Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

O pagal kuri grafikeli dirbai? ten yra prep, class ir hybrid atrodo
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
Yra gyvų? biggrin.gif
Kas gero, pasakokit, tiek daug prirašiusios, gėda, bet nesugebėsiu perskaityt blush2.gif
Atsakyti
Yra biggrin.gif As siandien BR 5workout dariau, tai galvojau jau negerai bus, bet dabar jau laukiu rytdienos bigsmile.gif Kaip tau zygyje sekesi? Mano drauge viena irgi ejo, tai sake siandien net stovet negali tik sedet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 04 14, 20:50)
As siandien BR 5workout dariau, tai galvojau jau negerai bus

Manęs jau rytoj šitas laukia bigsmile.gif Visos dienos keičiasi unsure.gif Prieš tai nors cardio tas pats būdavo ax.gif Ar labai sunku? kam daugiau dėmesio dabar skiria? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 04 14, 21:28)
Manęs jau rytoj šitas laukia  bigsmile.gif Visos dienos keičiasi  unsure.gif Prieš tai nors cardio tas pats būdavo  ax.gif  Ar labai sunku? kam daugiau dėmesio dabar skiria?  rolleyes.gif

Na, man vietom sunku buvo..man visada pirmos dienos treniruote buna sunkesne, ryt bus lengviau manau smile.gif Labiau virsutinei kuno daliai, bet jeigu tarkim anksciau budavo, kad darai kazka rankom, tai dabar darai ta pati padarius itupsta. Nebera visai tokiu paprastu pratimu, jei taip galima pavadint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2013 04 14, 16:51)
O pagal kuri grafikeli dirbai? ten yra prep, class ir hybrid atrodo
Pagal standartinį class 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 04 14, 21:37)
tai dabar darai ta pati padarius itupsta. Nebera visai tokiu paprastu pratimu, jei taip galima pavadint smile.gif

Taip jau ir 3, ir 4 workoute buvo bigsmile.gif Jaučiu dabar dar prideda vis sunkiau g.gif O kokie rezultatai po pirmo mėnesiuko? rolleyes.gif
Nes pas mane tai tik kad jėgos daugiau atsirado, o išvaizda nepasikeitė, nes valgiau beleką visą laiką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 04 14, 22:07)
Taip jau ir 3, ir 4 workoute buvo  bigsmile.gif  Jaučiu dabar dar prideda vis sunkiau  g.gif  O kokie rezultatai po pirmo mėnesiuko?  rolleyes.gif
Nes pas mane tai tik kad jėgos daugiau atsirado, o išvaizda nepasikeitė, nes valgiau beleką visą laiką  verysad.gif

Taip, bet dabar dar labiau smile.gif

Na, man laaabai nedaug apimtys pamazejo (po 1cm) ir kaip ir tau daugiau jegos, daugiau padarau smile.gif svoris nekrito, nes paskutiniu metu del emociniu priezasciu valgiau bet ka ir bet kaip, neatsilaikiau..dabar bandau grist i vezias smile.gif
Atsakyti
Labu 4u.gif

QUOTE(gitulia @ 2013 04 13, 15:23)
kompa per HDMI laida pajungiu prie teliko svetaineje, taip iseina, kad ir per TV ir per kompa vienu metu ziuriu

mano stacionarus bet lygiai taip pat pajungtas 4u.gif

QUOTE(Gytis` @ 2013 04 14, 13:14)
http://www.kalorijos.lt čia dar galite pasiskaičiuoti kalorijas pagal maisto produktus (gan nemažas pasirinkimas). Taip pat žinosit kiek ir kokių maistinių medžiagų suvartojate.

ei, koks atsinaujines rolleyes.gif pavasaris biggrin.gif

QUOTE(Nitrozilas @ 2013 04 14, 17:40)
Sveikos sportuojancios! Jungiuos ir as i jusu gretas,

sveika prisijungusi 4u.gif

MO, labas 4u.gif

kur doviem, VV, vijora? g.gif

o labiausiai, tai man siandien jauciu reikia erikae fart.gif kad atspardytu gerai subine biggrin.gif kaip man tas ezys pilve visus reikalus pagadino unsure.gif visa savaite praktiskai be sporto, kas nebutu dar taip baisu, jei ne pastovus kazko kramsnojimas, kiaura diena, atrodo ir to ir ano noriu, uzvalgai negera, tada bandai kazko kito ir t.t. kaip is veziu issimusau ir ...vakar seimyna vakarienei uzsisake picu..sako sekmadienis, vakarienei bus gerai prie filmo sukramsnoti...ir as ramia sazine suedziau pora gabalu..MB taip idomiai zvilgtelejo,tipo, su tavim viskas gerai....o as paskui tik sumasciau, kad dar pries geras pora savaiciu, net prarijusi jos nebuciau, po tiek islieto prakaito, pica i save kisti doh.gif o va vakar kaip niekur nieko.....atrodo savaite be sporto ir kaip paprasta viskas pradeda atrodyti.. blush2.gif kaip tik orai atskyla, o as vis dar su tuo gelbejimosi ratu doh.gif

Vsio, siandien jokiu atsikalbinejimu nebus, juolab kad pica ryjant pilvo nedure kazkodel g.gif mad.gif einu ta proga padarysiu extreme sheed and shreda kur 45 min, kad paskui sliauzciau sliauzte iki vonios biggrin.gif
Atsakyti
Laba
QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 15, 09:22)
kur doviem, VV, vijorag.gif

As cia cia biggrin.gif Vis dar sirguliuoju, nera nei sveikatos nei noro kazka daryti doh.gif O dar tas magistrinis verysad.gif like vos dvi savaites iki kol turiu darba jau turetu daugiau maziau gatava, o kol kas neturiu praktiskai nieko, tad laukia ilgos bemieges naktys ir dienos prie darbo, tikiuosi speti parasyte bent sioki toki darba. Manau sportai tas dvi savaites irgi kentes, taigi gausis visas menuo be sporto, tad teks viska is naujo daryti. Zinau, kad dabar galit sakyti, jog jei yra noro tai laiko visada atrasti galima, bet reikia ir dirbti dar siek tiek, ir namie veiklos atsiranda (namu tvarkymas jau atidetas i sali, bet bent valgyt pasidaryti kazka tenka vistiek), o dar plius tas magistrinis doh.gif tikrai norisi nusisauti jau verysad.gif
Atsakyti
laba laba,kaip malonu,kuomet kazkas manes pasigenda ax.gif biggrin.gif
Sportinuos,bet taip nuotaikos nera-maziuke vel susirgo verysad.gif Zo...
Just me 4u.gif ir doviem 4u.gif kaip as tave suprantu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 15 balandžio 2013 - 09:32