Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

nu bet daigai tai tragiški, jūs jau ką norit sakykit. brrrrrrrrrrrrrr. tiek tos aš jau geriau litrais matuosiu ir į 5 aukštą tysiu maišus žemių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 03 29, 15:02)
nu bet daigai tai tragiški, jūs jau ką norit sakykit. brrrrrrrrrrrrrr. tiek tos aš jau geriau litrais matuosiu ir į 5 aukštą tysiu maišus žemių  lotuliukas.gif

Pritariu, reportazas - katastrofa wacko.gif
Atsakyti
Idomu koks derlius buna iš tokiu daigu?10pomidoru per sezona lotuliukas.gif daugiau neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
bet jau tame reportaze su pikiavimu, tai jau tikrai. Daigai dvieju savaiciu, o jau dydis koks ju blink.gif Pradesiu galvoti,kad pas mane kazkas negerai su jais biggrin.gif
O jau tas reportazas su plunsknom ir palmes ugio daigais, tai is viso blink.gif Visgi mes perfekcionistes esame, kad taip lepiname ir priziurime savo daigelius wub.gif , o ne palmes keliuose saukstuose zemiu auginame ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 29 kovo 2013 - 14:26
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 29, 14:18)
Pradesiu galvoti,kad pas mane kazkas negerai su jais  biggrin.gif

nu pas rusus viskas kitaip, turiu pastebėt. Mes popinan klostinėjam glostinėjam, muzikikę augalam pajungiam, vaikam šalia triukšmaut neleidžiam, vargstam kol užauginam, o jie- su 3 šaukštais užaugina gigantus, nu nesugebėčiau. Dar buvau vieną vaizdelį kraupų radus, ale pamečiau jau, ten į lauką sodint mokina, tipo koki sveiki pomidorai, o vaizdas tai- sudžiūvę geltoni apatiniai lapai, daigai ištįsę belekiek, maisto nematę metus minimum ir pan., ir dar gerai tai ten reportažas laidai. Nu tauta keista ten ( neįsižeiskit kas prijaučiat labiau, yra ko iš jų pasimokint)
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 29, 15:25)
nu pas rusus viskas kitaip, turiu pastebėt. Mes popinan klostinėjam glostinėjam, muzikikę augalam pajungiam, vaikam šalia triukšmaut neleidžiam, vargstam kol užauginam, o jie- su 3 šaukštais užaugina gigantus, nu nesugebėčiau. Dar buvau vieną vaizdelį kraupų radus, ale pamečiau jau, ten į lauką sodint mokina, tipo  koki sveiki pomidorai, o vaizdas tai- sudžiūvę geltoni apatiniai lapai, daigai ištįsę belekiek, maisto nematę metus minimum ir pan., ir dar gerai tai ten reportažas laidai. Nu tauta keista ten ( neįsižeiskit kas prijaučiat labiau, yra ko iš jų pasimokint)

Jie gal kitaip isivaizduoja ta darzininkyste ir pan. Laiko tiek neinvestuoja. Nors va tas su dvieju savaiciu daigais pikiavimui, tai visai atsakingai viska atlieka. Matyt visur visokiu yra ir kiekvienam savo tiesa priimtiniausia. Svarbu,kad derlium patenkinti butu.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 29, 14:32)
Jie gal kitaip isivaizduoja ta darzininkyste ir pan. Laiko tiek neinvestuoja. Nors va tas su dvieju

aga, ir man taip atrodo. o to žmogelio kaip supratau turi būti daug reportažų, reiks paieškot, gal ir derliai pas jį nerealūs, maža kas, atkasė aukso gyslą tinginiui va radau http://www.youtube.c...1?feature=watch
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 29 kovo 2013 - 14:51
dar nei vieno tinginio su tokiais daigais nemačiau lotuliukas.gif Greičiau atvirkščiai, tvarkinga krapštukas.

