Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

QUOTE(zaRAza @ 2013 04 03, 13:39)
As i ja paziuriu ir man primena Tatted lace sweater viena is spalvu :ax:Realybej ji manes nesuzavejo, tokia murzina alyva biski smile.gif

Tai vat intresting intresting, kaip su ta realybe spalvos. Bet jau kažkiek geriau nei saldžiai "ružavas".
Hm. Jaučiu, nepabandžius nesužinosiu.
- Einu galvot, ar verta bandyti "tikrinti realybę" per finansinę prizmę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 03 balandžio 2013 - 13:46
QUOTE(rastafarinas @ 2013 04 03, 14:34)
Merginos, noriu paklaust: gal kuri turite tippi WILD PETUNIA spalvos, ir pasakytumėt, ar realiai spalva kaip crew pateikiamoje foto?
user posted image
- Ar nėra jis realybėj "ružavas", šviesesnis?...

Turiu viena megztuka tokios spalvos. Ji svelniai ruzava, tikrai ne murzina. Bet gali buti, kad nuo modelio kiek skirsis tas atspalvis.
Ji tokia kaip pas Gigi:
wild petunia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 03 balandžio 2013 - 13:49
QUOTE(Aireda @ 2013 04 03, 13:48)
Turiu viena megztuka tokios spalvos. Ji svelniai ruzava, tikrai ne murzina. Bet gali buti, kad nuo modelio kiek skirsis tas atspalvis.
Ji tokia kaip pas Gigi:

Ačiū.
Išties, to ir bijau, kad nebūtų kaip pas Gigi spalva.
Aišku, modelis ne tas.
Dvejonės tęsiasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 03 balandžio 2013 - 13:59
-Gyte-,verinys wub.gif wub.gif
kokia kaina buvo ismete?
zaraza,sudavei tu cia biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri turite dirziuka Skinny patent belt? ax.gif Gal galetumete pamatuoti ploti ir ilgi? ax.gif Ilgi XS arba S dydzio ax.gif
Atsakyti
zaRAza lotuliukas.gif
QUOTE(vilmabu @ 2013 04 03, 14:59)
-Gyte-,verinys wub.gif  wub.gif
kokia kaina buvo ismete?
zaraza,sudavei tu cia biggrin.gif

99 dol-30 proc. smile.gif
Atsakyti
man sia pagavo,tiksliau ne man, bet vyriokui biggrin.gif, kazin atitinka dydi? g.gif rizikavau imti iprastini g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 04 03, 15:26)
man sia pagavo,tiksliau ne man, bet vyriokui  biggrin.gif, kazin atitinka dydi?  g.gif rizikavau imti iprastini  g.gif
user posted image

Labai puiki. Nezinau del vyrisku striukiu. Koki dydi emet?
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 04 03, 16:26)
man sia pagavo,tiksliau ne man, bet vyriokui  biggrin.gif, kazin atitinka dydi?  g.gif rizikavau imti iprastini  g.gif

O kokia kaina buvo ir spalva? 4u.gif Graži labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 03 balandžio 2013 - 17:45
QUOTE(rastafarinas @ 2013 04 03, 14:34)
Merginos, noriu paklaust: gal kuri turite tippi WILD PETUNIA spalvos, ir pasakytumėt, ar realiai spalva kaip crew pateikiamoje foto?
user posted image
- Ar nėra jis realybėj "ružavas", šviesesnis?...

Turiu butent tippi sita spalva, tai realybeje spalva nei tokia kaip jcrew foto, nei kaip pas Gigi. Sviesene nei jcrew, bet tamsesne nei pas Gigi biggrin.gif Pirkdama ji tikejausi labiau felicytavo atspalvio, o realiai toks labiau saltibarsciu atspalvis biggrin.gif Bet tikrai jokio murzinumo, grazi vaiski spalva. Man patiko, nors ir nesu visokiu ruzavu myletoja mirksiukas.gif Bet is esmes, tai taip - ta spalva realiai yra labiau ruzava.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo June24: 03 balandžio 2013 - 17:46
QUOTE(June24 @ 2013 04 03, 18:44)
Turiu butent tippi sita spalva, tai realybeje spalva nei tokia kaip jcrew foto, nei kaip pas Gigi.  Sviesene nei jcrew, bet tamsesne nei pas Gigi  biggrin.gif Pirkdama ji tikejausi labiau felicytavo atspalvio, o realiai toks labiau saltibarsciu atspalvis  biggrin.gif  Bet tikrai jokio murzinumo, grazi vaiski spalva. Man patiko, nors ir nesu visokiu ruzavu myletoja  mirksiukas.gif Bet is esmes, tai taip - ta spalva realiai yra labiau ruzava.

taip pritariu jums, aš wild petunia turiu golfiuką, tai labai švelni splavyte, šviesi, čia tas tippis foto tokia jo murzinas, nepatraukli spalva, kokie tippiai nežinau, bet golfiukai merino vilnos labai gera, švelni,rami rožinė spalvytė wub.gif
Atsakyti
Gavau šiandien No. 2 pencil skirt in double-serge wool per stebuklas gavau 4 dydi nors buvau užsisakiusi 2 dydi ir ant maisiuko užrašytas 2 biggrin.gif. Man tik keista nes niekad tokio ilgio sijono nesu turėjusi. Spalva tai tokia kaip jcrew foto man nesigavo
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiubiteika: 03 balandžio 2013 - 19:00