Aš vakar taip ir likau nepasportavus, bet nerealiai pavargusi jaučiausi, tai nusprendžiau nesikankinti ir geriau pailsėti. Šiandien išsimatavau, tai per mėnesį svoris nukrito 0.6 kg, ir -1 cm nuo pilvo. Žiūrint į tai, jog kovo mėnesį buvo nemažai paklydimų, nevisada sąžiningai sportavau ir nelabai man yra kur mesti, tai jaučiuosi patenkinta
Labukas
Aš vakar taip ir likau nepasportavus, bet nerealiai pavargusi jaučiausi, tai nusprendžiau nesikankinti ir geriau pailsėti. Šiandien išsimatavau, tai per mėnesį svoris nukrito 0.6 kg, ir -1 cm nuo pilvo. Žiūrint į tai, jog kovo mėnesį buvo nemažai paklydimų, nevisada sąžiningai sportavau ir nelabai man yra kur mesti, tai jaučiuosi patenkinta
O dabar einu prasišluosiu kambarį ir pasportuosiu
Aš va pradėjau BR trečios savaitės pirmą treniruotę
Nežinau, kažkokia nevykus ji man... Nesuprantu kam atsirėmus rankomis į kilimėlį laikyti savo čiurną? ( Čia jogoj kaip žiūrintis į žemę šuo, tik dar koją ranka laikai). Ir šiaip pirmos ir antros savaitės treniruotės man patiko labiau, ir ne dėl to, kad šios sunkesnės, o apskritai, kažkaip labiau lipo
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 02, 12:19)
Sveikutės po švenčių,
aš tai kai mėsos nebevalgau, tai nespėju ko nors į skrandį kištis, kad svoris nekristų
Galiu smaližiauti kuo tik noriu
aš tai kai mėsos nebevalgau, tai nespėju ko nors į skrandį kištis, kad svoris nekristų
oho
QUOTE(overlook @ 2013 04 02, 13:36)
Nežinau, kažkokia nevykus ji man... Nesuprantu kam atsirėmus rankomis į kilimėlį laikyti savo čiurną? ( Čia jogoj kaip žiūrintis į žemę šuo, tik dar koją ranka laikai). Ir šiaip pirmos ir antros savaitės treniruotės man patiko labiau, ir ne dėl to, kad šios sunkesnės, o apskritai, kažkaip labiau lipo 
as katik baigiau shreda nu ir taip ir anaip galvoju, niekaip neatgaminu kuri tu cia pratima turi omeny?
given444, kaip uzjauciu del menisko, nu suds nu
doviem, tu nesiteisink, tuoj erikae ateis
QUOTE(overlook @ 2013 04 02, 14:36)
Nežinau, kažkokia nevykus ji man... Nesuprantu kam atsirėmus rankomis į kilimėlį laikyti savo čiurną?
Mano pamąstymai buvo lygiai tokie pat!
QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 02, 14:40)
doviem, tu nesiteisink, tuoj erikae ateis
gausi vel i sikine
o as tik sekmadieni leidau sau valgyti daugiau, ir ko norejau, bet visas dienas saziningai sportavau
susiimk 
joooo... tai mane galima prie gedos stulpo kalti jau, manau, kad esu labiausiai is visu jusu nusipelnius to stulpo
siaubingai blogai psichologiskai jauciuosi, pradedu mastyti, kad tuoj isprotesiu
nu kaip as vista ka, paskaiciau ir nedaskaiciau
QUOTE(doviem @ 2013 04 02, 13:48)
o as privalgiusi sekmadieni, ne psichologiskai, o fiziskai sudinai jauciausi
o kas tave cia per pavasarines depresijos puola?
O aš per šventes nekišau be proto, o valgiau proto ribose. Tai susilaukiau pastabų, kad kūdinuos. Tipo dietos laikaus. Bet užtat fiziškai jaučiaus gerai.
... Nesuprantu kam atsirėmus rankomis į kilimėlį laikyti savo čiurną? ( Čia jogoj kaip žiūrintis į žemę šuo, tik dar koją ranka laikai). Ir šiaip pirmos ir antros savaitės treniruotės man patiko labiau, ir ne dėl to, kad šios sunkesnės, o apskritai, kažkaip labiau lipo 
Kai pirma karta dariau ir as nesupratau, bet va vakar jau labai aiskiai suvokiau, kad tai yra tempimo pratimas, labai smarkiai man tempia blauzdos raumeni. Nera jis berysio, tik reik pagaut kaip ir ka darai
Sutinku, kad geriau jauciuosi ir as neprisivalgius, bet akys didesnes uz skrandi ir daznai taip jau buna kad apsivalgai visai nejuciom....
tikrai ne pavasarine depresija, gal net ne depresija isvis, nors jei taip ir toliau tai turbut tai peraugs i depresija. Tiesiog jauciuosi emociskai zlugdoma, spaudziama ir t.t. ne tik kitu, bet ir pacios saves tam tikrais klausimais ir jauciu, kad greitai viso to kruvio nebepanesiu. Kaip sakoma - kiekvienas nesa savo kryziu per gyvenima, tik man atrodo, kad man atiteko kryzius ne pagal mano galimybes, tiksliau i skaudziausia vieta turbut buvo pataikyta. Del viso to daznai pamastau, kad turbut buciau geriau ne siame pasaulyje, o kazkur kitur
QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 02, 15:16)
tikrai ne pavasarine depresija, gal net ne depresija isvis, nors jei taip ir toliau tai turbut tai peraugs i depresija. Tiesiog jauciuosi emociskai zlugdoma, spaudziama ir t.t. ne tik kitu, bet ir pacios saves tam tikrais klausimais ir jauciu, kad greitai viso to kruvio nebepanesiu. Kaip sakoma - kiekvienas nesa savo kryziu per gyvenima, tik man atrodo, kad man atiteko kryzius ne pagal mano galimybes, tiksliau i skaudziausia vieta turbut buvo pataikyta. Del viso to daznai pamastau, kad turbut buciau geriau ne siame pasaulyje, o kazkur kitur
Sveikos,
visas su praejusiom sventem
Per sitas dienas tik prisijungdavau paskaityti, kaip jums sekasi sportuoti. As jau pradejau BR trecia savaite, tai sakyciau pats laikas jau buvo keisti pratimus 
Doviem, gal daug darbu prisikaupe ar per daug is saves reikalauji, tai ir stresuoji, depresija puola. Geriau maziau padaryti ir savim didziuotis, nei iskart uzsibrezti daug ir grauzti save. Be to pastebejau, kad kai per daug reikalauji is saves, tai daug maziau padarai:)
Cia dar buvo diskusija vienoj vietoj apie vandeni. Tai as manau tos 8 stiklines yra paimtas vidurkis. Dar ir nuo zmogaus kuno mases daug priklauso
visas su praejusiom sventem
Doviem, gal daug darbu prisikaupe ar per daug is saves reikalauji, tai ir stresuoji, depresija puola. Geriau maziau padaryti ir savim didziuotis, nei iskart uzsibrezti daug ir grauzti save. Be to pastebejau, kad kai per daug reikalauji is saves, tai daug maziau padarai:)
Cia dar buvo diskusija vienoj vietoj apie vandeni. Tai as manau tos 8 stiklines yra paimtas vidurkis. Dar ir nuo zmogaus kuno mases daug priklauso