Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

Su šventėmis visas 4u.gif
Aš nesportavau nuo penktadienio, nes buvau ne namuose. Šiandien planuoju atsiimti smile.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkės,

Aš šiandien vietoj sporto miškė sniego pilį stačiau, kartu su šeima. Lengvas sportas, bet vis ne nieko. ax.gif

QUOTE(MO @ 2013 03 29, 22:53)
ech, 95 proc. neišeis pažiūrėt  verysad.gif
4u.gif

Na ką padarysi, aš irgi labaiu norėčiau, kad varžybos butų šeštadieny, bet yra kaip yra. Apšilimas 18.15, tai realia turėčiau čiuožt ~18.30
Ir nuo gegužės treniruotės akropoly, tai galėsi ateit pažiūrėt.

QUOTE(given444 @ 2013 03 30, 13:34)

del to pasakymo: prakaitas - ta rioebalu asaros.
ar tikrai taip manot?

aš visad mažai prakaituoju, nors būna atrodo mirsiu, bet neprakaituoju. ax.gif
Atsakyti
su sventem visas sportininkes,

ha as sau baliona galiu duot 4u.gif , nes per sventes nesimuliavau ir saziningai kasdien sportuoja. va ir dabar laukiu kol vaikai sumigs ir 30 days shred, siandien ryt poryt ir pradesiu level2. kaip gera kai nieko nebeskauda ir sportuoti vienas malonumas biggrin.gif
Atsakyti
labukas mergaites ir vyruk 4u.gif

Su sventem jus visus 4u.gif as vakar patinginiavau, o siandien diena jau sportu pradejau ax.gif ir dar iskrova, nes sekmadieni tai oij oij oij kiek prikroviau i skrandi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
As irgi siandien iveikiau savo tingini, kuri per sventes buvau pasigavus yu.gif
Atsakyti
Sveikos, sportininkes 4u.gif As irgi per sventes nesportavau, valgiau kiek maziau...Nuo siandien vel susiimu smile.gif
Atsakyti

Labuciukas, sveikos sugryzusios i kasdienybe po svenciu tongue.gif

As po vakarykstes iskrovos jauciuosi toookia lengvute, kartais labai sveika smile.gif Pradejau Body revolution, baigsiu birzeli, tai tikiuosi, kad atsilus orams, galesiu drasiai mesti visus megztinius i sona, ir demonstruoti pokycius rolleyes.gif Kunas daileja palengva, bet geros nuotaikos ir energijos uztaisa kasdien jauciu thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas bye1.gif Perskaičiau ką pripliurpėt, visas taip pat su šventėm praėjusiom (nors anokios čia pavasariškos šventės, kai oras kaip Kalėdų rytą) schmoll.gif
Visos trys dienos buvo nusimuliuotos nuo sporto, grįžau namo tik pamiegot (penktadienį dar viena giminaitė pasimirė, tai rūpestėlio turėjom, šeštadienį laidotuvės buvo, sekmadienį Velykos pas mano tėvukus, vakar pas B tėvus), tai vakar vakare grįžusi norėjau griūt negyva topsecret.gif Atsigulus užpuolė kaltės jausmas, negerai jaučiuosi nesportuodama, sunkiai užmiegu ir šiaip diena tokia lyg kažko trūktų, nepilnavertė kažkokia unsure.gif Užtat šįryt svarstyklės nudžiugino, parodė mažiau negu prieš šventes thumbup.gif Šiandien apibėgsiu save su centimetru pasimatuosiu ir vėl stosiu į doros kelią drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios sportininkes biggrin.gif visas su praejusiom sventem 4u.gif
vasara, laikykis 4u.gif
sergantys - sveikit 4u.gif

na o as per sventes visai atleidau vadeles. Apie sportus pamirsau, valgiau irgi visko. Na siaip stengiausi maziau valgyti neei yprastai per sventes buna, bet lyginant su paprastom dienom tai jau vien saldumynu kiekiai buvo neismatuojami. O dar ir dovanu kiek gavom sokoladu, saldainiu, MB tevai isvis prikrove visokiu naminiu vyniotiniu ir t.t. Zodziu siaubas turiu pasakyti, vyniotiniu tikrai nesugebesiu atsisakyti, baisiai jie man skanus. Is esmes visa praejusi savaite buvo nekokia, nes dar ir per mmm su sportais sunkiai sekes doh.gif na vakar irgi sportu nebuvo, nes dar visur vazinet reikejo, paskui tik kitomm formom jau sportavau lotuliukas.gif bet siandien manau su sportu jau vel pradesiu draugauti, na ir maisto kiekius mazinti aisku ax.gif bijau ant svarstykliu lipti, palauksiu kol ateis penktadienis ir kaip priklauso sversiuos, nors doh.gif manau minuso nebus vistiek su mano tokia nevykusia disciplina doh.gif
Atsakyti
As siandien uzlipau tai + 1kg po svenciu. Dar pries pat mmm...
Atsakyti
jetus, kaip jums visoms gerai. vakar vel trauma man su menisku, jau tas meniskas, ziuriu, per daug atsipalaidavo, kad jau antrasyk per menesi laiko ir vel trauma. depresija jau varo ir tiek, nes sportuot tai noris. o kai nesportuoji, atrodo, is nevilties dar ir valgai daugiau.
reikes gero gyd ortopedo chirurgo ieskotis. nuo 13 m. jau ta trauma kartojas, kaip chroniska liga.netycia koja pastatei, krypt, ir reki lyg skerdziama.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 04 02, 11:55)
jetus, kaip jums visoms gerai. vakar vel trauma man su menisku, jau tas meniskas, ziuriu, per daug atsipalaidavo, kad jau antrasyk per menesi laiko ir vel trauma. depresija jau varo ir tiek, nes sportuot tai noris. o kai nesportuoji, atrodo, is nevilties dar ir valgai daugiau.
reikes gero gyd ortopedo chirurgo ieskotis. nuo 13 m. jau ta trauma kartojas, kaip chroniska liga.netycia koja pastatei, krypt, ir reki lyg skerdziama.

Sveikutės po švenčių,
aš tai kai mėsos nebevalgau, tai nespėju ko nors į skrandį kištis, kad svoris nekristų biggrin.gif Galiu smaližiauti kuo tik noriu tongue.gif
Užjaučiu tave labai, maždaug įsivaizduoju kas tas yra. Žinau, kad ir operacijos vieniems labai pavyksta, greitai viskas pasitaiso ir vėl laimingai gyvena, bet deja, ne visiems... Kiti taip ir lieka pastoviai su ta bėda vistiek...
Linkiu kuo geriausio 4u.gif
Atsakyti