Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(saintlina @ 2013 04 28, 20:00)
pradedu prarast viltį tokios šiemet sulaukt..

Per nervaciją dėl pomidorų pamiršau, kad arbūzai daiginasi namie, nenusipirkau žemių. Žinoma, sėklos ilgai nelaukę sudygusios, uodegos ilgiausios. Likučius sugraibius pasodinau 16. Likusiems 30-iai teks iš ryto lėkt žemių ir indelių pirkt.

Todel as melionus ir arbuzus Rosario auginsiu tuneliuke ir siltnamyje tarp pomidoru smile.gif Nes karstomis dienomis tuneliukas buna atidengtas, saltomis-uzdengtas. Tikiuosi derliaus taip sulaukti smile.gif
O bus kaip bus... Nors nenoreciau siemet ypatingai karstos vasaros ax.gif

Aha, as tik vakar sudejau i merliuka ir padejau siltai-siandien jau puse susodinau ryte... Dabar paziurejau-vel mazos uodegytes islinde... Tingiu jau kisti-tai ryt pasodinsiu.. Ir siaip salta-neturiu jau kur tu vazoneliu siltai statyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 28 balandžio 2013 - 20:16
Saintlina, Tavo Sniegiai 100 proc daigūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visi iškišo uodegytes smile.gif
Dar kart ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Belieka laukt karštos vasaros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 04 28, 20:16)
Saintlina, Tavo Sniegiai 100 proc daigūs  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Visi iškišo uodegytes  smile.gif

aha, tikrai daigios sėklos. Ir pernai, ir šiemet be jokių pasispardymų dygsta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 28, 20:16)
Todel as melionus ir arbuzus Rosario auginsiu tuneliuke ir siltnamyje tarp pomidoru  smile.gif

man vyras pridarė daug mažų lankų. Dabar pomidorams šiltnamyje tuneliukus papildomus padariau, o vėliau irgi lauke sustatysiu, užteks ir melionams, ir paprikoms, ir dar kam nors smile.gif
Atsakyti
Per diena sudygo blink.gif negasdinkit mane...mano jau 3dienas tupi ir nera jokiu uodegyciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 28, 20:41)
Per diena sudygo blink.gif  negasdinkit mane...mano jau 3dienas tupi ir nera jokiu uodegyciu  g.gif

ko gero, šilumos trūksta. Pas tave lygiai tos pačios sėklos, turi dygt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 28, 21:14)
ko gero, šilumos trūksta. Pas tave lygiai tos pačios sėklos, turi dygt.

pas mane 19-20 laispniu...matyt mazoka blush2.gif

nuejau apziureti dar pries miega, 1 uodegyte jau matau thumbup.gif biggrin.gif dar labai mazyte, tai gal rytojaus palauks ar ne? Nes zemes sandeliuke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 28, 21:17)
pas mane 19-20 laispniu...matyt mazoka blush2.gif 

aha, galėtų būti daugiau. Pas mane ant gyvatuko stovi, tai labai greit sudygsta.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 28, 21:00)
Žinoma, sėklos ilgai nelaukę sudygusios, uodegos ilgiausios. Likučius sugraibius pasodinau 16. Likusiems 30-iai teks iš ryto lėkt žemių ir indelių pirkt.

Maniškės irgi jau sudygusios, o jau maniau 2-3d ramybės bus biggrin.gif... Po naktinio budėjimo, dieną sodyboj kuičiaus.....tai "pusiau skusta, pusiau lupta", ryškiai nedamiegojusi, sodinau sėklytes lotuliukas.gif Ačiū už patarimą - daigint ant radiatoriaus! thumbup.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 04 28, 21:32)
man vyras pridarė daug mažų lankų. Dabar pomidorams šiltnamyje tuneliukus papildomus padariau, o vėliau irgi lauke sustatysiu, užteks ir melionams, ir paprikoms, ir dar kam nors  smile.gif

Iš ko pridarė lankų? bigsmile.gif Aš vis dar nesumąstau, iš ko gmaitn ir kokio ilgio imt doh.gif
Atsakyti
pas mane vonioj ant gyvatuko kaip pasiutę dygsta, nuėmiau savaitgaliui į kambarį, kad spėčiau sodint, tai tada ir pristojo dygimas. Jau, kad prisidirbau su sėklom, net nežinau kur sėt ir laikyt. 3 rūšių moliūgų, meleonų 1 pokelis sugar arbūzų pokelis ir sniegių keletas sėklų. doh.gif Moliūgai jau po gerą sprindį išaugo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 04 28, 21:22)
Iš ko pridarė lankų? bigsmile.gif Aš vis dar nesumąstau, iš ko gmaitn ir kokio ilgio imt doh.gif

iš plastikinio santechninio vamzdžio smile.gif Ilgį kokį norit galit pasidaryt. Kokio aukščio reikia, tokius ir darot.
Atsakyti
as moliugus tai isvis siltnamyje palikau, tai gal nesupus doh.gif kazkaip diena buvo silta pakankamai, naktim ir +10, nes peciukas ijungtas... bet dabar antra diena ir dienom ne ka daugiau ~10...tia moliugam gali nepatikti, bet vis neparsinesu doh.gif cukinijos ir sala siltnamyje... namuose tik arbuzai ir meliuonai isytse nerealiai doh.gif cia siltnaminiai, anskciau sodinti, tikiuosi kol sniegiai islis bus jau silta ir galima bus nesti juos i siltnami plezintis ax.gif ir taip neistis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 04 28, 21:30)
iš plastikinio santechninio vamzdžio  smile.gif Ilgį kokį norit galit pasidaryt. Kokio aukščio reikia, tokius ir darot.

kaip zinau brangus malonumas, jei cia tas pats kur sildymui tinka...pries 2 metus vyras vedziojo name sildyma, tai nemazai suplojo...gaila butu tokiu i darza blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 28, 21:32)
kaip zinau brangus malonumas, jei cia tas pats kur sildymui tinka...pries 2 metus vyras vedziojo name sildyma, tai nemazai suplojo...gaila butu tokiu i darza  blush2.gif

pas mus šildymui kiek kitoks, baltas išvedžiotas. O šitas juodas. Turbūt irgi nėr labai pigus, bet šiuo metu nepirkau, pas mus garaže voliojasi visas ritinys nuo nežinia kada, tai pritaikėm smile.gif
Atsakyti