Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

Labutis mirksiukas.gif
QUOTE(Jugile @ 2013 03 25, 22:33)
As irgi sportus baigiau thumbup.gif  Man tik gaila, kad rezultatu nelabai tu sportu matau...Na, noretui geresniu...Bet niekaip su mityba nesusitvarkau...

Rezultatų ir aš nesulaukiu kažkaip verysad.gif Atrodo ir sportuoju normaliai, ir mityba nėra tokia bloga, o išvaizda nesikeičia.. Labai demotyvuoja tai, bet bandau sau įkalt į galvą, kad viskam reikia laiko. Tik nervina, kai tiek pastangų ir jokio rezultato..
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 03 25, 23:12)
kokie atsiliepimai apie Brazil Butt Lift? smile.gif)

Aš kažkada seniai buvau parsisiuntus, porą kartų padariau ir mečiau, nes neužkabino. Nepatiko man tas vyras ir šiaip nieko gero pasirodė. rolleyes.gif

O kas dėl cukraus, tai stengiuosi aš jį riboti, bet neišeina visiškai išbraukt iš mitybos. Vistiek kartais kokį sausainį suvalgau ar šokolado gabalėlį. Bet šiaip net konservuotus kukurūzus tikrinu, kad be cukraus būtų biggrin.gif
Iš vis pastebėjau, kad kai eini apsipirkt ir vos ne kiekvieno produkto etiketę skaitai, tai tiek daug laiko parduotuvėj praleidi... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, nusprendžiau iki Velykų dalinai laikytis pasninko. Ta prasme, kad bandysiu nevalgyti mėsos likusias 5 dienas iki švęnčių.
Šiandiena vakare bandysiu lengvą workoutą padaryti, labiau skirtą apatinei kūno daliai. Tikiuosi, pavyks pagaliau išjudėti. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 26, 09:58)
O kas dėl cukraus, tai stengiuosi aš jį riboti, bet neišeina visiškai išbraukt iš mitybos. Vistiek kartais kokį sausainį suvalgau ar šokolado gabalėlį. Bet šiaip net konservuotus kukurūzus tikrinu, kad be cukraus būtų  biggrin.gif
Iš vis pastebėjau, kad kai eini apsipirkt ir vos ne kiekvieno produkto etiketę skaitai, tai tiek daug laiko parduotuvėj praleidi...  doh.gif

Man, deja, irgi nepavyksta pilnai iš mitybos išbraukti cukraus. Saldainius tai labai stipriai apribojau. Tik va nuo praėjusio penktadienio biški paslydau tiek su saldainiais, tiek su kava, o šiaip jau tris savaites buvau pilnai atsisakius. Tik, deja, pusryčiams ir vakarienei sausainuku atsisakyti nepavykdavo. Bet svarbu laiku susiimti. thumbup.gif
Bet, jei jau ateisiu iki tokio momento, kai visas etiketes skaitysiu, tai tada jau tikrai vienai į parduotuvę reikės vaikščiot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 03 25, 23:31)
Del torto gabaliuko - manau tai jau gaunasi azartas, manija, nenoras sugadinti pasiekto rezultato. Tam , kad raumenukai ryskiai matytusi, sportininkai daug dirba ryskinimui, spec mityba, angliavandeniai ant minimumo ir pan., o cia po tokiu kanciu bac toki kieki angliavandeniu  biggrin.gif
As siandien po BR W3 ir 15 min elipsinio. Smagu kai keiciasi treniruotes, o tai jau 1 ir 2 w buvo pabode. Bet ir sunkesne W3, buvo siek tiek ka veikti  biggrin.gif Idomu kas W4 paruosta?  biggrin.gif

Labas rytas,
arba tiesiog užskaito, kad tai nesveikas maistas, kad nekišti tokio į kūną ir kankinasi. Aš tarkime jei einu alkanoka, tai man ir kokie aliejuje permirkę kebabai kvepia, bet žinoma, kad neperku, bet tas kvapas kartu ir masina doh.gif

Gymboss berods ir tinklapis gymboss.lt
Papildyta:
QUOTE(jovka @ 2013 03 26, 07:59)
Aš ne Vicious Vici, bet galiu pasakyt, kad metai tai nėra daug sportui.  4u.gif

