Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

Jugile, pas mane irgi sedimas darbas, jauciu kad nebe taip baisiai kuprinuosi o stengiuosi sedeti tiesiai bigsmile.gif Nu vien tik geri dalykai dedasi pradejus sportuot thumbup.gif
Gitulia, perlipau per save kai suvokiau kad NORIU sportuot ir uzuot svajojusi pradejau daryt. Sportuoju su noru o ne del to kad reikia. Tas ir yra geriausia drinks_cheers.gif matyt del to ir nemeciau visko tik pradejus ax.gif
Katik valandele pagulejau beprotiskai karstoj vonioj, uzsidegiau zvakiu, pasijungiau muzikos... Nerealu, atrodo dabar jauciu kiekviena savo dalele wub.gif
Labos nakties koleges 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Aš ką tik po sporto. Šiandien biškį numuilinau kelis pratimus, jaučiu, jog neatidaviau visko, ką galėjau. Bet pas mane irgi 'draugės' atkeliavo, visas pilvas jautrus, o dar šiandien treniruotė presui priklausė doh.gif Tai manau rytoj arba po kelių dienų, kai viskas aprims, tada sąžiningai sugrįšiu prie tų pratimų, nes šiaip presas mano silpnoji vieta. Dieve kaip nemėgstu su juo dirbt doh.gif ax.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 26, 20:10)
Sunku patikėti, kad dvi eilutės liko varnelėm neužžymėtos, o pamenu su B juokėmės kai jis klausė ar pavyks bent vieną savaitę sužymėti
Šaunuolė, o dar Insanity... Pagarba vienu žodžiu biggrin.gif

Na o čia motyvacijai šiek tiek blush2.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 26, 21:44)
Jugile, pas mane irgi sedimas darbas, jauciu kad nebe taip baisiai kuprinuosi o stengiuosi sedeti tiesiai
Aš irgi tą pastebėjau. Esu linkusi kūprintis, bet pradėjus sportuoti visuomet pradėjau jaustis pasitempusi thumbup.gif
Atsakyti
Bet tos "drauges" tai ziuriu labai draugiskos, ir kaip pradejo lankytis pas visas vienu metu, ir kaip jos speja lotuliukas.gif Visos turejom preteksta siek tiek pasimuliuoti beveik tuo paciu laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 26 kovo 2013 - 23:24
Labas rytas biggrin.gif
atnesu ir as motyvacijos siek tiek:
http://www.youtube.c...h?v=HYozpZ4YV2A
bet zinokit siandien pasimatavau liemeni, nu nesuprantu, toks vaizdas kad jis pleciasi, o ne traukiasi su sportais doh.gif pries sportus buvo 79, nu dabar ziuriu 80-81cm mazdaug.. kaip cia suprast panos ka? unsure.gif
QUOTE(gitulia @ 2013 03 27, 00:23)
Bet tos "drauges" tai ziuriu labai draugiskos, ir kaip pradejo lankytis pas visas vienu metu, ir kaip jos speja  lotuliukas.gif Visos turejom preteksta siek tiek pasimuliuoti beveik tuo paciu laiku  lotuliukas.gif

kita menesi drauges kviesiu savaite veliau, darysiu savaites pertrauka tarp vaistu, nes antraip per kelione gausis kad ir drauges nores ateiti, o kaip gi cia ateis, kai mes isvyke? lotuliukas.gif

jau nebegaliu su ta nugara kosmaras kazkoks doh.gif nesuprantu ar skauda del draugiu, nes buna, kad nuo ju ne tik pilva skauda man. Bet ir siaip turiu stuburo problemu (diskai susispaude) tai uzeina kartais skaudet kokias kelias dienas is eiles. Jau net i koja skausmas eina, jauciu bus kazkas negerai vel be draugiu kaltes verysad.gif tikiuosi greit praeis
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 26, 23:10)
Liko lygiai dvi savaitės...Sunku patikėti, kad dvi eilutės liko varnelėm neužžymėtos,

Man dar dvi savaitės ir dvi dienos, su mano pertraukom priverstinėm užsitęs iki gerų trijų. Norisi jau greičiau pribaigt tą insanity ir pradėt kažką kito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 26, 22:10)
Svarbu, kad būtų apie ką rašyt mirksiukas.gif
Aš po sportų, nerealiai greit ir smagiai praėjo treniruotė (išsiilgusi matyt buvau bigsmile.gif ), atidaviau visas jėgas, susikoncentravau į pilvo raumenis, kad būtų įtempti. Lyg kažkas gavosi, bet į pabaigą atirado kaip ir šleikštulys, gal tuo pačiu ir skrandį įtempiu? g.gif Žodžiu mokytis ir mokytis man... Tai šiandien kaip ir užbaigiau savaitę, bet ryt poilsio dienos nedarysiu, tėsiu toliau, nes ir taip "laisvų" turėjau. Liko lygiai dvi savaitės...Sunku patikėti, kad dvi eilutės liko varnelėm neužžymėtos, o pamenu su B juokėmės kai jis klausė ar pavyks bent vieną savaitę sužymėti thumbup.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 26, 22:27)

matau, pagal insanity sportuojate, aš pagal JM 30 days sh. tai ten darant vieną pratimą abs, jinai sako: "dabar jūs turbūt jau jaučiate šleikštulį pilve, tai gerai, raiškias puikiai dirbate".

