Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

QUOTE(Dideja @ 2013 03 28, 15:53)
lauryna50, o Jums ta skeltuka gale irgi skecia , kaip cia kitos mergaites rodesi, ar ne ?

Kiek matau - neskecia. Pradzioj, kai turejau 4d, biskuti norejo jis skirtis, bet su 6d minimaliai. Aisku, jei ranka kisenej, kazkiek skiriasi, bet nedaug.
Atsakyti
Sveikos merginos, pagaliau pavyko ikelti nuotraukas. tai va, manp Petite Capri in Dot. Laukiu komentaru ir nuomoniu ka daryti: atlenkti ir nesioti ar parduoti smile.gif Aciu visoms 4u.gif biggrin.gif
http://www.supermama...?...&album=9773
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2013 03 28, 15:58)
Sveikos merginos, pagaliau pavyko ikelti nuotraukas. tai va, manp Petite Capri in Dot. Laukiu komentaru ir nuomoniu ka daryti: atlenkti ir nesioti ar parduoti smile.gif Aciu visoms 4u.gif  biggrin.gif

per trumpos, atlenkineti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2013 03 28, 15:58)
Sveikos merginos, pagaliau pavyko ikelti nuotraukas. tai va, manp Petite Capri in Dot. Laukiu komentaru ir nuomoniu ka daryti: atlenkti ir nesioti ar parduoti smile.gif Aciu visoms 4u.gif  biggrin.gif

OHOHO, kaip jus cia taip mandriai ikelet foto? blink.gif Ir l noredama, nesugebeciau... blink.gif

Man atrodo kab 2cm nepamaisytu, bet cia didesne beda - batukai. As jokiu budu nedeciau ju kartu, Tas dirzelis l l isryskina neuzdengta kojos dali. Ir apskritai, batukai su tokiais dirziukais, ypac juodais schmoll.gif
atsistokit pries weidrodi, bet su kokiu sijonuku ir padarykit toki reikala:
viena koja palikit uzsegta, o kito batuko neuzsekit, uzkizkit dirzeli, kad no nesimatytu. Ir paziurekit, kuri koja dailiau ir ilgesne atrodo! mirksiukas.gif Kadangi as pati 170, kojos ne is pazastu auga, niekad batuku su dirzuku neperku, nebent po kelnemis awet...
Bet siaip jums tikrai l l graziai atrodo kelnes, pasilikit, ten daug atlenkimui vietos yra, jei jau l pergyvensit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2013 03 28, 14:58)

Atlenkti butinai, o jei neis, parduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 28, 15:50)
6d laukiu, to kur Rapoja rodesi, pamirsau pawadinima, be kalnieruko, panasus i BOW, tik be bantuko.
Na, tai peacoat  6d - man puikiai.
Bet tarkim kiti rubai - 6d kelnes kapri dot - dideles, sijonas tartan - didelis. O silkinuke 6d- per rema noreciau laiswiau... Na, zodziu cia irgi loterija. Jei net to paties daikto spalvos skirtingos tokias didziules paklaidas turi.... Man neiseina be prasovimu nusipirkti.  verysad.gif

aha,zinau apie kuri kalbat,labai grazus,ypac spalva wub.gif
gal primintumet savo parametrus? blush2.gif
ta peacoat 4,kaip suprantu,pardavet?
Atsakyti
Aciu visoms pasisakiusioms. Pamatavau, atlenkimui yra 3,5 cm. Aisku, kad ne prie siu batu nesioti jas reikia. Parduoti nebus taip lengva, nes toks dydis, tai ka as zinau... biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2013 03 28, 16:20)
Aciu visoms pasisakiusioms. Pamatavau, atlenkimui yra 3,5 cm. Aisku, kad ne prie siu batu nesioti jas reikia. Parduoti nebus taip lengva, nes toks dydis, tai ka as zinau... biggrin.gif  blink.gif

bet jos daug atlenkimo turi, siaip l graziai jums gula. O kox jusu ugis? As tai visas Tall kelnes imu, kazkaip draudziuosi, nes kirpt tai gali, bet su patrumpinimu sudetingiau...

Juliana, man l pasiseke, susikeiciau dydzius, nereikejo parduoti. 170, 92/74/102
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 28 kovo 2013 - 15:39
QUOTE(InOut @ 2013 03 28, 15:20)
Aciu visoms pasisakiusioms. Pamatavau, atlenkimui yra 3,5 cm. Aisku, kad ne prie siu batu nesioti jas reikia. Parduoti nebus taip lengva, nes toks dydis, tai ka as zinau... biggrin.gif  blink.gif

Labai grazu. Atlenkti ir nesioti. O gal prie balerinu ne taip blogai?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 03 28, 14:50)
Eglute, del tippio - mano nuomone mazokas. Jei viensplaviai dar ziurisi aptemptesni, bet siti burbuliai nelabai.
Del suknutes - mano nuomone liemens linija per aukstai. Pati del sitos bedos su pardavusi ne viena jcrew suknele. Vakar uzsisakiau memo dress dydziu didesne vien del to, kad tikiuosi, kad liemens linija bus vietoje, o jei reiks pasiaurinsiu. Bet jei is sitos sukneles liemens linija bus per aukstai, jcrew suknelems su liemens linija pasakysiu griezta ne.

Taip, liemuo jos aukstai, bet as kazkaip pagalvojau kad taip ir turi buti, ta prasme toks modelis. g.gif
Nes dar turiu to geleto silko suknele, jos sakyciau liemuo dar kokiu cm aukstesnis doh.gif
Atsakyti
o jus jau su peacoat'ais vaikstot? unsure.gif As dar su suba doh.gif , man dar ziauriai salta... Buvau issitraukus tik kai kelioms dienoms pavasaris buvo uzsukes pries menesi rolleyes.gif

Dar merginos, sakykit, kokonas irgi be pasiltinimo? tokio pat siltumo kaip peacoatas? kuris is ju siltesnis kazin?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 03 28, 16:20)
o jus jau su peacoat'ais vaikstot?  unsure.gif As dar su suba  doh.gif , man dar ziauriai salta... Buvau issitraukus tik kai kelioms dienoms pavasaris buvo uzsukes pries menesi  rolleyes.gif

Dar merginos, sakykit, kokonas irgi be pasiltinimo? tokio pat siltumo kaip peacoatas? kuris is ju siltesnis kazin?

As jau su kokonu lakstau. Bet as tik i masina ir is jos..
Be pasiltinimo jis 4u.gif
Atsakyti