Šiaip tai jo, aš gerokai ilgiau sportuoju.
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2013 03 26, 08:41)
Cushy, neisivaizduoju kaip imanoma visiskai atsisakyti cukraus doh.gif

Aš irgi blush2.gif Man geriau hormoninių mėsų atsisakyt tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 26, 08:58)
Iš vis pastebėjau, kad kai eini apsipirkt ir vos ne kiekvieno produkto etiketę skaitai, tai tiek daug laiko parduotuvėj praleidi...  doh.gif

Jo, bet iš tiesų vėliau jau visus produktus žinai ir perki ratu, nes nėra ką imti, dauguma - blogi
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 26, 10:41)
Cushy, neisivaizduoju kaip imanoma visiskai atsisakyti cukraus doh.gif

Žinok, dar ir kaip įmanoma, tai kaip priklausomybė, kuo daugiau valgai, tuo daugiau nori. Jei įmanoma atsisakyt cigarečių, įmanoma ir cukraus.

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 26, 11:19)
Aš irgi blush2.gif Man geriau hormoninių mėsų atsisakyt tongue.gif
Papildyta:

Aš be mėsos nepavalgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 26, 10:58)
Labutis  mirksiukas.gif

Rezultatų ir aš nesulaukiu kažkaip  verysad.gif Atrodo ir sportuoju normaliai, ir mityba nėra tokia bloga, o išvaizda nesikeičia.. Labai demotyvuoja tai, bet bandau sau įkalt į galvą, kad viskam reikia laiko. Tik nervina, kai tiek pastangų ir jokio rezultato..

del rezultatu,tai galiu pasakyt viena. ju sulauksi tada,kai nustosi laukt,o sportuosi savo malonumui ar bent jau siaip,del sveiko gyvenimo budo. tada net nustebsi,kaip greit rezultatus pamatysi biggrin.gif su kuo tik nepasneku,tai kai sportuoja vien del kudinimosi,tai taip ir nemato rezultatu. po to spjauna i ta laukima ir tiesiog sportuoja. buna tokiu ne retai,kad ateina i sale,sukiojas pries veidrodi "oba,kaip as sukudau" biggrin.gif

o del tortu gabaliuku,tai as pvz sau leidziu kas antra,kas trecia diena suvalgyt ka nors saldaus. bet pvz torto porcija,mazdaug puses delno dydzio buna,sokolado trys kokie gabaliukai.. negaliu as be saldaus gyvent. figurai man tie pasilepinimai nepakenke. bet jei noreciau visus raumenukus isryskint ir preso 6-packa iskelt i viesuma,tai tikrai tureciau atsisakyti.nes kad ir kiek raumenys suvalgo tu riebaliuku,vis tiek organizmas naturaliai palieka maza sluoksniuka ju. ir jei nori,kad raumenukai visi ryskiai matytusi,tai jau reikia grieztos dietos laikytis.
Atsakyti
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 26, 08:58)

Rezultatų ir aš nesulaukiu kažkaip  verysad.gif Atrodo ir sportuoju normaliai, ir mityba nėra tokia bloga, o išvaizda nesikeičia.. Labai demotyvuoja tai, bet bandau sau įkalt į galvą, kad viskam reikia laiko. Tik nervina, kai tiek pastangų ir jokio rezultato..

