QUOTE(erikae @ 2013 03 22, 19:48)
Nu cia pasakoja kad po 6 - 8 kartus po 20 sekundziu ... tai ir gaunasi apie 4 min .. bet kadangi yra 4 pratimai ati su petraukom apie 20 minuciu iseina ...
http://www.youtube.c...h?v=ISgxJ4GpSTk
jus juokaujat merginos...po insanitycardio ar mano kombinuotu kardio...cia atrodo juokas, juokas. o gal as tikrai kazka per sunkiai darau.... gal meniskui taip nepatinka...
Papildyta:
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 22, 20:04)
Tabata pagal visus tyrimus yra efektyviausia treniruotė riebalų deginime. Tiesiog tam tikros rūšies interval training. Esmė, kad 20sekundžių VISU pajįgumu dirbat, o 10s. poilsio. Youtube yra kanalas FitnessBlender, aš pagal ten esančius HIIT workoutus darau ir dauguma tabatos pagrindais padaryti.
Dar šitas fainas:
http://youtu.be/5rL_s4HwtIM
Visa esme yra atiduot maximuma jegu savo per tas 4minutes. Dauguma galvoja, kad jei 4min duoda rezultatu, tai 8 duos dviguba rezultata, bet darant antra karta jau bus kūnas pavargęs, nebebus jėgų save taip spaust.
aciu, fitmissy, uz nuorodas. pagal insanity VISU pajegumu dar daugiau darosi, nenoiru sumeluoti su skaiciais.... taciau todel jo kardio nera tinkamas daryti nuolat moterims. nepamirskit, mielosios, kad high intensity , daromi nuolat, skatina skirtis laisviems radikalams - nezianu, kodel, moksliskai snekant, - o tai sendina moteri. zodziu, grazi, raumenuota, fit, o is veido - susivarius ir pasenus
dar syki apie sia nuoroda. nenoriu pvz girtis, bet tarkim, 1.07minuteje vaizdo irase, kur mergina daro suoli, o po to ant ranku daro pabegima su kojomis-kalnu ejima, as vietoj to darau suoli ir 4 ar 6 atsispaudimus, ir vel suoli ir 4-6- atsispaudimus, ir taip daugiau nei 20s...nu manau, tai tikrai intensyviau. tai nezinau net ka ir daryt. nu pabandysiu pagal si video pasportuot, as suslapciau , ar ne. reikalas tad, kad jau ana vasara, birzeli pradejau insanity, o gal net geguzi, aisku nesportavau kaip vici atejus rudeniui, mano sportai visad tesiasi puse metu - siltuoju metu, pavasri vasara, o rudnei ziema, as juos uzmetu - bet pastebiu viena dalyka, per 17 sportavimo metu, mano kunas labai gerai isimena tuos kruvius, ir gana greit atstato tas formas...stangruma turiu minty...jei dar mityba butu tobula, oi kaip fain, senai galeciau visur fotkintis....bet bet bet...