Šįvakar bus 7 dieną levelio 1, nuo pirmos treniruotės, jaučiu didelį pagerėjimą ir cardio lengviau ištempiau ,nes jis man tyra doh.gif ir raumenys nebeskauda, pirmom dienom vos ant wc atsisėsdavau.

Dabar galvoju, kad ar galima kartoti level 1 ar jį daryti prailgintą, nes noriu jį padaryti be jokio jokio vargo, nepūškuodama ir pan., kad ramiai galėčiau pereiti į 2,3 lygius. Tai mano pirmi rimti sportai, per mano 24 metus, nuo k. kultūros visada turėdavai atleidimą.

dėl nugaros, aš pastebėjau, kad ji man mažiau skauda, taip pat dribu sėdimą darbą ir grįžus namo, kai reikia sukinėtis, pasilenkti virtuvėje, turėdavau susiimti už nugaros, kad pritūpčiau, dabar nebeskauda, gal pratampiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 27 kovo 2013 - 07:13
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 03 27, 09:09)
Dabar galvoju, kad ar galima kartoti level 1 ar jį daryti prailgintą, nes noriu jį padaryti be jokio jokio vargo, nepūškuodama ir pan., kad ramiai galėčiau pereiti į 2,3 lygius.

Manau, tikrai galima dar daryt. Tik po ilgesnio laiko raumenys pripranta prie to paties krūvio ir po kažkiek laiko jį reikia keisti.
Atsakyti
Labas iš ryto gathering.gif
QUOTE(gitulia @ 2013 03 26, 23:23)
Bet tos "drauges" tai ziuriu labai draugiskos, ir kaip pradejo lankytis pas visas vienu metu, ir kaip jos speja  lotuliukas.gif Visos turejom preteksta siek tiek pasimuliuoti beveik tuo paciu laiku  lotuliukas.gif

Nei vienos neaplenkia biggrin.gif Nors aš dėl jų nė karto nenusimuliavau rolleyes.gif Jeigu maudžia iš ryto vaistuką įkalu (kad darbe lengviau būtų), o paskui iki vakaro praeina ir taip, tai dėl to bėdos neturiu kažkaip ax.gif

QUOTE(cushy @ 2013 03 27, 06:53)
Man dar dvi savaitės ir dvi dienos, su mano pertraukom priverstinėm užsitęs iki gerų trijų. Norisi jau greičiau pribaigt tą insanity ir pradėt kažką kito biggrin.gif

O aš jaučiu kartosiu arba darysiu hibrid insanity and p90x, bet Shaun-T nepaleisiu dar ax.gif Kaip skirtingai mums, aš turėjau 4 priverstines laisvas, bet vis tiek nepasivijai, nors skyrė viena ar dvi treniruotės biggrin.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 03 27, 07:09)
matau, pagal insanity sportuojate, aš pagal JM 30 days sh. tai ten darant vieną pratimą abs, jinai sako: "dabar jūs turbūt jau jaučiate šleikštulį pilve, tai gerai, raiškias puikiai dirbate".

Šįvakar bus 7 dieną levelio 1, nuo pirmos treniruotės, jaučiu didelį pagerėjimą ir cardio lengviau ištempiau ,nes jis man tyra  doh.gif ir raumenys nebeskauda, pirmom dienom vos ant wc atsisėsdavau.

Dabar galvoju, kad ar galima kartoti level 1 ar jį daryti prailgintą, nes noriu jį padaryti be jokio jokio vargo, nepūškuodama ir pan., kad ramiai galėčiau pereiti į 2,3 lygius. Tai mano pirmi rimti sportai, per mano 24 metus, nuo k. kultūros visada turėdavai atleidimą.

dėl nugaros, aš pastebėjau, kad ji man mažiau skauda, taip pat dribu sėdimą darbą ir grįžus namo, kai reikia sukinėtis, pasilenkti virtuvėje, turėdavau susiimti už nugaros, kad pritūpčiau, dabar nebeskauda, gal pratampiau rolleyes.gif