Rezultatai ateis vėliau 4u.gif
Atsakyti
Man labai gražu kai matosi raumenys, silpnybė tiesiog wub.gif Bet nelabai ryškiai ax.gif
O aš šiandien sulaukiau dienų...taip netikėtai, buvau biški pasimetusi kada man jų laukti, maniau, kad tik savaitgalį, o čia užvėlavo pasirodo. Gerai kad buvau pasiruošusi doh.gif ax.gif Ir mausti pradeda doh.gif
O aš jaučiu, kad netaisyklingai sportuoju, nes sprandą skauda. Kai yra pratimai atsispaudimų tipo, tai visą krūvį jaučiu ne kad petims duodu, o sprandui g.gif O jeigu užpakalį dar žemiau nuleidžiu tada jau būnu išsirietusi ir suglembu. Neišmokstu niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 26, 11:38)
Man labai gražu kai matosi raumenys, silpnybė tiesiog wub.gif Bet nelabai ryškiai ax.gif
O aš šiandien sulaukiau dienų...taip netikėtai, buvau biški pasimetusi kada man jų laukti, maniau, kad tik savaitgalį, o čia užvėlavo pasirodo. Gerai kad buvau pasiruošusi doh.gif  ax.gif Ir mausti pradeda doh.gif
O aš jaučiu, kad netaisyklingai sportuoju, nes sprandą skauda. Kai yra pratimai  atsispaudimų tipo, tai visą krūvį jaučiu ne kad petims duodu, o sprandui g.gif O jeigu užpakalį dar žemiau nuleidžiu tada jau būnu išsirietusi ir suglembu. Neišmokstu niekaip doh.gif

Na spėju, kad nedirba užpakalio raumenys. Kai darai atsispaudimus, ar panašius pratimus užpakalis turi būti įtemtas, kaip akmenukas. 4u.gif Tada netgi lengviau tie pratimai daros.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 03 26, 11:49)
Na spėju, kad nedirba užpakalio raumenys. Kai darai atsispaudimus, ar panašius pratimus užpakalis turi būti įtemtas, kaip akmenukas.  4u.gif Tada netgi lengviau tie pratimai daros.

Nu reiks pabandyti, o ta "kiužena" manęs nelaiko biggrin.gif Ir mažai pilvo raumenys dirba, nemoku juos įtempusi dirbti g.gif
Atsakyti
Aš va po BR jau šiandien smile.gif Kadangi šeštadienį neišeis pasportuot, tai nusprendžiau atsisakyt man lengvesnės treniruotės, o palikt abu cardio, nes jie silpnoji mano vieta rolleyes.gif Maniau darysiu ir workout'ą ir cardio tą pačią dieną, bet neišeina, jėgų po workout'o jau pritrūksta, o aš mėgstu daryt atiduodama visas jėgas tai tas cardio kaip ir bereikalingas gautųsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 26, 10:19)
Jo, bet iš tiesų vėliau jau visus produktus žinai ir perki ratu, nes nėra ką imti, dauguma - blogi

Jo, yra pagrindianiai, kuriuos perku ir žinau, kad sudėtis neapgaus, kad natūralu viskas.

QUOTE(NIDA @ 2013 03 26, 11:30)
del rezultatu,tai galiu pasakyt viena. ju sulauksi tada,kai nustosi laukt,o sportuosi savo malonumui ar bent jau siaip,del sveiko gyvenimo budo. tada net nustebsi,kaip greit rezultatus pamatysi biggrin.gif su kuo tik nepasneku,tai kai sportuoja vien del kudinimosi,tai taip ir nemato rezultatu. po to spjauna i ta laukima ir tiesiog sportuoja. buna tokiu ne retai,kad ateina i sale,sukiojas pries veidrodi "oba,kaip as sukudau" biggrin.gif

Nu reikia tikrai gal baigt galvot apie tą svorį o tiesiog sportuot, tam, kad sustiprėt, ištvermę pagerint. Gal tikrai kai mintys biški pasikeis, atrodys kad rezultatas greičiau atėjo. Visada taip būna, kad kai kažko lauki labai, atrodo amžinybę užtrunka biggrin.gif
O pasižadėjau sau ir visosm čia, kad nespjausiu, tai žodžio laikysiuos pioneer.gif
QUOTE(jovka @ 2013 03 26, 12:19)
Rezultatai ateis vėliau  4u.gif

aciuks.gif tegul tik pabando neateit.. triniti.gif

Beje, aš kai darau ir workoutą ir cardio, tai tarp jų pertrauką padarau, nes irgi abiejų iš eilės neišeitų, nukenčia forma paskui. Praeitą kart išvis padusus žiauriai dariau kardio ir burpees buvo, tai taip kelieną nudiegė vienu metu. Kokias 10min paskui skaudėjo. Tai galvoju geriau neperspaust tempo, bet taisyklingai daryt.. unsure.gif
Atsakyti
user posted image
kokią foto radau thumbup.gif
Atsakyti