Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

QUOTE(overlook @ 2013 04 13, 14:02)
Aš irgi baigiau pirmą mėnesį BR smile.gif
O shredą nusprendžiau pasilikt ateičiai, nes labai nepatinka kai tie patys pratimai kartojasi, motyvacijos nelieka man doh.gif

Mane irgi nervuoja tie patys pratimai, bet kai jau tiek padariau, gaila mest biggrin.gif nors tokių minčių jau buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 04 13, 14:46)
Merginos, jus sportuojate ziuredamos programa  i telika ar kompa ?

Aš tai į kompiuterį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 04 13, 15:46)

Aš tai žiūriu per teliką, pas mane kompas stacionarus tam kambary, kur vietos nėra. O va telikas tai dideliam thumbup.gif Tai aš visą sporto salę pasidarius biggrin.gif
Lauryna, irgi nori namie sportuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 13 balandžio 2013 - 14:31
QUOTE(Jugile @ 2013 04 13, 14:01)
Pas mane tai gimtadieniu metas...Vos ne kasdien kieno nors gimtadienis... lotuliukas.gif Su mityba butu kaip ir nieko, bet porcijos didesnes negu turetu buti...Siandien kaip reikiant sportuojant paprakaitavau biggrin.gif

pas mus va nuo siandien gimtadieniu maratonas, iki geguzes doh.gif

Per telika wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 04 13, 14:30)
Aš tai žiūriu per teliką, pas mane kompas stacionarus tam kambary, kur vietos nėra. O va telikas tai dideliam  thumbup.gif  Tai aš visą sporto salę pasidarius  biggrin.gif
Lauryna, irgi nori namie sportuot?

As klube jau 9 metai kaip sportuoju. smile.gif Bet dabar noreciau ir namie pabandyti, gal sakau patiks.

O per telika, tai DVD turi ? sorry, as visai nedraugauju su siuolaikinem technologijom, tai nieko nesusigaudau. doh.gif O per kompoa ziureti nbutu labai nepatogu. Planuoju DVD is amazones siustis.
Atsakyti
As nesiojama kompa per HDMI laida pajungiu prie teliko svetaineje, taip iseina, kad ir per TV ir per kompa vienu metu ziuriu lotuliukas.gif
Man is TV geriau, mazas loptopo ekranas nervina, ne taip smagu ir ne velnio nesimato, ka ten visi daro tam kompe biggrin.gif

Taip pat galima i USB rakta isirasyti norimas treniruotes ir per TV pasileisti.

Kas turi Smart televizoriu, galima tiesiai is youtubes ziureti per TV jei ten yra ikeltos reikalingos treniruotes.

Kazin ar verta pirktis DVD, tos pacios treniruotes greitai pabosta, o i kompa prisisiusti galima visokiausiu ir jas kaitalioti pagal nora.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 13 balandžio 2013 - 15:26
sveikos,

as jau irgi po storto, tai kepu pica ir torta - dukros 10 meneniadienis, tai panasu kad griesysiu.

as per telika ziuriu, nes turim HD kaipo playeri, tai mb prisiuncia man visokiu treniruosiu. negrazu, bet man ranka nekyla pirkti dvd kai gali for free parsisiusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 04 13, 16:46)
As klube jau 9 metai kaip sportuoju. smile.gif Bet dabar noreciau ir namie pabandyti, gal sakau patiks.

O per telika, tai  DVD turi ? sorry, as visai nedraugauju su siuolaikinem technologijom, tai nieko nesusigaudau. doh.gif O per kompoa ziureti nbutu labai nepatogu. Planuoju DVD is amazones siustis.

Žinau, kad sportuoji smile.gif Bodygym'e gyvai kažkada paplepėdavom smile.gif Aš irgi buvau sporto klubų fanė, bet atradau sportą namie, nors kažkada galvojau, kad aš tai jau namie neprisiversiu sportuot smile.gif
Aš atsisiunčiu į kompą, tada įrašau į usb atmintinę, jungiu į skaitmeninį TV priedėlį ir žiūriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 04 13, 15:27)
Žinau, kad sportuoji smile.gif Bodygym'e gyvai kažkada paplepėdavom smile.gif Aš irgi buvau sporto klubų fanė, bet atradau sportą namie, nors kažkada galvojau, kad aš tai jau namie neprisiversiu sportuot smile.gif
Aš atsisiunčiu į kompą, tada įrašau į usb atmintinę, jungiu į skaitmeninį TV priedėlį ir žiūriu

Hmm, idomu kaip tu atrodai ? biggrin.gif As tai ir toliau lankysiu sporto kluba ( dabar metai jau impulse ) , bet norisi ir namie truputi pasisportinti. :)Pagaliau atgavau savo senas formas, tai yra motyvacija labiau pasistengti tokias ir islaikyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 13 balandžio 2013 - 16:09
QUOTE(lauryna @ 2013 04 13, 18:08)
Hmm, idomu kaip tu atrodai ?  biggrin.gif  As tai ir toliau lankysiu sporto kluba ( dabar metai jau impulse ) , bet norisi ir namie truputi pasisportinti. :)Pagaliau atgavau savo senas   formas, tai yra motyvacija labiau  pasistengti tokias ir islaikyti.

Man tai įdomu, kaip ir kur tas formas praradus buvai smile.gif Nes kai mačiau, tai labai gražiai liekna buvai (nu čia prieš kokius 2-3 metus gal) smile.gif
O sportuot namuose labiausiai ir padeda motyvacija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 13 balandžio 2013 - 16:58

namie, per kompą, nes telikas dar su subine senovinis, nieko ten nepajunksi doh.gif

QUOTE(Red&Red @ 2013 04 13, 15:05)
Mane irgi nervuoja tie patys pratimai, bet kai jau tiek padariau, gaila mest biggrin.gif nors tokių minčių jau buvo  blush2.gif

man JM 30 days shred pirmas levelis buvo pabodęs, žiūrėsim ,kada antras level atsibos, bet gal negreitai, nes yra tikrai sunkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2013 04 12, 20:29)
Labas 4u.gif
Aš po treniruotės, kažkaip šiandien sunkiai ėjosi, nes naktį nedaug miegojau. Na sekmadienį laukia sporto išeiginė, tai atsigausiu smile.gif

Skaičiuoju kalorijas priedu mirksiukas.gif Norint pasiekti rezultatų, mitybą būtina žiūrėti. Sako, jog sportas tik 20% rezultatų lemia, kiti 80% mityba, ar kažkaip panašiai g.gif

kiek suvartoji mazdaug kcal per diena?
labas vakaras smile.gif

as ir sportuoju ziurint i telika , pasijungiu nuo kompo su laidu , kad vaizdas didelis ir grazus butu smile.gif

as savitgaliais tik begioju , atseit ilsiuosi nuo zumbos lotuliukas.gif man kaip ir pabodo ta pati zumba bet daugiau nieko patinkancio nerandu g.gif
Atsakyti