Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(daimura @ 2013 03 25, 15:00)
klausiu, nes nežinau, niekada su pomidorais reikalų neturėjau  blush2.gif tas kokoso tabletes tik pabandyti norėjau, čia SM taip giria jas  g.gif  Šiaip gerai gavosi ir į dėžutes susėta, bet smalsumą turėjau gi patenkinti  smile.gif

sėju ir į durpių ir į kokosotabletes...ir net po dvi sėklas.Pikiavau ir nesijaudindama dėl šaknų...prigijo.Mano manymu pomidorai mėgsta persodinimus
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 25, 17:31)
niekaip nesuprantu, kodel jus tos skruzdes naikinat... ar as tokia laiminga ar kas, anais metais kruva ju buvo, bet nieko nepakenke... kur po mulcium bepajudinau visur skruzdes buvo  blink.gif  net tarp mano auksiniu pomidoru  biggrin.gif  bet pomidorai nesiskunde  blush2.gif

Tai tikrai laiminga kad nemaišo ir nieko nedaro tongue.gif Pas mane susimeta visas skruzdėlynas po kokiu pomidoru, paprika ar kitu augalu, nu ir skursta tada augalas, nes po šaknim knibžda jos, o ir pasėtas sėklas išnešioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 25, 20:09)
Tai tikrai laiminga kad nemaišo ir nieko nedaro  tongue.gif Pas mane susimeta visas skruzdėlynas po kokiu pomidoru, paprika ar kitu augalu, nu ir skursta tada augalas, nes po šaknim knibžda jos, o ir  pasėtas sėklas išnešioja  doh.gif

Tikekimes siemet jie vel bus kulturingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 03 25, 19:02)
Man kai kurios mano sėklos dygo beveik 2savaites..bet dabar jau miškas. Tik Syny penktadienį sėta, o šiandien iš celofaninio maišelio išėmiau, nes jau išdygo.

Jūsų pomidorų sėklytės 100 proc sudygo 4u.gif Su MB dukra šiandien vėl žiūrinėjom puslapį... jaučiu neatsilaikysiu blush2.gif

Ieškojau informacijos apie čio čio san tik nesėkmingai. Kokia firma šiomis sėklomis prekiauja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 03 25, 20:38)
Ieškojau informacijos apie čio čio san tik nesėkmingai. Kokia firma šiomis sėklomis prekiauja?  4u.gif

Tikrai rašiau - Sėklelė Kaune anksti pavasarį tikrai turėjo. Galima pasiskambint ir paklaust, kad nereiktų be reikalo važiuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 03 25, 20:38)
Ieškojau informacijos apie čio čio san tik nesėkmingai.

Jei skaitote rusiškai :
http://www.mydobro.c...аг%...B0ты/

http://www.parnik.lv...ati/sorta/4993/
http://ukrseeds.net....product_id=1451
o ir įvedus lietuviškai į Googl'e- tai nemažai atsiliepimų iš SM forumo.
Atsakyti
Labai ačiū Gaudvile ir nijole0619 4u.gif Šiemet tikrai netilptų į šiltnamį, kitam sezonui norėjau nusipirkti tai turėsiu omeny jei Kaune lankysiuos smile.gif
Atsakyti
Merginos,kaip sumazint nuotrauka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 25 kovo 2013 - 21:22
QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 25, 21:09)
Tai tikrai laiminga kad nemaišo ir nieko nedaro  tongue.gif Pas mane susimeta visas skruzdėlynas po kokiu pomidoru, paprika ar kitu augalu, nu ir skursta tada augalas, nes po šaknim knibžda jos, o ir  pasėtas sėklas išnešioja  doh.gif

Yra ivairiu skruzdeliu, pas mane ju yra tukstanciu tukstanciai, vienos labai arsios tik pradek judint zeme ar ravet momentaliai uzpuola ir lipa aukstyn per drabuzius ir po ju sukandzioja, tik skubiai puolu nusimest drabuzius. O siltnamyje visada yra keli lizdai, kai kurios nelabai pakenkia o pernai vienas lizdas susimete i pomidoro saknis ir nugalabijo ji , galvojau kad kurklys nukando, kad nuvyto visas susisuko patraukiau ir istrraukiau su visu lizdu saknyse, bet veliau ir vel atsirado. As tai naikinu su boro rugstim, padeda, bet po kurio laiko vel ju yra.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 03 25, 21:50)
As tai naikinu su boro rugstim,  padeda, bet po kurio laiko vel ju yra.

Boro rūgšties tai turiu iš pernai, nusipirkau ir taip nenaudojau niekur. Jei nepadės natūralios priemonės tai reikės gal imtis jos. Ar nėra nuodas ji žmonėms? Ant buteliuko tai rašo, jog atskiedus tam tikru santykiu kaip trąšos augalams gali būti naudojama g.gif Kaip ją naudojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 25 kovo 2013 - 22:06
Tai koks cia nuodas? Juk ir akis praplaunam su skiediniu ir purskiam pomidorus del ziedu. O naudoju taip: ant kokio indelio sauso uzberio boro rugsties sumaisytos su cukraus pudra ir padedu prie lizdo kur jos vaiksto , bet turi buti sausa , neuzpilt vandens, jos pasivaisina ir nunesa motinelei ir viskas , zusta. Lauke to nepadarysi, nes gali uzlyti ar rasa, bet bandau po kokia priedanga pakist, aisku ten kur jos man trukdo o kitur tegu sau gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 03 25, 22:17)
Tai koks cia nuodas? Juk ir akis praplaunam su skiediniu ir purskiam pomidorus del ziedu.  O naudoju taip: ant kokio indelio sauso uzberio boro rugsties sumaisytos su cukraus pudra ir padedu prie lizdo kur jos vaiksto , bet turi buti sausa , neuzpilt vandens, jos pasivaisina ir nunesa motinelei ir  viskas , zusta. Lauke to nepadarysi, nes gali uzlyti ar rasa, bet bandau po kokia priedanga pakist, aisku ten kur jos man trukdo o kitur tegu sau gyvena.

Nei akių plaunu nei pomidorų purškiu boro rūgštimi ot atsilikusi blush2.gif Smulkus cukrus irgi tikriausiai gerai tam reikalui? Aišku nesunku su kavamale ir pudrą sumalti jei ją labiau mėgsta g.gif Nugi ačiū už dar vieną būdą prieš skruzdėles 4u.gif
Papildyta:
Pas mane tai skystu pavidalu ta boro rūgštis tai tikriausiai cukrus tada geriau, nes pudra ištiš g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 25 kovo 2013 - 22:27