Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

Aciu, mergaites, po tiek pagyru, ryt nuo ryto miestan eisiu juom pasipuosus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juokauju, zinoma. Cia pas mum TIEK sniego pridrebe blink.gif nzn ar per Kaledas tiek turejom... g.gif
Ugis 170.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2013 04 02, 21:35)
O sakykit ar lyginat ar kaip kitaip apdorojate naujus paltus, švarkus? Man kažkaip jie pasiglamžę būna kai gaunu, galvojau, gal spintoje pakabėję išsitiesins, bet ne.

Kai bunat duse, vonioj, pasikabinkit ten palta, garai pralygins.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 04 03, 09:34)
Kai bunat duse, vonioj, pasikabinkit ten palta, garai pralygins.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pradzioj l juokinga pasidare. Bet minti pagawau. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 03 balandžio 2013 - 08:56
Merginos taip uzsimaniau toks suknytes is Factory, kur kakzuri cia temoje su pilka rodesi, atrode kaip manekene rolleyes.gif ir dabar Lauretos temoje uzrode tik melyna, nu fantastiskai graziai atrodo wub.gif Ir as noriu lotuliukas.gif
Tik kazin koki dydi imti su 88/70/97 ar 4 ar 2 g.gif

Gal atsilipes kuri rodesi su pilka suknyte, kokie ismatavimai ir koks suknytes dydis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 03 balandžio 2013 - 09:18

kadangi isauso sauletas rytas, ir arteja Jcrew papildymai
rodau suknele kartu su mazaja pagalbininke biggrin.gif
user posted image

as esu 93-77-100
suknele 8-to dydzio
jos ismatavimai 47-38-50

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Gal galėtumėt padėti susigaudyti dėl dydžių - ar atitinka ax.gif Tokio tipo merino meztukas

user posted image
ir si tunika
user posted image

Gal kas turit ar galėtumėt patarti, kokį dydį imti, jei per krūtinę 97...
Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
Gal kazkas pirkote is jcrew factory siuos dzinsus (nuoroda)? Galvoju, ar nebus jie visiskai be elastano? g.gif Jcrew nebus megejai gamint tokius tikrus dzinsus is 100proc. medvilnes, kurie nesitampo ne kiek? g.gif
user posted image
Atsakyti
Lauryna50, paltukas wub.gif idealiai dydis, ryški būsit thumbup.gif
Aš paltukus pralyginu su garais, tik ne tiesiai su lygintuvu, o per medžiagą kokią storesnę thumbup.gif
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 03, 10:17)
drinks_cheers.gif Kazada kovo pradzioj sugalvojau savo raudona paltuka pravedint, tai prasilenkinedama perejoj su buriu zmoniu, galvoju nebloga fotosesija gautusi- raudonuoju kaip sermuksnis juoduliu minioj biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš kai su koraliniu kokonu ar retro jade kitu paltu išeinu tai irgi visi akis pakabinę žiūri lotuliukas.gif Dėl kokono spalvos tai esu iš kelių nepažįstamų moterų komentarų suaukus: "kokia spalva gera" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 04 03, 10:16)
Merginos taip uzsimaniau toks suknytes is Factory, kur kakzuri cia temoje su pilka rodesi, atrode kaip manekene rolleyes.gif  ir dabar Lauretos temoje uzrode tik melyna, nu fantastiskai graziai atrodo wub.gif  Ir as noriu lotuliukas.gif
Tik kazin koki dydi imti su 88/70/97  ar 4 ar 2  g.gif

Gal atsilipes kuri rodesi su pilka suknyte, kokie ismatavimai ir koks suknytes dydis ax.gif  4u.gif

Praktiškai Jūsų išmatavimų, tik per klubus pas man mažiau, turiu 2 dydį - gera, bet daugiau pavalgyt negalėčiau jau. Nors apgula itin dailiai wub.gif. Užsisakiau 4 dydį kitą spalvą, žiūrėsiu, ar bus geriau nei 2, ar per didelė g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 04 03, 10:29)
kadangi isauso sauletas rytas, ir arteja Jcrew papildymai
rodau suknele kartu su mazaja pagalbininke biggrin.gif

as esu 93-77-100
suknele 8-to dydzio
jos ismatavimai 47-38-50

Kokia man grazi sita suknute. Ir ant jusu idealiai atrodo. As pati labai noriu tokios, bet mano klubai siauri, tai kazkaip itariu, nebus gerai, kabes sonuose. Bent pagal jau rasytus ismatavimus susidariau ispudi, kad cia labiau kriausytem modeliukas tinkamas, ar gal klystu?
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2013 04 03, 12:01)
Kokia man grazi sita suknute. Ir ant jusu idealiai atrodo. As pati labai noriu tokios, bet mano klubai siauri, tai kazkaip itariu, nebus gerai, kabes sonuose. Bent pagal jau rasytus ismatavimus susidariau ispudi, kad cia labiau kriausytem modeliukas tinkamas, ar gal klystu?

na ne tikra manau ne kriaušytėms, tik reikia reikiamą dydį atitaikyti, su usa2 driu, kaip atrodo puikiai, o ji kokia lieknutė wub.gif manau, čia svarbu dydis ir ūgis g.gif ax.gif šiai suknutei mirksiukas.gif
Atsakyti
tašytė įdėta prei sale http://www.jcrew.com...p;bmUID=jT132Bi bet kaina ne sale g.gif kaip manot, ar pasikeis kaina? po kiek jos būna kai įmeta į sale?
Ar kuri turite būtent mėlyną? kaip dydis, ar realiai atitinka reklaminę foto?
Atsakyti