Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

QUOTE(Arelija @ 2013 03 28, 12:24)
Gavau pranesima, man Lina sita nukove Popy splavytes uz 24$-30proc thumbup.gif
user posted image
http://factory.jcrew...p;bmUID=jSBFu_R

koki dydi du kokiais klubais emet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 03 28, 17:31)
koki dydi du kokiais klubais emet?  4u.gif

As toki pat turiu su 102 cm 6 dydi. Tinka idealiai.
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2013 03 28, 16:42)
As toki pat turiu su 102 cm 6 dydi. Tinka idealiai.

su 95-96 gal 2 tiks g.gif nesilamdo labai medziaga? kokia jo sudetis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 28 kovo 2013 - 16:51
Aciu merginos visoms!!!! Mano ugis yra 1,64 cm, tai todel ir pirkau Petite. Tada nutarta, atlenkineju biggrin.gif manau irgi, kad prie balerinu jos graziau atodys. Kadangi vaikas zyze, tai as greituoju budu kazkokius pirmus pasitaikisius batus paemiau ir uzsidejau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 03 28, 17:50)
su 95-96 gal 2 tiks  g.gif nesilamdo labai medziaga? kokia jo sudetis?  4u.gif

Del dydzio gal kas nors patars, nes as nezinau. O sudetis jo 100 proc medvilne. Kaip devisi nezinau, nesenai gavau, neturejau progos apsivilkti dar. Pabandziau sugniauzt, tai glamzosi, vis tik medvilne. Tiesa, sijonas be pamusalo.
Atsakyti
merginos, gal vistik bandet skalbti kriause? ar labai pasitraukia?
nezinau, ar pradet nesiot, ar bandyt pasikeisti
mastau.gif

ir kas pirkote tuos velvetukus su kaspineliais - kokia avalyne ausites prie ju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 03 28, 17:22)
merginos, gal vistik bandet skalbti kriause? ar labai pasitraukia?
nezinau, ar pradet nesiot, ar bandyt pasikeisti
mastau.gif

Vieną kartą skalbiau. Šiek tiek pasitraukė, nelabai žymiai. Gal kokį 1 cm. Nežinau, kaip bus po kitų skalbimų. Man dažniausiai po pirmojo skalbimo nedaug pasitraukia, o vėliau jau nebe.
Atsakyti
Sakyki, o cafe capri in wool su 87klubais 00 dydis tiktų?šiandien pas draugę pamačiau žalią spalvytę wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 28 kovo 2013 - 18:49
QUOTE(Svajaaa @ 2013 03 28, 18:48)
Sakyki, o cafe capri in wool su 87klubais 00 dydis tiktų?šiandien pas draugę pamačiau žalią spalvytę wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 03 28, 17:31)
koki dydi du kokiais klubais emet?  4u.gif

Zinau, kad sito sijonuko 4 dydis turi 48 cm per klubus (ismatuotas "gulintis")
Tai gal labaiu 4 negu 2 Jums tiktu.
As surizikavau su 92 cm imti 4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 03 28, 18:22)
ir kas pirkote tuos velvetukus su kaspineliais - kokia avalyne ausites prie ju? 4u.gif

oij, sunervino mane jie. Tall 28 dydis, o trumpi kažkokie mad.gif o dar ir mergaitei savo tokius pačius paėmiau, o kad savų nebenoriu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2013 03 28, 15:58)
Sveikos merginos, pagaliau pavyko ikelti nuotraukas. tai va, manp Petite Capri in Dot. Laukiu komentaru ir nuomoniu ka daryti: atlenkti ir nesioti ar parduoti smile.gif Aciu visoms 4u.gif  biggrin.gif
http://www.supermama...?...&album=9773

man jos per trumpos, aš parduočiau, netaisyčiau schmoll.gif aš kažkada pirmą kartą nebuvau tokia žinovė j.crew doh.gif nusipirkau petite capri in wool tai pardaviau, kvailai su 167 cm atrodžiau, manau jums regular gražiau atrodytų, čia mano nuomonė smile.gif 4u.gif
Atsakyti