Tu tu tu, nu nesendinkit manęs taip, jopapa doh.gif biggrin.gif Tai reiškiasi tas šleikštulys atseit gerai buvo? g.gif Įdomiai kaip, nes jau buvau nukryžiavusi silkę, kurią valgiau vakare biggrin.gif Reiks kažką mislyt, nes pilvas negražėja, o taip norėtųsi gražesniai vasarą pasitikt rolleyes.gif
Aš galvoju, kad bet koks sportinis aktyuvmas yra gerai, nes raumenys juda, nebūna sustingę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 27, 11:11)
Labas iš ryto gathering.gif
Kaip skirtingai mums, aš turėjau 4 priverstines laisvas, bet vis tiek nepasivijai, nors skyrė viena ar dvi treniruotės biggrin.gif

Labas labas smile.gif Aš irgi turėjau 4 priverstines laisvas, ir dar tokių laukia tikriausiai. Tai bus taip, kad aš pirma pradėjau, o tu pirma baigsi biggrin.gif O man dar teks vytis ir vytis biggrin.gif Nežinau kas man darosi, ar šiaip energijos nėra, ar pms, ar man tos treniruotės vis gi netinka. Turėtų juk būt kuo toliau tuo lengviau. O dabar jei intensyvus pratimukas, man pulsas smarkiai šokteli, tai kol atsigaunu tai jie jau kitą baiginėja daryt, tai ir gaunasi mano insanity toks nusimuliuotas. Šiandien buvo dviguba treniruotė, tai pirma dalis taip sunkiai ėjosi, o ABS dariau su malonumu, nors ir sunkoki kai kurie pratimai. Man geriau tokie neintensyvūs sunkūs jėgos arba ilgi nelabai intensyvūs kardio, kai pulsas smarkiai neužkyla. Net dabar kankina klausimai, ar kankintis ir baiginėt man tą insanity, ar kažko kito ieškot... Nu ne vienus metus sportuoju, atrodo turėčiau ištempt, bet nelimpa nors tu ką smile.gif Kaip motyvuotis?
O dėl pilvo- užtenka savaitę nevalgyt cukraus ir miltų, krenta pirmiausia nuo liemens smile.gif Bent jau man, ir dar keliom draugėm tai pasitvirtino.

Kas pasakys, kodėl gerai suvalgyti citrusinį vaisių iš karto po treniruotės? Ką jis gero duoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 27 kovo 2013 - 10:06
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 26, 22:44)
Jugile, pas mane irgi sedimas darbas, jauciu kad nebe taip baisiai kuprinuosi o stengiuosi sedeti tiesiai bigsmile.gif Nu vien tik geri dalykai dedasi pradejus sportuot thumbup.gif
Gitulia, perlipau per save kai suvokiau kad NORIU sportuot ir uzuot svajojusi pradejau daryt. Sportuoju su noru o ne del to kad reikia. Tas ir yra geriausia drinks_cheers.gif matyt del to ir nemeciau visko tik pradejus ax.gif
Katik valandele pagulejau beprotiskai karstoj vonioj, uzsidegiau zvakiu, pasijungiau muzikos... Nerealu, atrodo dabar jauciu kiekviena savo dalele wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif Kaip smagu tokius postus skaityt.

QUOTE(doviem @ 2013 03 27, 06:30)
bet zinokit siandien pasimatavau liemeni, nu nesuprantu, toks vaizdas kad jis pleciasi, o ne traukiasi su sportais doh.gif pries sportus buvo 79, nu dabar ziuriu 80-81cm mazdaug.. kaip cia suprast panos ka?  unsure.gif

Gal tada matavot įtraukus pilvuką, o dabar pamiršot įtraukt?
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 27, 10:11)
Nei vienos neaplenkia biggrin.gif Nors aš dėl jų nė karto nenusimuliavau rolleyes.gif Jeigu maudžia iš ryto vaistuką įkalu (kad darbe lengviau būtų), o paskui iki vakaro praeina ir taip, tai dėl to bėdos neturiu kažkaip ax.gif

siaip jau mane tai aplenkia, jei negerciau hormonu isvis drauges nesirodytu pas mane, o kai geriu tai dar atkeliauja, bet ir tai kazkokios apsimestines rolleyes.gif

QUOTE(jovka @ 2013 03 27, 11:36)
Gal tada matavot įtraukus pilvuką, o dabar pamiršot įtraukt?

Pirmiausia tai i mane kreipkis "tu", o ne "jus" mirksiukas.gif
o siaip as niekad itraukus nematuoju schmoll.gif na nezinau, ziuresiu kaip bus uz siu dveju savaiciu, jei cm nemazes darysiuos foto turbut ir lyginsiu nuotraukose ar kas pagrazejo per menesi ar nieko visai.
Atsakyti
Labas rytas cool.gif

Dėl didėjančių liemens/pilvo apimčių kaltas gali būti faktas, kad formuojasi raumuo, o lašiniukų juk yra ant pilvo, tai tie lašiniukai būna ant raumenų, o formuojamas raumuo juos tarsi iškelia ir gaunasi didesnė pilvo apimtis smile.gif
Atsakyti