Labas iš ryto
QUOTE(gitulia @ 2013 03 26, 23:23)
Bet tos "drauges" tai ziuriu labai draugiskos, ir kaip pradejo lankytis pas visas vienu metu, ir kaip jos speja

Visos turejom preteksta siek tiek pasimuliuoti beveik tuo paciu laiku
Nei vienos neaplenkia

Nors aš dėl jų nė karto nenusimuliavau

Jeigu maudžia iš ryto vaistuką įkalu (kad darbe lengviau būtų), o paskui iki vakaro praeina ir taip, tai dėl to bėdos neturiu kažkaip
QUOTE(cushy @ 2013 03 27, 06:53)
Man dar dvi savaitės ir dvi dienos, su mano pertraukom priverstinėm užsitęs iki gerų trijų. Norisi jau greičiau pribaigt tą insanity ir pradėt kažką kito
O aš jaučiu kartosiu arba darysiu hibrid insanity and p90x, bet Shaun-T nepaleisiu dar

Kaip skirtingai mums, aš turėjau 4 priverstines laisvas, bet vis tiek nepasivijai, nors skyrė viena ar dvi treniruotės
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 03 27, 07:09)
matau, pagal insanity sportuojate, aš pagal JM 30 days sh. tai ten darant vieną pratimą abs, jinai sako: "dabar jūs turbūt jau jaučiate šleikštulį pilve, tai gerai, raiškias puikiai dirbate".
Šįvakar bus 7 dieną levelio 1, nuo pirmos treniruotės, jaučiu didelį pagerėjimą ir cardio lengviau ištempiau ,nes jis man tyra

ir raumenys nebeskauda, pirmom dienom vos ant wc atsisėsdavau.
Dabar galvoju, kad ar galima kartoti level 1 ar jį daryti prailgintą, nes noriu jį padaryti be jokio jokio vargo, nepūškuodama ir pan., kad ramiai galėčiau pereiti į 2,3 lygius. Tai mano pirmi rimti sportai, per mano
24 metus, nuo k. kultūros visada turėdavai atleidimą.
dėl nugaros, aš pastebėjau, kad ji man mažiau skauda, taip pat dribu sėdimą darbą ir grįžus namo, kai reikia sukinėtis, pasilenkti virtuvėje, turėdavau susiimti už nugaros, kad pritūpčiau, dabar nebeskauda, gal pratampiau
Tu tu tu, nu nesendinkit manęs taip, jopapa

Tai reiškiasi tas šleikštulys atseit gerai buvo?

Įdomiai kaip, nes jau buvau nukryžiavusi silkę, kurią valgiau vakare

Reiks kažką mislyt, nes pilvas negražėja, o taip norėtųsi gražesniai vasarą pasitikt
Aš galvoju, kad bet koks sportinis aktyuvmas yra gerai, nes raumenys juda, nebūna sustingę