Ką tik po sporto. Jau taip smagiai šiandien pasijudinau, net papildomai kardio ir tempimų padariau
Sveikos 
Ką tik po sporto. Jau taip smagiai šiandien pasijudinau, net papildomai kardio ir tempimų padariau
Kaip naujai gimus jaučiuos
Gerai, kad vakar pailsėjau, turbūt reikėjo kūnui to poilsio.
O aš tik einu krutintis
Nu nebegaliu kaip visa diena valgyt apsisukdama noriu...
As siandien irgi smagiai pajudejau, uz patingejima be eiles, siandien dariau BR W1+W2, ir tuom uzbaigiu pirmas dvi savaites. Rytoj bus idomu isbandyti naujus workautus
Viena diena is smalsumo ilindau i 8-9 treniruotes
Ui smagiu ten pratimu yra
QUOTE(gitulia @ 2013 03 24, 21:21)
As siandien irgi smagiai pajudejau, uz patingejima be eiles, siandien dariau BR W1+W2, ir tuom uzbaigiu pirmas dvi savaites. Rytoj bus idomu isbandyti naujus workautus
Viena diena is smalsumo ilindau i 8-9 treniruotes
Ui smagiu ten pratimu yra 
o tai jus nedarot pertraukeles vienos dienos?
Neistveriau vaistu neisgerus,blogai buvo,db jau normaliai,nors sugebejau vakariene pagamint ir truputi namus apkuopt
QUOTE(Vijora @ 2013 03 24, 20:37)
o tai jus nedarot pertraukeles vienos dienos?
Neistveriau vaistu neisgerus,blogai buvo,db jau normaliai,nors sugebejau vakariene pagamint ir truputi namus apkuopt
Tikiuosi,kad ryt bus sveikateles sportui 
Darau, si karta patingejau dvi dienas is eiles del moterisku negalavimu, tai siandien padariau dvi treniruotes is eiles, ir visai neblogai sekesi
Workautus du is eiles galiu daryt ir nepervargstu, o va su cardio kombinuot jau butu sunkiau, tas labiau intensyvesnis
Nors ne kažkokius orus žada ateinančiai savaitei
, bet geros ateinančios savaitės visoms
QUOTE(MO @ 2013 03 24, 14:10)
Ne kolkas ledo arenoj, bet va vasarą teks kraustytis į akropoly.
Aš šiandien irgi neblogai pasportavau. Raunemukus net jaučiu, kad turiu
QUOTE(jovka @ 2013 03 24, 21:33)
Ne kolkas ledo arenoj, bet va vasarą teks kraustytis į akropoly.
Neveikia Ledo arena vasarą?
Kai bus Akropoly, ateisiu paciokint
QUOTE(MO @ 2013 03 24, 21:40)
Vasara tik sportininkams ir tai tik nuo liepos mėn. O gegužės ir birželio mėn, tai neveikia visai būna ledas istirpintas.
Geriau paciai bandyt ciuozt ir tuo paciu stebėt ką galima išmokt pradėjus pavėluotai
O paziuret tai galima ateit ir varžybas, bandysiu dalyvaut
QUOTE(jovka @ 2013 03 24, 21:55)
Vasara tik sportininkams ir tai tik nuo liepos mėn. O gegužės ir birželio mėn, tai neveikia visai būna ledas istirpintas.
Geriau paciai bandyt ciuozt ir tuo paciu stebėt ką galima išmokt pradėjus pavėluotai
Kada?