Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(daffni @ 2013 03 28, 16:54)
na prisipazinkit, kas auginat balkonuose pomidorus 4u.gif

Jums reiktų bendrauti su balkonine daržininkyste užsiimančiomis merginomis. Yra atskira tema, jos ten daugiau galės pakonsultuoti. Jei dar paskaitytumėt ankstesnes temas, tai rastumėt Partizanės nuotraukas ir atsiliepimus apie Minibel, ji šiuos augino terasoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 28, 19:03)
Jums reiktų bendrauti su balkonine daržininkyste užsiimančiomis merginomis. Yra atskira tema, jos ten daugiau galės pakonsultuoti. Jei dar paskaitytumėt ankstesnes temas, tai rastumėt Partizanės nuotraukas ir atsiliepimus apie Minibel, ji šiuos augino terasoje  4u.gif

aciu 4u.gif
o ankstesnes temas turit omeny apie pomidorus bendrai, ar balkonines darzininkystes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 28 kovo 2013 - 18:15
pas mane kovo 20 seti dar ne visi sudygo unsure.gif nei vienas greet white neisdygo, nei vienas babushka selection verysad.gif Okiti irgii ne 100% . ir visi skilcialapiai vos isllinde ... naujagimiai ax.gif
Atsakyti
Nors nei sėdama, nei pirmą kart pikiuodama nežiūrėjau į mėnulį (neišlaukiau blush2.gif ), bet gal žinot ar artimiausios dienos tinkamos pikiavimui?
Atsakyti
Ateinu su fotosesija.

Pagrindinė sėja 02.22

user posted image

user posted image

Čia lauko pomidorai, 03.23

user posted image

Visi lauko sudygo išskyrus Rotkapchen. Jie rodosi, bet jau labai ilgai. Tinginiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 28, 13:48)

Uf, reikėjo lįst į Sėjos kalendorių  doh.gif Šian išpikavau Mazarini, Medovyj Gigant, Malachitovaja škatulka, Delfine ir Č.Princ - derliaus nesulauksiu  cry.gif Koks kipšas patempė už rankovės dirbt šian  doh.gif

Ir aš šiandien visus sėtus vasario 28d. persodinau i didesnę talpą, o šiandien negalima buvo? unsure.gif kas daba bus? blink.gif einu toliau skaityt kas čia bus dabar su daigeliais unsure.gif tiesa ir keleta paprikų persodinau, ir omg, visus keturis eksperimentinius agurkus doh.gif tai ka, vsio, agurkus pamiršt?
Atsakyti
Grazus cia jusu pomidoriukai wub.gif . Mano zemaugiai Chico tai pradejo kiek per isstype darytis, balkoniniai lyg nieko, auga jau visi savo "didziuosiuose" vazonuose, paruosti balkonui, tik kad tas pavasaris pyyyyp, nesikeiksiu blush2.gif Kadangi neturiu siltnamio, planuoju laukui pasiset dar viena partija. Tik dabar skaitau apie talpas ir man kyla klausimas - kokio maksimum amziaus pomidoriukai gali gyventi grietines indeliuose, kad neskurstu? Ar tiksliau, iki kiek lapeliu gali tureti?..
O ar galima/reikia tuos, kur vazoneliuose 10-14 dienu po pasodinimo tresti? Ar tinka granuliuotos organines, jei taip, kiek ju berti i vazona?
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2013 03 28, 19:21)
Ateinu su fotosesija.

Pagrindinė sėja 02.22

user posted image

user posted image

Čia lauko pomidorai, 03.23

user posted image

Visi lauko sudygo išskyrus Rotkapchen. Jie rodosi, bet jau labai ilgai. Tinginiai  blush2.gif

Jūs verčiat mane pradėti tikėti mėnulio įtaka sėjai...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 28, 14:40)
taigi jinai tyciojasi is musu wink.gif... biggrin.gif bajeriu nesupranti ar ka biggrin.gif

A rimtai? biggrin.gif o aš ėmiau ir užkibau? Tai viskas gerai su siandiena a kaip čia? Vienu žodžiu jau susipainiojau..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 03 28, 20:37)
Jūs verčiat mane pradėti tikėti mėnulio įtaka sėjai...

sakot, be mėnulio tokie daigai negalėjo užaugt? g.gif

Papildyta:
QUOTE(katyttee @ 2013 03 28, 20:39)
Tai viskas gerai su siandiena a kaip čia? Vienu žodžiu jau susipainiojau.....  blink.gif

čia žiūrint kaip pažiūrėsi mastau.gif Jei vadovautis kita tema, tai psio, galit atsisveikint su pomidorais, paprikom ir visais keturiais agurkais.
Jei sveiku protu, tai drįstu manyti, kad augs puikiausiai ir toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 kovo 2013 - 20:53
QUOTE(katyttee @ 2013 03 28, 20:39)
A rimtai?  biggrin.gif  o aš ėmiau ir užkibau?  Tai viskas gerai su siandiena a kaip čia? Vienu žodžiu jau susipainiojau.....  blink.gif

kas tyki, tai gal yra ir geresniu dienu...nors net neziurejau, kas cia aplamai per zenkslas siandien...bet jei Gautvile raso, vadinasi blogas smile.gif.....bet kiekvienas renkasi ant kiek tiketi wink.gif.... o siaip jei daigam nieko nenutiko, is ranku nieks nekrito vadinasi viskas gerai wink.gif.... nes man tai buna blogu dienu, kai viskas drimba kaip tycia doh.gif tiesa nepastebejau ar sutampa su tais zenklais ar ne blush2.gif
Papildyta:
nu ka pasidomejau, svarstykles, tai gi puikus zenklas ... is kur cia istrauke, kad bus blogai blink.gif
cituoju "Šiuo metu pasodinti augalai užaugina stiprias šaknis, todėl persodinti augalai greitai ir gerai prigyja.

Šiuo laikotarpiu pasėti ir pasodinti augalai yra atsparūs ligoms, o jų sėklos — geros kokybės.

Kai Mėnulis yra Svarstyklių ženkle, patariama persodinti daržoves, vaiskrūmius ir vaismedžius, įšaknyti auginius, genėti ir skiepyti vaismedžius ir vaiskrūmius.
"
po pilnaties jau para ir praejus buvo pries 1 val. dienos..... taigi pagal mane puikus laikas buvo ir yra persodinti...nebent kazko nezinau blush2.gif
Atsakyti
As ir siandien buvau priversta persodineti kelis daigus-tikiu, kad viskas bus gerai tongue.gif
Atsakyti