Kas dėl 2-jų savaičių, tai viskas čia normalu, juk po lempomis jo daigeliai buvo. Tačiau, kaip po lempomis, gal net kiek ir patįsę. Na, persodino ir jokių įrodymų neliko biggrin.gif

Oi, oi, palmes augina žmogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 29 kovo 2013 - 15:07
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 29, 15:02)
Kas dėl 2-jų savaičių, tai viskas čia normalu,

nu bet kita sreportažas kur daigai 15 dienų po pikiavimo tai išvis iš fantastikos serijos- ilgi, kūdi, kaip palmės. Man kažkas ten nesiriša, pas mus po lempom ar ne bet ne tokios palmės ir ne per tiek laiko gi , ant kokio gėrio jis ten augina kad sprindžiais tįsta net po lempa, hormonai koki ar ką, duotų ant bicepsų geriau kokių trąšiukių, bais lapai liekni ir liauni pas jį

nu ką galiu pasakyt išvadai- sm neskaito žmogelis, nežino kas yra prižiūrėtas daigas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 29 kovo 2013 - 15:10
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 29, 15:49)
aga, ir man taip atrodo. o to žmogelio kaip supratau turi būti daug reportažų, reiks paieškot, gal ir derliai pas jį nerealūs, maža kas, atkasė aukso gyslą tinginiui va radau http://www.youtube.c...1?feature=watch

paziurejua kaip jis paprikas su baklazanais pikiuoja, tai akis isverciau. Kur vazonelyje dvi seklas pasejas, tai issirenka viena grazesni daiga, o kita su zirklem nukerpa paprasciausiai is viskas. Naturali atranka blink.gif Man kiekvieno daigelio gaila. Dar nei vieno ismetus neesu blush2.gif
Atsakyti
nu bet logiškai mąstant tai teisingai daro- pūdamos, irdamoos likusios šaknelės išskiria naudingas medžiagas stipriausiam augalui, aprūpina dirvožemį deguonim, gal dar kokia paslėpta mintis tame yra, nežinau, be to- atskiriant jau sutrikdom ramybę, o čia- nė nepajaučia. Nu suvalkietės mes iki kaulų smegenų, vertinam kiekvieną sėkliukę turimą, jos gi ne už ačiū visos pas muss patenka. Gal jis pats prisirenka maišus sėklų tai gali sau leist taip daryt. Nors vat vieni draugai kur augina pardavimui daigus tai sako kai baigiasi prekyba, o lieka n daigų- tai tiesiog suguldo į griovį ir palieka pūt. Sakiau jau n kartų- kai guldysit- šaukit kur ir kada, atvažiuosiu perimt prieš misiją- ir jums kuras iki griovio susitaupys, ir man širdies neskaudės. Bet po tokių posakių taip ir nelikdavo man nieko lotuliukas.gif Pernai bent nei vieno neliko, sakė net sau vos užteko užsodint plotus, taip gerai pirko. O jie sėklą visad perka naujai, savo nerenka,

a vat dar konsultacijos reik man- mano darbiniai žvalūs gražūs, o skilčialapiai toki nugelto, nudžiūvo- čia gerai viskas? ar jie po plėvele gal lašų gavo ir nudegė nes ant saulės? sekmadieniais jų gi niekas nepravėdina g.gif O dabar cielas dvi dienas paliksiu vienus- ką daryt? po plėvele dar agro yra sluoksnis, ale gal nepadeda?ar man nekreipt dėmesio visai į tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 29 kovo 2013 - 15:43
nudega tos vietos, kur rasos lašiukus apšviečia saulė. Plėmai turėtų būti, o ne visas lapukas geltonas.

geriausiai būtų vėdinimo angą aukščiausiame taške padaryti, bet jei neįmanoma, tuomet kažkurį kampą polietileno pakelt. Agroplėvelė dienos metu tempdo, daigai pradys tįsti. Ją tik ant nakties reikėtų užmesti. Na, nežinau jau kaip aiškiau nupasakot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 29 kovo 2013 - 16:16