Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(yerena @ 2013 05 06, 00:35)
Žolės ne taip stipriai auga, nes moliūgų lapai dideli ir gerą pavėsį sudaro pievoje. O dėl kartono ir šieno- būkite atsargi, nes jei ilgesnį laiką lyja, tai vaisiai guli ant drėgno nedžiūstančio paviršiaus ir yra didelė tikimybė supūti.

Ok, aciu uz atsaka.

Sandien leksiu zemes pirkti ir kisiu tas uodegytes , kai kurias turbut be ziurinedama aplauziau sad.gif
Atsakyti
O as su melionais nesusidraugauju verysad.gif Visa savaite niekaip uodegyciu nerodo, i termosa nekisau, ant gyvatuko nedejau, bet kiaura diena siltnamyje buna, ten silta gi, nakciai namo parnesu, bet nei vienos uodegytes neisleido verysad.gif Servetele pastoviai sudrekinu, nebuna isdziuvus, nenori jie dygti nors tu ka...
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 05 06, 08:03)
O as su melionais nesusidraugauju  verysad.gif Visa savaite niekaip uodegyciu nerodo, i termosa nekisau, ant gyvatuko nedejau, bet kiaura diena siltnamyje buna, ten silta gi, nakciai namo parnesu, bet nei vienos uodegytes neisleido  verysad.gif Servetele pastoviai sudrekinu, nebuna isdziuvus, nenori jie dygti nors tu ka...

čia ne tavo problema, čia sėklos gali būti užsispyrusios. Iš mano visų 40-50 daigintų vieni jau trečią lapą leidžia, kiti tik uodegas ant gyvatuko. Ir iš tų pačių pakelių, ir tuo pat metu padėti daigintis. Taip kad kantrybės smile.gif
Atsakyti
Ar moliūgų sėklas visą laiką naujas perkate? Jei aš iš man patikusio moliūgo pasilikau sėklų, ar galiu tikėtis, kad toks pat šiemet išaugs? Gal jie irgi kaip pomidorai kokie modifikuoti būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 05 06, 08:57)
Ar moliūgų sėklas visą laiką naujas perkate? Jei aš iš man patikusio moliūgo pasilikau sėklų, ar galiu tikėtis, kad toks pat šiemet išaugs? Gal jie irgi kaip pomidorai kokie modifikuoti būna g.gif

ne modifikuoti, hibridiniai. ant pakelio būna parašyta kokie.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 05 06, 08:57)

ir su sąlyga,kad šalia neaugs kitų moliūgų su kuriais gali kryžmintis
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 06, 09:05)
ne modifikuoti, hibridiniai. ant pakelio būna parašyta kokie.

Dar gal turiu pakelį, reiks ieškoti. O jei hibridiniai tai geriau nerinkti iš jų sėklų?
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2013 05 06, 09:07)
ir su sąlyga,kad šalia neaugs kitų moliūgų su kuriais gali kryžmintis

O šalia tai visai šalia? Kiek metrų turėtų būti tap skirtingų rušių?
Atsakyti
taip, hibridinių augalų sėklos nerenkamos, nes neaišku, kas iš jų užaugs.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 06, 07:33)
čia ne tavo problema, čia sėklos gali būti užsispyrusios.

na taip, melionai ir mane biesint pradeda doh.gif Dalis sudygo, didesnę dalį ištrenkiau kaip nedaigius. Dabar kitus vėl daigint bandau.. Su arbūzais nepalyginamai paprasčiau.
Atsakyti
Melionu seklu ir pas mane nedaigiu liko... Bet as jau zadu trenkti jas lauk. Uztenks tiek, kiek sudyge.
Arbuzu 3 seklos neleidzia sakneliu-cia pernykstes seklos. Gal vistik neapsimoka taupyti ir laikyti. ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti