kaip suprantu ir 0 nebasiu...

oi,salotos tai is viso,kazkoks velnio augalas:)))auginu vis sekla siltnamyje,tai rudeni pribiro,prisisejo,priaugo iki salciu ziemos,ka nesuvalgem,palikau,stogas suplyso,pisnigo iki puses,pavasari nutirpo,ogi ziuriu,mano salotos zalios stovi,is sirdeliu pradejo leisti lapelius,tai paskui tik aplinkui apskabiau tuos parudusius,ir buvo salotu:)))tik greit paskui paseno:)
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2013 03 25, 16:10)
o kam tu tokius aukstus palieki?pati prisidarai vargo ir pai vargsti..as irgi renku tuos butelius nuo Dvaro pieno,labai kompaktiskai telpa i dezes sustabeliuoti,bet nukerpu visa rankena,tai tikrai uztenka ir zemiu,ir nera sunku:)

drinks_cheers.gif as irgi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 25 kovo 2013 - 16:43
merginos, būkit geros, pakartokit, kaip ten su deciu skruzdes vyti? Visai neseniai kalbėjot, bet nebeatrandu, tiek per vieną dieną prikalbam, kad nebesugrabalioju, kur ten yra
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 25, 17:04)
merginos, būkit geros, pakartokit, kaip ten su deciu skruzdes vyti? Visai neseniai kalbėjot, bet nebeatrandu, tiek per vieną dieną prikalbam, kad nebesugrabalioju, kur ten yra

Per anksti pagyriau. Tai kam dar ruošti, proporcijas matuoti, yra Bros purškiamos priemonės nuo skruzdžių ar Cobra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 25, 17:04)

čia kiba mano palergonijų temoj lepteltas metodas bus g.gif aš darau taip- buteliuką decio supilu į laistytuvą su 5-7l vandens, pamakaluoju ir laistau lietučiu skruzdėlynus. Viskas, problema išspręsta. Daugiau toj vietoj nebus jų. Na, bent pas mane nebūna. Šiltnamyje laistau jei reikia- tik pavasarį, kol neskinam nieko, ir nenoksta nieks
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 25, 17:09)
Per anksti pagyriau. Tai kam dar ruošti, proporcijas matuoti, yra Bros purškiamos priemonės  nuo skruzdžių ar Cobra cool.gif

miltukus turėjau nuo skruzdžių, nepadėjo. O visos liaudiškos priemonės nepadeda. Ar nuodus naudosiu, tai dar abejoju, greičiausiai ranka nekils
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 25, 17:13)
miltukus turėjau nuo skruzdžių, nepadėjo. O visos liaudiškos priemonės nepadeda. Ar nuodus naudosiu, tai dar abejoju, greičiausiai ranka nekils

Pabandyk su pelynu,man tai padejo..uzdejau sakele ant skruzdelyno,tuoj isnese kulsis:)))
Atsakyti
pas mane pagrinde gėlynas nuo jų kenčia, tai pavaišinu, šiaip stengiuosi net nepirkt aš jo, ne bet kartais kai išeities nėra- ką darysi. Bandyt skandint jas galima, bet- augalams ne visada toks kiekis vandens patinka, ypač jei ir taip drėgna. Kartais į kokį agurko maišą bando įsimest jos, bet iškabinu su nagiuku aš jų saują ir sunaikinu išnešus, irgi padeda, bet jei ne visa fazenda ten jų įsikūrus. Žemėj tai tik po rože, ragane pas mane jos apsigyvena, dar kartais po serenčiais, parazitkos įsikuria, bet bent pernai jų aplamai neužkabinau niekur, nors kaimynės šiltnamis tai buvo gyvas skruzdėlynas
Atsakyti
pelynų tikrai turiu, dar nebandžiau nei jų, nei arbūzų. Bet kol kas nieko nepavyko padaryt - jos tiesiog persikrausto į kitą vietą. ir skruzdėlynus bandėm ardyt, ir vandenį pylėm, ir miltukus pylėm. Už savaitės iš kitos vietos krapštom.
Atsakyti
niekaip nesuprantu, kodel jus tos skruzdes naikinat... ar as tokia laiminga ar kas, anais metais kruva ju buvo, bet nieko nepakenke... kur po mulcium bepajudinau visur skruzdes buvo blink.gif net tarp mano auksiniu pomidoru biggrin.gif bet pomidorai nesiskunde blush2.gif
Atsakyti